25 Temmuz 2009, Cumartesi 08:10:43

ÇARDAK HAVAALANI'NDA NELER OLUYOR?

Denizli Çardak Havaalanı'nda tek aracın sığacağı şekilde tuğlalarla sınırlandırılan yolda araçlar sıkıştırılıyor ve otoparka yönlendiriliyor. Görüntü almak isteyenler tehdit ediliyor.
  • ya bun işi ben anlamıyorum mademki bu yol kapanacaktı havaalanını yapan mühendisler cahilmiki bu kadar yol yapsın hadi kapattınız bu yazı çıktıktan sonra neden açtınız ya siz milleti ne sanıyorsunuz hep zenginin işimi yürüyecek artık dur densin ama şuna eminimki bu işi yapanlar zaten yukarılarıda bağlamıştır ama ben yinede sessiz kalmıyayım bir iki laf diyeyim dedim
  • günde iki uçağın olduğu yerde neyin rantı olacak ki. hem havaalanı taksicileri 20 tl yolcu taşıyor . Çardak 75 km olduğu için artık kimse arabası ile gitmiyor. ben taksileri kullanıyorum. otparkçı sinek avlıyor.
  • bence bu uygulamaların öncelikli amacı güvenlik. bizim insanımız otoparka girmemek için 10 tur atıyor ama 3,5 tl otopark parası vermemeyi uyanıklık sayıyor. izin verseler terminalin içine dahi aracı ile girecekler. her yerin bir kuralı vardır. özellikle havaalanı gibi uluslar arası göz önünde olan kurumların güvenlik ve düzeni çok önemlidir.
  • Çoğu limanda araç operasyonu var. 1.cisi AYT ile ilgili bu konudaki en adil çözüm ordadır. 15 dk idi galiba yolu tıkamadan giriyorsunuz otoparka ve 15 dk dolmamışsa bedava çıkış var. Çok hukuki ve adil. 2.cisi bu yorumlarda AYT ye pek değinilmemiş. Ama bir talep var! Bu konuda ne yapsın DHMI ciler daha...
  • Gariptir bir sürü antalya şikayeti var. DHMI acaba buraya yazılanları okuyor mu ?
  • Aydın Yaylacıkların oldugu yerde bir problem olmasa zaten şaşarım.Adam safi problem.
  • TÜM HAVAALANLARINDA AYNI SORUN.DHMİ BU İŞİ ÇÖZMELİ
  • Bırakın yolcunun otoparklara mecburen yönlendirilmesini... çalışanlarda otoparklara yönlendiriliyorlar (Antalyada)
  • Bu işe müsaade edildiği açık. Havaalanı yetkililerinin muhtemelen çıkar karşılığı göz yumduğu uygulamanın iptali gerekir.
  • Bir tek Çardak Hava alanı degil, buna benzer yol daraltma olayları başka yerde de gördüm.Bursa Yenişehir hava alanı terminal binası önündeki yol da daraltılmış durumda.Mutlaka parka girmeniz gerekir. Neden yol daraltılır? Tabiki rant için.

Denizli Çardak Havaalanı'nda yolun bir bölümü tuğlalar ile araç girişine kapatıldığını, tek aracın sığacağı şekilde ilerleyen trafiğe açık yolda ise büyük bir karmaşa yaşandığını belirten Turizmhaberleri adlı internet sitesinin İmtiyaz Sahibi Aydın Yaylacıklılar; 21 Temmuz 2009 tarihinde havaalanındaki bu uygulamayı görüntülemek isteyince, bir anda ortaya çıkan şahıslar tarafından tehdit edildi.

İlk gelen araç yolcusu eşyalarını indirirken, ikinci aracın devam edemediğini, öndeki aracı korna çalarak sıkıştırdığını belirten Yaylacıklılar; “Böylece araç mecburen otoparka girmek zorunda kalıyordu. Havaalanında olmaması gereken bu görüntülerin resmini çekerken, bir anda tanımadığım bir kişi bana doğru geldi ve “burada ne fotoğrafı çekiyorsun '' dedi.

