20 Eylül 2008, Cumartesi 06:40:52

"Çalışmalar tam bir rezalet"

İngiltere'nin üçüncü büyük tur operatörü olan XL Leisure'un iflas bayrağını çekmesinin ardından ülke dışındaki İngilizlerin dönüşlerinde yaşanan sıkıntılar sürüyor.

İngiltere'nin üçüncü büyük tur operatörü olan XL Leisure'un iflas bayrağını çekmesinin ardından ülke dışındaki İngilizlerin dönüşlerinde yaşanan sıkıntılar sürüyor. İngiliz The Daily Mail gazetesi çalışmaları "fiyasko" olarak nitelendirdi.

Son olarak Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde 400 civarında İngilizin, havalimanında 24 saat uçak beklediğini belirten Daily Mail haberinde, rötar sebebiyle vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığı ifade edildi. İngiliz vatandaşlarının mantıklı bir açıklama yapılmadan havalimanında bekletilmeleri sebebiyle büyük sıkıntı yaşadıkları belirtildi.

The Daily Mail'in haberinde Sivil Havacılık Dairesi'nin (CAA) müdahalesi ve çalışmalarına karşın binlerce İngilizin dünyanın farklı noktalarında halen eve dönüş için beklediği ifade edilirken, CAA eleştirildi.

CAA tarafından yapılan "Her şey yolunda. Kurtarma çalışmaları planlandığı gibi gidiyor" açıklamasına da yer veren gazetede, "Ama dünyanın farklı noktalarındaki İngilizler CAA'dan farklı şeyler söylüyor" denildi.

Güney Kıbrıs'ın Larnaka kentinde 400 tatilcinin mahsur kalmasını haberine taşıyan gazete, Gatwick ve Glasgow'a yapılacak seferlerin aniden iptal edildiğini yazdı.

Yolculara Gatwick'e tek sefer yapılacağı ve Glasgow'a gideceklerin buradan otobüsle götürüleceği bilgisi verilmesine karşın uçuşta 24 saati aşan gecikmeler yaşandığı ifade edildi.

"Çalışmalar tam bir rezalet"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000