13 Ocak 2009, Salı 09:45:53

Canlı yayında 'Havaalanı' tartışması

Okan Bayülgen NTV’de yayınlanan ‘Sade Vatandaş’ adlı programında Havaalanında yaşanan olayı anlattı…
  • sayın baskan yalan söylüyorsun. gazeteciler. pasaport kısmına geldiklerinde okan bayülgeni bekliyorlardı. bunu sende muhabirlerde cok iyi biliyor. önce kendinizi kandırın sonrada az sayıda sizi takip eden havalimanı çalışanını. OSMAN
  • mış mış ta MIŞ bunları benim külahıma anlat bayulgen sen sade vatandas diye program yapıyorsun ama ayrıcalık istiyorsun hadi bakalım sen değilde bi başkası geçsin o kapıdan övdüğün o polisler napıyor, insanları kullanıpta programında bide bunu anlatıp küçülme neymiş cerrah'ı aramış ii vatandaş kimi arasın bu ülkede ününü kullanan bunu da şımartan ve boyun egen herkese etrafınıza bakın onun sizden farkı yokk anlayin.
  • O biraz öyle olmaz...eğerki bir kişi hava alanında veya her hangi bir yerde çıkarda "üzerim de bomba var" derse ve bu kişi önlem alınmadan ve hatta arkasında soruşturma başlatmadan kahve içirilip ayıltılıp sonra da serbest burakılırsa bu İNSANLIK değil başka bir şey olur..kural kuraldır o'na bu'na göre uygulanırsa işin içinden çıkılmaz düzgün insanlar da kahrolup dururlar..
  • Bravo Okan Bayulgen, 10 yildir izliyoruz ve izlemeye devam edecegiz..

Bir açıklamada, muhabirlerin sorularından bunaldığını ve o nedenle polise sığındığı ifadelerinin yer aldığını ancak böyle bir durumun olmadığını ifade eden Bayülgen; “Eşim ve ben rahatsızdık. Ama gazeteci arkadaşların sorularından bunalmamız gibi durum olmadı. Sadece çıkışta soru sorabilirlerdi. Biz de bu durumu kaldıracak durumda değildik. O nedenle polisten yardım istedik. Polis de bize yardımcı oldu” dedi.

Yayına telefonla bağlanan Havaalanı Gazetecileri Derneği Başkanı Cemil Yıldız ise; “Biz sizin için orda değildik. Başka bir sebepten dolayı pasaport kontrol noktasındaydık. Ama sizin gümrüklü ve yasak olan kısma geçtiğinizi görünce görüntü aldık. Çünkü yasak olan yere geçmeniz bizim için haber niteliği taşıyor. Acaba olağan dışı bir durum mu var ki Okan bey gümrüklü alana geçti diye düşündüğümüz için sizi çektik. Çünkü bu durum havaalanında haberdir” diye konuşunca Bayülgen şöyle yanıt verdi;

“Benim sizin muhabirlerinizle bir derdim yok. Beni rahatız etmediler. Sadece çıktığımızda soru soracaklar diye ve bu durumu hasta olduğumuz için kaldıramayacağımız için polisten yardım talep ettik ve onlar da bize yardım etti, ayrıca ben İstanbul Emniyet Müdürü Celaleddin Cerrah’la telefonla konuştum. O da bana ve yardımcı olan polis arkadaşlara sahip çıktı ve herhangi bir soruşturmanın söz konusu olmadığını söyledi. Olayın aslı budur” diyerek muhabirlerle bir derdi olmadığını açıkladı.

Fransa’da, havaalanında yaşadığı bir anısını da anlatan Okan Bayülgen; “Bir Türk işçi havaalanında bir görevliye gelerek üzerinde bomba olduğunu söyledi. Ama işçi sarhoştu. Yani üzerine bomba falan yoktu. Fakat bomba olduğunu söylemesinin ardından havaalanı kuşatıldı. Etraf sarıldı. Polislerin hepsi silahlarını işçinin üzerine doğrulttu. Mermiler namluya sürüldü. Ama bizde böyle olsa o işçi alınır ve ayılana kadar bekletilir sonra da serbest bırakılır. Bu bizimle onlar arasındaki insaniyet farkıdır. Doğru olan bizim uygulamamızdır” diyerek Türk polisine sahip çıktı.

©AirportHaber.com

Canlı yayında 'Havaalanı' tartışması

Yorumlar

osman ~ 15 yıl önce
sayın baskan yalan söylüyorsun. gazeteciler. pasaport kısmına geldiklerinde okan bayülgeni bekliyorlardı. bunu sende muhabirlerde cok iyi biliyor. önce kendinizi kandırın sonrada az sayıda sizi takip eden havalimanı çalışanını. OSMAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASABI ~ 15 yıl önce
mış mış ta MIŞ bunları benim külahıma anlat bayulgen sen sade vatandas diye program yapıyorsun ama ayrıcalık istiyorsun hadi bakalım sen değilde bi başkası geçsin o kapıdan övdüğün o polisler napıyor, insanları kullanıpta programında bide bunu anlatıp küçülme neymiş cerrah'ı aramış ii vatandaş kimi arasın bu ülkede ününü kullanan bunu da şımartan ve boyun egen herkese etrafınıza bakın onun sizden farkı yokk anlayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuralcı ~ 15 yıl önce
O biraz öyle olmaz...eğerki bir kişi hava alanında veya her hangi bir yerde çıkarda "üzerim de bomba var" derse ve bu kişi önlem alınmadan ve hatta arkasında soruşturma başlatmadan kahve içirilip ayıltılıp sonra da serbest burakılırsa bu İNSANLIK değil başka bir şey olur..kural kuraldır o'na bu'na göre uygulanırsa işin içinden çıkılmaz düzgün insanlar da kahrolup dururlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYTURK ~ 15 yıl önce
Bravo Okan Bayulgen, 10 yildir izliyoruz ve izlemeye devam edecegiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000