Daha cevap bile veremeden ağıza alınmayacak küfürlerle, “buranın sahibi biziz, sen bana adresini ver..., '' şeklinde hakaretlerle ve tehditler savurmaya başladığını belirten Yaylacıklılar; bu olayların trafik polisi ve diğer havalimanı görevlilerinin önünde gerçeleştiğini ve görevlilerin önünde olmasaydı olayın çok daha fazla büyüyeceğini söyledi.

Havaalanı Şube Müdürlüğü Karakol amirliğine müracaat eden Yaylacıklılar, söz konusu şahısları şikayet etti ve davacı oldu.

Olaya şahit olan Trafik polisi ve Havaalanında çalışan bir görevlide Yaylacıklılar'ın ifadesi doğrultusunda şahitlik yaptılar.

SORULAR CEVAP BEKLİYOR?

Denizli Çardak Havaalanı'nı böylesine sahiplenen, gelen gideni tehdit eden ve hakaretler yağdıran bu kişiler kimler?..Devletin resmi kolluk kuvetinin önünde bu gücü nereden alıyorlar?.. Havaalanı yönetimi bunlara neden müsahama gösteriyor ?

Ayrıca cevaplandırılması gereken başka sorular da var:

1-Yolu bu şekilde kim kapattı?

2-Kapatılmasına kim izin verdi?

3-Uygulamanın amacı nedir?

4- Ne zaman başladı, ne zamana kadar sürecek?

5- Bu uygulama için yolun kapatıldığı malzemeleri kim satın aldı?

6- Havaalanı yönetimi neden müdahalede bulunmuyor ?

Site olayı şu şekilde duyurdu:

Denizli - Çardak Havaalanı

(Turizmhaberleri)

ÇARDAK HAVAALANI'NDA NELER OLUYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
ya bun işi ben anlamıyorum mademki bu yol kapanacaktı havaalanını yapan mühendisler cahilmiki bu kadar yol yapsın hadi kapattınız bu yazı çıktıktan sonra neden açtınız ya siz milleti ne sanıyorsunuz hep zenginin işimi yürüyecek artık dur densin ama şuna eminimki bu işi yapanlar zaten yukarılarıda bağlamıştır ama ben yinede sessiz kalmıyayım bir iki laf diyeyim dedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
günde iki uçağın olduğu yerde neyin rantı olacak ki. hem havaalanı taksicileri 20 tl yolcu taşıyor . Çardak 75 km olduğu için artık kimse arabası ile gitmiyor. ben taksileri kullanıyorum. otparkçı sinek avlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence bu uygulamaların öncelikli amacı güvenlik. bizim insanımız otoparka girmemek için 10 tur atıyor ama 3,5 tl otopark parası vermemeyi uyanıklık sayıyor. izin verseler terminalin içine dahi aracı ile girecekler. her yerin bir kuralı vardır. özellikle havaalanı gibi uluslar arası göz önünde olan kurumların güvenlik ve düzeni çok önemlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çoğu limanda araç operasyonu var. 1.cisi AYT ile ilgili bu konudaki en adil çözüm ordadır. 15 dk idi galiba yolu tıkamadan giriyorsunuz otoparka ve 15 dk dolmamışsa bedava çıkış var. Çok hukuki ve adil. 2.cisi bu yorumlarda AYT ye pek değinilmemiş. Ama bir talep var! Bu konuda ne yapsın DHMI ciler daha...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gariptir bir sürü antalya şikayeti var. DHMI acaba buraya yazılanları okuyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aydın Yaylacıkların oldugu yerde bir problem olmasa zaten şaşarım.Adam safi problem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TÜM HAVAALANLARINDA AYNI SORUN.DHMİ BU İŞİ ÇÖZMELİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bırakın yolcunun otoparklara mecburen yönlendirilmesini... çalışanlarda otoparklara yönlendiriliyorlar (Antalyada)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu işe müsaade edildiği açık. Havaalanı yetkililerinin muhtemelen çıkar karşılığı göz yumduğu uygulamanın iptali gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir tek Çardak Hava alanı degil, buna benzer yol daraltma olayları başka yerde de gördüm.Bursa Yenişehir hava alanı terminal binası önündeki yol da daraltılmış durumda.Mutlaka parka girmeniz gerekir. Neden yol daraltılır? Tabiki rant için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000