19 Mayıs 2012, Cumartesi 11:00:14

CANKUT BAGANA TARIM SEKTÖRÜNE GİRİYOR

Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketlerinden Onur Air’ın vergi rekortmeni patronu Cankut Bagana, kızlarıyla birlikte tarım ve hayvancılık sektörüne giriyor.
  • Bu güne kadar havacılıktan kazandığını başka sektörlerde değerlendirenler, havacılığı ikinci plana atanların sonu hiç de iyi olmadı.Temenni etmiyorum ama Onur Aır ın de aynı akibete uğramasından korkarım.Yüzlerce arkadaşımız ekmek yiyor.Hayırlısı olsun.....
  • Uçakta satılan yiyecek içecekleri kendi şirketinden sağlayacak yani, daha ucuza getirme politikası, helal, yinede hayırlı olsun:)
  • onurun airbuslarını tarlalarda havadan tohumlama yaparken görürseniz şaşırmayın..
  • Hayırlı olsun.. Siren Ertan'ın bu haberdeki yeri alakasız olmuş
  • Son zamanlarda havacılıktan ayrılanlar hep tarım ve hayvancılıga merak sardı,tk dan ayrılan teknisyenler de:)))

3 kızını yanına alan Cankut Bey, bu hafta 400 bin lira sermayeyle ‘Bizim Köy Gıda Tarım Hayvancılık’ adlı bir şirket kurdu. Geçen ay açıklanan vergi rekortmenleri listesinde 7.1 milyon lirayla Türkiye 16’ncısı olan Cankut Bagana’nın yeni işindeki ortakları kızları Funda Gülkök, Yasemin Yıldırım ve Yonca Bagana... Şirketin en büyük hissedarı Funda Gülkök, “Bu yatırım henüz bir filiz. Babamızın tarıma büyük ilgisi var. Bu onun projesi. Sonuç olarak hep birlikte tarıma girmiş olduk ancak ayrıntılar en erken 6 ay içinde netleşir” diyor. Bizim Köy, tarlada daha çok organik tarıma ağırlık vermeyi planlıyor.

33 uçağıyla Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketlerinden olan 20 yıllık Onur Air, dış hatlarda 20 ülkede 80 noktaya, iç hatlarda ise 12 noktaya uçuyor.

‘Renk koçluğu’ yapıyor

Yeni şirketin ortakları olan 3 kızkardeşin diğer buluşma noktası ise yaşam koçluğu ve renk danışmanlığı yapan Ya Da İmaj şirketi... 3 kardeşin ortak şirketi Ya Da kişinin ten rengindeki pigmentasyona uygun paralel renkler bulmaya çalışıyor. Bu işi ağırlıklı olarak yürüten ise Milano’da moda eğitimi alan Yonca Bagana.

Siren Ertan’a tacir tescili

Uzun zamandır moda dünyasında olan ve son olarak kendi ismiyle bir de parfüm çıkaran işkadını Siren Ertan Çarmıklı bu ay İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu’ndan tescil aldı.

Yayınlanan ilanda özetle, “20 Nisan’dan itibaren siparişe göre ölçü alınarak giyim eşyası imalatı, alımı, satımı, giyim aksesuarları, her türlü ayakkabı, çanta, şal, her türlü losyon, parfüm ve deodorantın ithalatını alımını satımını yapmakla meşgul olduğunu bildirerek tescil isteğinde bulunan tacirin ticaret ünvanı (Siren Ertan Çarmıklı) tescil edildi” ifadesi kullanıldı. İşadamı Gökhan Çarmıklı’nın eşi olan Siren Ertan Çarmıklı, Nişantaşı’ndaki mağazasında hazırgiyim için daha çok Siren Ertan İstanbul, kişiye özel çalışmalar için ise Siren Ertan Couture markasını kullanıyor.  

CANKUT BAGANA TARIM SEKTÖRÜNE GİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

1985 ~ 12 yıl önce
Bu güne kadar havacılıktan kazandığını başka sektörlerde değerlendirenler, havacılığı ikinci plana atanların sonu hiç de iyi olmadı.Temenni etmiyorum ama Onur Aır ın de aynı akibete uğramasından korkarım.Yüzlerce arkadaşımız ekmek yiyor.Hayırlısı olsun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
Uçakta satılan yiyecek içecekleri kendi şirketinden sağlayacak yani, daha ucuza getirme politikası, helal, yinede hayırlı olsun:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir taşla iki kuş ~ 12 yıl önce
onurun airbuslarını tarlalarda havadan tohumlama yaparken görürseniz şaşırmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Hayırlı olsun.. Siren Ertan'ın bu haberdeki yeri alakasız olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tesadüf ~ 12 yıl önce
Son zamanlarda havacılıktan ayrılanlar hep tarım ve hayvancılıga merak sardı,tk dan ayrılan teknisyenler de:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000