06 Ekim 2008, Pazartesi 13:26:29

Cankut Bagana’nın müthiş atılımı

Onur Havayolları’nın sahibi ve MY Technic’in ortaklarından Cankut Bagana havacılık sektöründe düşünülemeyeni düşünerek yepyeni bir çığır açıyor. İşte Airporthaber’in Özel Haberi…
  • Kemal rümuzlu şahıs Aydın'ı savunmaya kalkmış ve Aydın'ın nesini biliyorlar diye de saçmalamış. Bak " Kemal " sen yazdıkların ve Türkçendeki imla hataları ile henüz " Kemal'e " ermemişsin. Aydın denen şahsında ne tuhaf olduğunu bilmiyorsun. Burada yorum yapan insanlar Aydın'ı tanıdıkları için olmaz diyorlar. Aydın'ı ben de tanırım ve ne kadar beceriksiz ve havacılığı hiç bilmeyen bir insan olduğu herkesçe malumdur.Aydın, genel müdür olduğu zamanda uçak düşürtmüş ve sırıtarak " İstifa etmeyeceğini " söylemiş bir insandır ( ! ). Önce otur imla öğren, ondan sonra da bilip bilmeden boyunu aşan konularda saçma sapan yorumlar yapma. haydi bakalım, yorumlarında daha bilgili ve mantıklı, imla hataları olmayan bir Türkçe bekliyorum. Sadece insanlara yağcılık yapacağım diye kendine de güldürtme.Bakacağım yazdıklarına ona göre haaa....
  • Son zamanlada Sn.Cankut Bagana gerek Yavuz Çizmeci gibi gerek Aydın Kızıltan gibi insanlarla iş ortaklığı yaparak beni çok şaşırtıyor. Gerçi o işinin ehli heralde onlara pabuç bırakmayacak şekilde anlaşmasını yapıyordur ama isimler çok off-side
  • Öncelikle kuracağınız bu yeni şirketin hayırlı olmasını dilerim. Umarım ki bu şirket ONUR AIR i etkilemez.Yanlız sizi batırmak için bir tek Aydın KIZILTAN yetmez.Yanına tk.md.olarak Mehmet BALKANLI yı da koyun ki tam olsun.Sn.BAGANA sizin paranıza ve itibarınıza kastiniz mi allah aşkına.Umarım bu yanlıştan dönersiz.Saygılarımla.
  • bir türk sirketi olara bu isde basarilar dilerim umarim basarili olunur.bu arada yorum yapan aradaslarin naadar olaylardan uza olduklarini göruyorum aydin beyin nesini biliyorda yaziyorlar anlayamiyorum sadce insanlarin beceriksizlikleri ortaya cikiyor.
  • Aydın Kızıltan denen şahısı seçmek son derece yanlış. Tabii, Bagana en kısa yoldan paralarını kaptırmak veya uçağını düşürmek istiyorsa o zaman başka...Aydın'dan daha iyisini bulamazdı ! World Focus denen ucube ve sahibi kim olduğu bilinmeyen şirkette bile Aydın'dan genel müdür, bırakın Aydın'ı pilottan genel müdür olmadığını yönetim söylüyordu. Umarım Bagana yaptığı bu ölümcül hatadan çabuk döner ve Aydın'ı ikinci bir felakete sebep olmadan şirketten uzaklaştırır.
  • HAYIRLI OLSUN . ANCAK AYDIN KIZILTAN'I ÇOKMU ARADINIZ!!!!
  • iç hatlar tarıfelı seferlerde yıllardır thy den bıle daha ıstıkrarlı profıl ızleyen onur aır ın mımarı sayın bagaban a basarılar dıler hayırlı olsun dıleklerımı ıletırım. yanlız rusya pazarı suyu cıkmmıs bır pazar. lakın kafkas bolgesıne yonelık olursa hayırlı bereketlı sonuclar alacagına kanaatım tamdır. krasnodar,nalchık,sochı gıbı...hayılı olsun cankut abı. ha bırde ordadogu pazarı var. ozellıkle surıye pazarı. hatta ermenıstan pazarına adam gıbı kalıcı bır sırket lazım. bırılerı gıbı gundelık para pesınde kosan degıl.
  • Sayın Bagana son derece yanlış bir seçim yapmış. Aydın Kızıltan denen şahıs son derece beceriksiz, genel müdürlük yapmaktan son derece aciz ve işini asla bilmeyen bir insandır. World Focus denen şirketteki genel müdürlüğü sırasında uçak bakımlarını yaptırmamış,kendisine yağcılık yapan personel dışında kalan personele maaş vermemiş,bütün teknik öneme haiz olayları atlamış ve sonunda uçak düşürmüş bir insandır. Cankut Bagana herhalde yeni kurduğu şirketini çabuk batırmak istiyorsa Aydın denen ve hakkında bir sürü söylenti çıkan şahıstan daha iyisini bulamazdı. Aydın, eğer yanlış duymadıysam, Best Havayolları denen şirkette uçuyordu. Eğer oradan sağlık veya başka nedenlerden dolayı atıldı ise hiç şaşmam.
  • Sayın Bagana sevilen sayılan bir isimdir havacılıkta..Ona lafımız yok..hayırlı olsun..başarılı olsun.ANCAKKK..aydın Kızıltan ı duyunca insanların suratlarının ekşimesinden bir mesaj alması lazım Sn Bagana ' nın..Aydın bugüne kadar hasbel kadar düttürük bir şirkette genel müdür sıfatını almış bir isimdir..ama hakedip etmediği konusu epey su götürür!! Bunlar yemiyor içmiyor acaba nerede yine genel mdr oluruz , parsayı toplarız diye mi düşünüyor nedir..adamın mesleği pilotluk..git kaptan olarak uç kardeşim..hatta şöyle söylesek sonuç çok daha çarpıcı olarak ortaya çıkar..Aydın Kızıltan bugün şirketlere başvursa kim alır onu???zor yani zorr..Sn Bagana düzgün insanlarla çalışman hem kendi şirketin hem sektörün menfaatine..Bu ve benzerleri miadını doldurmuştur..eskiye rağbet olsa...lafı boşa söylenmemiş..saygılar
  • Uçaklarıda doğalgaz ile uçurur nasıl olsa orada bol. Yakında buradada kendi uçaklarına lpg taktırır.

