18 Şubat 2011, Cuma 17:54:36

ÇANAKKALE HAVAALANI'NI KURBAĞALAR BASTI!

Çanakkale'de, sağanak yağmurun ardından gece yarısı havaalanı pistini istila eden yüzlerce kurbağa personele zor anlar yaşattı.
  • Canakkale havaalani sansliymis, ya birde develer bassaydi ne olacakti? :)
  • çok vahim bir konu fakat yurtdışında para ediyor KURBAĞALAR değilmi..demek ki pist etrafında su birikintileri var arazi uygun değil..bu arada personel de azcık hareket etmişştir..
  • yok be kardeşim bukadarda abartılmazki toplasan 15 i geçmez olmasıda normaldir çünkü pist etrafında yer yer sulak alanlar su birikintileri var.haberi yapan arkadaş olayı hepten abartmış.biz millet olarak abartmayı seviyoruz zaten.
  • BU OLAYDA GÖSTERDİKLERİ AZİMLİ ÇALIŞMA VE GAYRETLERİNDEN DOLAYI TÜM DHMİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Edinilen bilgiye göre Ankara-Çanakkale arasında sefer yapan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçak, gece 00.20 sıralarında Çanakkale'ye yaklaştığında telsiz kanalı ile kule tarafından uyarıldı.

Yapılan telsiz anonsunda, ekiplerin havaalanı pistinin bir bölümünü istila eden kurbağaları bölgeden uzaklaştırmak için çalışma başlattığı açıklandı.

Bunun üzerine telsizle kule ile görüşen uçak kaptanı, Çanakkale'ye yaklaşık 15 dakika mesafede olduğunu ve bu süre içinde pistteki kurbağaların temizlenip temizlenemeyeceğini sordu. Kulenin çalışmaların devam ettiğini belirtmesi üzerine uçak normal yoluna devam etti.

Yaklaşık 15 dakika süre ile havaalanı pisti üzerinde kurbağaları kovalayan ekipler çalışmalarında başarılı olunca Türk Hava Yolları'nın Ankara-Çanakkale arasındaki tarifeli uçağı sorunsuz bir şekilde alana inmeyi başardı.

ÇANAKKALE HAVAALANI'NI KURBAĞALAR BASTI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Canakkale havaalani sansliymis, ya birde develer bassaydi ne olacakti? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok vahim bir konu fakat yurtdışında para ediyor KURBAĞALAR değilmi..demek ki pist etrafında su birikintileri var arazi uygun değil..bu arada personel de azcık hareket etmişştir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yok be kardeşim bukadarda abartılmazki toplasan 15 i geçmez olmasıda normaldir çünkü pist etrafında yer yer sulak alanlar su birikintileri var.haberi yapan arkadaş olayı hepten abartmış.biz millet olarak abartmayı seviyoruz zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU OLAYDA GÖSTERDİKLERİ AZİMLİ ÇALIŞMA VE GAYRETLERİNDEN DOLAYI TÜM DHMİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000