20 Ocak 2018, Cumartesi 09:25:06

"Çarpmaya hazır olun" anonsuyla acil iniş yaptı!

Sidney -Kuala Lumpur seferini yapan Malezya Havayolları'na ait Airbus tipi yolcu uçağı seyir halindeyken motorunun arızalanması üzerine Avustralya'nın kuzeyinde Alice Springs bölgesinde bir havaalanına indirildi.
  • En sevdiğim komut ya brace for impact. Heyecan , adrenalin birçok şeyi ihtiva ediyor.
  • Valla bu malzeya havayollariyla ucmak cesaret ister
  • Tövbesiz milletin başı beladan kurtulmaz. Müslüman kardeşlerimiz başlarını secde edip imanlarına devam etmelidir. Dua affettirir, Rabbim affeder...
  • Motor arızasında acil iniş normal bir durumdur,olabilir.Tek motorla güvenli bir iniş yapılabilir. Bu ucaga defalarca etop transit check yaptım sıkıntısızdı.
  • "Malezya Havayolları, yolcuların Alice Springs'den kalkacak bir uçakla Kuala Lumpur'a taşındığını açıkladı." Kalkan uçakla dersek zaman karmaşasından kurtulmus oluruz
  • Bu malezyanin durumu hic iyi degil

Sidney -Kuala Lumpur uçuşunu yapan MH122 sefer sayılı Malezya Havayolları'na ait Airbus A330-300 tipi yolcu uçağı seyir halindeyken motorunun arızalanması üzerine Avustralya'nın kuzeyinde Alice Springs bölgesinde bir havaalanına indirildi.

Havada şiddetli biçimde sarsılan ve inişe geçtiğinde kabin ekibinin, çarpmaya hazırlıklı ol komutu verdiği uçaktaki 200 yolcu havada korku dolu anlar yaşadı.

9M-MTM kuyruk tescilli uçakta bulunan Naveen Henri adlı yolcu, "Uçuşlarda ne gibi tehlikeler atlatıldığına dair pek çok hikaye dinlemiştim. Malezya Havayolları uçağının başına gelenleri daha unutmamışken bunu yaşadık. Havadayken hep, acaba yeterince şanslı mıyız ve inebilecek miyiz diye düşündük. Şimdi bundan dolayı mutluyum" dedi.

Malezya Havayolları, yolcuların Alice Springs'den kalkacak bir uçakla Kuala Lumpur'a taşındığını açıkladı.

"Çarpmaya hazır olun" anonsuyla acil iniş yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Müdür ~ 6 yıl önce
En sevdiğim komut ya brace for impact. Heyecan , adrenalin birçok şeyi ihtiva ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
Valla bu malzeya havayollariyla ucmak cesaret ister

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Tövbesiz milletin başı beladan kurtulmaz. Müslüman kardeşlerimiz başlarını secde edip imanlarına devam etmelidir. Dua affettirir, Rabbim affeder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Huzurun havayolu,islamın temsilcisinde kaza olur ama ölüm olmaz.Helal havayollarını tercih edin mümin kardeşlerim tövbe bismillah airlines Besmele cekmeden inis takimi acilmaz!! İnşaAllah böyle şeyler bir daha olmaz. Bangladeş merkezli Bismillah Airlines şirketine ait S2-AAX kuyruk tescilli Hawker Siddeley HS-748 S2A tipi kargo uçağı alçalma sırasında iniş takımları açılmayınca göve üzerine iniş yaptı. Sol ana takımlarında meydana gelen çöküş sırasında yaşanan kırım sonucu uçak gövdesinin üzerine düştü.
Havacı ~ 6 yıl önce
Herşeyi dine bağlama Bismillah air geçen yere çakıldı üstünde besmele var. Sen düşün
A330cu ~ 6 yıl önce
Motor arızasında acil iniş normal bir durumdur,olabilir.Tek motorla güvenli bir iniş yapılabilir. Bu ucaga defalarca etop transit check yaptım sıkıntısızdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mrb ~ 6 yıl önce
"Malezya Havayolları, yolcuların Alice Springs'den kalkacak bir uçakla Kuala Lumpur'a taşındığını açıkladı." Kalkan uçakla dersek zaman karmaşasından kurtulmus oluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slm ~ 6 yıl önce
Tmm
Malezya ~ 6 yıl önce
Bu malezyanin durumu hic iyi degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000