Havacılık sektörünün en deneyimli yatırımcılarından biri olan Cankut Bagana heyecan verici bir atağa geçti. Sessiz ve mütevazı duruşuyla tanınan işadamı Bagana, Rusya’da bir havayolu şirketi kurmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

Şirketi kurma çalışmalarını yapmak üzere World Focus Havayollarının Genel Müdürlüğü’nü de yapan Aydın Kızıltan görevlendirildi. Cankut Bagana bu yapılanma ile Rusya pazarındaki turistleri Türkiye’ye getirmenin önünü açacak.

 

AirportHaber’e gelen bilgilere göre Cankut Bagana, Rusya’daki şirketin kuruluş çalışmalarını tamamladı. Ancak bir handikap bulunuyor. Rusya yasalarına göre şirket Rus vatandaşı bir kişinin üzerine kuruldu.

 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yaptığı Rusya açılımından sonra Kuzu Havayolları’da şirketin %49’nu Rus kargo şirketine satmıştı. Satışla ilgili onay süreci devam ederken Cankut Bagana’nın Rus turistine yönelik bu atılımı oldukça ses getirecek gibi.

 

AirportHaber Özel

Cankut Bagana’nın müthiş atılımı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

avalon1166 ~ 16 yıl önce
Kemal rümuzlu şahıs Aydın'ı savunmaya kalkmış ve Aydın'ın nesini biliyorlar diye de saçmalamış. Bak " Kemal " sen yazdıkların ve Türkçendeki imla hataları ile henüz " Kemal'e " ermemişsin. Aydın denen şahsında ne tuhaf olduğunu bilmiyorsun. Burada yorum yapan insanlar Aydın'ı tanıdıkları için olmaz diyorlar. Aydın'ı ben de tanırım ve ne kadar beceriksiz ve havacılığı hiç bilmeyen bir insan olduğu herkesçe malumdur.Aydın, genel müdür olduğu zamanda uçak düşürtmüş ve sırıtarak " İstifa etmeyeceğini " söylemiş bir insandır ( ! ). Önce otur imla öğren, ondan sonra da bilip bilmeden boyunu aşan konularda saçma sapan yorumlar yapma. haydi bakalım, yorumlarında daha bilgili ve mantıklı, imla hataları olmayan bir Türkçe bekliyorum. Sadece insanlara yağcılık yapacağım diye kendine de güldürtme.Bakacağım yazdıklarına ona göre haaa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşkın ~ 16 yıl önce
Son zamanlada Sn.Cankut Bagana gerek Yavuz Çizmeci gibi gerek Aydın Kızıltan gibi insanlarla iş ortaklığı yaparak beni çok şaşırtıyor. Gerçi o işinin ehli heralde onlara pabuç bırakmayacak şekilde anlaşmasını yapıyordur ama isimler çok off-side

