18 Mart 2017, Cumartesi 09:15:41

Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı kutlu olsun

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılında aziz şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.
  • Bu resim bu seninin genel kurmay başkanlığının resmi Çanakkale kutlama resmidir. Airport haberle ilgisi yok. Bu daha acı. Genel kurmay bile büyük önderimizi koymaya cesaret edemiyor artık. Ama Seni anacak ne varsa yok etseler… Duvarlarımızdan resimlerini… Meydanlarda anıtlarını sökseler… Kitaplardan adını silseler… Anılarını dümdüz etseler… Seni hatırlatan her şeyi ateşe verseler… Gök mavisi yeter… * Seni sevmeyeni sevmeyeceğiz…
  • Üzerinde orada yüzlerce rütbeli varken ve isimleri geçmiyorken neden Atatürk olmazsa olmazmış. Bal gibi olur.
  • Basta Ataturk olmak uzere anavatanimizda canlarini vermis butun sehitlerin onunde saygiyla egilirim. Allah gani gani rahmet eylesin. Canakkale destani bizim icin bir donum noktasi olmustur. Isin ilginc yani Canakkale savasi Avustralya ve Yeni Zelanda'da ANZAC ruhunu yaratmis ve bagimsiz ulke olmalari yolunda bir sayfa acmistir kendi tarihlerinde. ANZAC lar ve torunlari askerlerimizin kahramanliklarini anlata anlata bitirememisler. Mehmetcige buyuk bir saygi beslemisler savasin ilerleyen gunlerinde kahramanliklarindan dolayi.
  • Heyyy Turkiye hadi vatan hainlere ve dusmanlara dunyayi dar edelim!!!!!!! Turk olmak ayricaliktir. Ne mutlu Turkum diyene!
  • Örneğin 10 Kasım günü saat 09:05'te haber yaparlar, bu habere dikkat ettim 09:15'te yapmışlar bunlar tesadüf değil, ince bir espri 1915 bravo Airporthaber, benden kaçmaz
  • Yüce lideri koymasalarda, milyonlarin kalbinde var bize oda yeter.
  • Bas komutanimizin eksik oldugu canakkale savasiinin kutlamasindaki resime paylasima dusunceye ve fikre karsiyim bence olmamis airport habere de boyle bir kutlama yakismamis .
  • Airport Haber her nasılsa " Aziz Şehitlerimiz " derken " ATATÜRK
  • Bide afişe ulu önderin resmini koysaydınız.daha yakışıklı olurdu

Tarihte bugün: Bir ulus Çanakkale'de kahramanlık destanı yazdı.  Bugün18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü.

Bize bu vatanı kanlarıyla sulayarak emanet eden aziz şehitlerimizi, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnet ile anıyoruz.

"Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana...
Yine bir şey yapabildim diyemem hatırına."

Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı kutlu olsun

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Genel kurmay ~ 7 yıl önce
Bu resim bu seninin genel kurmay başkanlığının resmi Çanakkale kutlama resmidir. Airport haberle ilgisi yok. Bu daha acı. Genel kurmay bile büyük önderimizi koymaya cesaret edemiyor artık. Ama Seni anacak ne varsa yok etseler… Duvarlarımızdan resimlerini… Meydanlarda anıtlarını sökseler… Kitaplardan adını silseler… Anılarını dümdüz etseler… Seni hatırlatan her şeyi ateşe verseler… Gök mavisi yeter… * Seni sevmeyeni sevmeyeceğiz…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarbay rütbesinin ~ 7 yıl önce
Üzerinde orada yüzlerce rütbeli varken ve isimleri geçmiyorken neden Atatürk olmazsa olmazmış. Bal gibi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVSEC MGR ~ 7 yıl önce
Eyyyy cahillll. İngilizin, Fransızın ve Çanakkaleye saldıran tüm gürühun Çanakkale denince aklına ilk gelen Mustafa Kemal'dir. Neden diye düşün biraz...
Evliyalar ~ 7 yıl önce
Sizin evliyaları bir çağırın da şu terörü de bitirsinler.
Sydney ~ 7 yıl önce
Basta Ataturk olmak uzere anavatanimizda canlarini vermis butun sehitlerin onunde saygiyla egilirim. Allah gani gani rahmet eylesin. Canakkale destani bizim icin bir donum noktasi olmustur. Isin ilginc yani Canakkale savasi Avustralya ve Yeni Zelanda'da ANZAC ruhunu yaratmis ve bagimsiz ulke olmalari yolunda bir sayfa acmistir kendi tarihlerinde. ANZAC lar ve torunlari askerlerimizin kahramanliklarini anlata anlata bitirememisler. Mehmetcige buyuk bir saygi beslemisler savasin ilerleyen gunlerinde kahramanliklarindan dolayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk ~ 7 yıl önce
Heyyy Turkiye hadi vatan hainlere ve dusmanlara dunyayi dar edelim!!!!!!! Turk olmak ayricaliktir. Ne mutlu Turkum diyene!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airporthaber ~ 7 yıl önce
Örneğin 10 Kasım günü saat 09:05'te haber yaparlar, bu habere dikkat ettim 09:15'te yapmışlar bunlar tesadüf değil, ince bir espri 1915 bravo Airporthaber, benden kaçmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Yüce lideri koymasalarda, milyonlarin kalbinde var bize oda yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mod arator sizede yazik ~ 7 yıl önce
Bas komutanimizin eksik oldugu canakkale savasiinin kutlamasindaki resime paylasima dusunceye ve fikre karsiyim bence olmamis airport habere de boyle bir kutlama yakismamis .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 7 yıl önce
Airport Haber her nasılsa " Aziz Şehitlerimiz " derken " ATATÜRK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ataturk ~ 7 yıl önce
Bide afişe ulu önderin resmini koysaydınız.daha yakışıklı olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000