18 Mart 2018, Pazar 09:00:00

Çanakkale Zaferi'nin 103. Yılı Kutlu Olsun

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yılında aziz şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.
  • Tesekkurler AirportHaber. Ataturk ve sehit silah arkadaslarini saygiyla aniyoruz. Onlar olmasaydi bugun bizler baska ulkelerin egemenligi altinda olacaktik. Bu vesile ile T.C. kurulmasindan bu yana bu bayrak ve vatan icin olen sehitlerimizide saygiyla aniyoruz. Gazilerimizede minnettarligimizi iletiyoruz.
  • Dusman ulkeler kimlerdi?

Tarihte bugün: Bir ulus Çanakkale'de kahramanlık destanı yazdı.  Bugün18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü.

Bize bu vatanı kanlarıyla sulayarak emanet eden aziz şehitlerimizi, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnet ile anıyoruz.

"Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana...
Yine bir şey yapabildim diyemem hatırına."

Çanakkale Zaferi'nin 103. Yılı Kutlu Olsun

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Tesekkurler ~ 6 yıl önce
Tesekkurler AirportHaber. Ataturk ve sehit silah arkadaslarini saygiyla aniyoruz. Onlar olmasaydi bugun bizler baska ulkelerin egemenligi altinda olacaktik. Bu vesile ile T.C. kurulmasindan bu yana bu bayrak ve vatan icin olen sehitlerimizide saygiyla aniyoruz. Gazilerimizede minnettarligimizi iletiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 6 yıl önce
Dusman ulkeler kimlerdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ba ~ 6 yıl önce
bati avrupa
Peki’ye ~ 6 yıl önce
Ingiltere fransa yeni zelanda yunanistan. Hepsi birlestiler. O zaman denize dokulenleri simdi thy sirkete aliyor besliyor, ornek: irkci yunan kaptanlar
Kızıl Elma ~ 6 yıl önce
Uzaydanmı geldin?
ali ~ 6 yıl önce
Senin dedelerindi yavrum :D

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000