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknikb ~ 16 yıl önce
Öncelikle kuracağınız bu yeni şirketin hayırlı olmasını dilerim. Umarım ki bu şirket ONUR AIR i etkilemez.Yanlız sizi batırmak için bir tek Aydın KIZILTAN yetmez.Yanına tk.md.olarak Mehmet BALKANLI yı da koyun ki tam olsun.Sn.BAGANA sizin paranıza ve itibarınıza kastiniz mi allah aşkına.Umarım bu yanlıştan dönersiz.Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal ~ 16 yıl önce
bir türk sirketi olara bu isde basarilar dilerim umarim basarili olunur.bu arada yorum yapan aradaslarin naadar olaylardan uza olduklarini göruyorum aydin beyin nesini biliyorda yaziyorlar anlayamiyorum sadce insanlarin beceriksizlikleri ortaya cikiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
Aydın Kızıltan denen şahısı seçmek son derece yanlış. Tabii, Bagana en kısa yoldan paralarını kaptırmak veya uçağını düşürmek istiyorsa o zaman başka...Aydın'dan daha iyisini bulamazdı ! World Focus denen ucube ve sahibi kim olduğu bilinmeyen şirkette bile Aydın'dan genel müdür, bırakın Aydın'ı pilottan genel müdür olmadığını yönetim söylüyordu. Umarım Bagana yaptığı bu ölümcül hatadan çabuk döner ve Aydın'ı ikinci bir felakete sebep olmadan şirketten uzaklaştırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q1 ~ 16 yıl önce
HAYIRLI OLSUN . ANCAK AYDIN KIZILTAN'I ÇOKMU ARADINIZ!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maruni ~ 16 yıl önce
iç hatlar tarıfelı seferlerde yıllardır thy den bıle daha ıstıkrarlı profıl ızleyen onur aır ın mımarı sayın bagaban a basarılar dıler hayırlı olsun dıleklerımı ıletırım. yanlız rusya pazarı suyu cıkmmıs bır pazar. lakın kafkas bolgesıne yonelık olursa hayırlı bereketlı sonuclar alacagına kanaatım tamdır. krasnodar,nalchık,sochı gıbı...hayılı olsun cankut abı. ha bırde ordadogu pazarı var. ozellıkle surıye pazarı. hatta ermenıstan pazarına adam gıbı kalıcı bır sırket lazım. bırılerı gıbı gundelık para pesınde kosan degıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
Sayın Bagana son derece yanlış bir seçim yapmış. Aydın Kızıltan denen şahıs son derece beceriksiz, genel müdürlük yapmaktan son derece aciz ve işini asla bilmeyen bir insandır. World Focus denen şirketteki genel müdürlüğü sırasında uçak bakımlarını yaptırmamış,kendisine yağcılık yapan personel dışında kalan personele maaş vermemiş,bütün teknik öneme haiz olayları atlamış ve sonunda uçak düşürmüş bir insandır. Cankut Bagana herhalde yeni kurduğu şirketini çabuk batırmak istiyorsa Aydın denen ve hakkında bir sürü söylenti çıkan şahıstan daha iyisini bulamazdı. Aydın, eğer yanlış duymadıysam, Best Havayolları denen şirkette uçuyordu. Eğer oradan sağlık veya başka nedenlerden dolayı atıldı ise hiç şaşmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sektör ~ 16 yıl önce
Sayın Bagana sevilen sayılan bir isimdir havacılıkta..Ona lafımız yok..hayırlı olsun..başarılı olsun.ANCAKKK..aydın Kızıltan ı duyunca insanların suratlarının ekşimesinden bir mesaj alması lazım Sn Bagana ' nın..Aydın bugüne kadar hasbel kadar düttürük bir şirkette genel müdür sıfatını almış bir isimdir..ama hakedip etmediği konusu epey su götürür!! Bunlar yemiyor içmiyor acaba nerede yine genel mdr oluruz , parsayı toplarız diye mi düşünüyor nedir..adamın mesleği pilotluk..git kaptan olarak uç kardeşim..hatta şöyle söylesek sonuç çok daha çarpıcı olarak ortaya çıkar..Aydın Kızıltan bugün şirketlere başvursa kim alır onu???zor yani zorr..Sn Bagana düzgün insanlarla çalışman hem kendi şirketin hem sektörün menfaatine..Bu ve benzerleri miadını doldurmuştur..eskiye rağbet olsa...lafı boşa söylenmemiş..saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Uçaklarıda doğalgaz ile uçurur nasıl olsa orada bol. Yakında buradada kendi uçaklarına lpg taktırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000