22 Şubat 2018, Perşembe 13:51:46

Bylock mağdurları THY'den haber bekliyor

Bylock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle geçen yıl THY’den çıkarılan mor beyin mağduru 26 kişinin savcılık soruşturmaları büyük ölçüde tamamlandı. Suçsuzluğu ıspat edilen mağdurlar işe iadelerini bekliyor.
  • Hiç bir delil olmadan sadece zan üzerine işine son verilen bir mağdurum. Ne by lock ne okul ne asyabank. Allah CC bizi böyle suçsuz yere mağdur edenleri de aynı duruma düşürşün . Hakkımızın iadesini bekliyoruz.
  • umarım masumlar bir an önce görevine döner geçmişte yaşadıkları mağduriyetler giderilir
  • Ya bırakın artık bu dandik şirketi. Başka iş mi yok memlekette. Tek kriter yandaş olmak! Değilseniz er yada geç kovulursunuz. Bunlar kul hakkı falan tanımazlar...yok bana bir şey olmaz deme.
  • suçsuz olanların tespiti yani iade i itibarları çok önemli. Diğer mağduriyetleri gidermek mümkün değil.
  • Mor beyin AKP nin bir projesidir. Kendi içlerindekini aklamak istediklerini de listeye dahil etmişlerdir. Ne demek istediğimi ileride anlayacaksınız.
  • Thy’nin karari yargi’nin kararinin ustundedir. O yuzden baslatmayabilir. Cunku oyle yani.
  • İnşallah ya .. Büyük haksızlık ve oyunların döndüğü asıl suçluların makam odalarında fink attığı ama sessiz gariban olanların saf dışı edildiği bir süreçti .. umarım işe iade edilir haklı olanlar . Arkadaşım dünya iyisidir ama yönetici hırsı iftira .. yazık günah !
  • Bu 26 kişiden ciddi bir şekilde özür dilenmeli, iadeyi itibar edilmeli ve tüm hakları ile işlerine dönmelidirler. Atılı suçu işlemediler ise ve bu savcılık nezdinde sabit ise aklı selim'in yapması gereken budur. Bahsi geçen bilgisi dışında yönlendirilme (morbeyin) durumu herkesin başına gelebilir.
  • bu tarihte thy savunmami dahi almadan is akdimi fesh etti.allah hakkimizi birakmaz ama bizde hukukun verecegi karari bekliyorz. mor beyin olarak adlandirilan bylock ta yok bende ama idarecimin iftirasiyla is akdim fesh edildi. sadece thy degil diger kurum larda da insanlar birilerinin iftirasiyla isten atildim..inanin uzun bir zaman oldu bekliyoruz adeleti ve hukuksuzlugun bitmesini
  • Üst yönetimdeki fetöcülerin ,misilleme olarak çoğu çalışanı gönderebilecegi konuşuluyor Gerçi onlarda kendilerini çok iyi gizliyorlar

Bylock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle geçen yıl THY’den çıkarılan mor beyin mağduru 26 kişinin savcılık soruşturmaları büyük ölçüde tamamlandı. Suçsuzluğu ıspat edilen mağdurlar işe iadelerini bekliyor.

Türk Hava Yolları’nda çalıştıkları sırada Fetö/PDY örgüt üyelerinin kullandığı cep telefonu uygulaması bylock kullandıkları gerekçesiyle işten atılan 26 kişi için başlatılan güvenlik soruşturmalarının bir bölümü tamamlandı.  Şu ana kadar yapılan soruşturmalarda bylockçu oldukları iddia edilen çalışanların hiçbirinin Fetö ile bağlantısının bulunmadığı anlaşıldı.

Mor beyin uygulaması mağduru oldukları ortaya çıkan mağdurlardan Kaptan Pilot S. B’nin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan soruşturmasında, cep telefonuna indirilen bylockun, gerçek bylock kullanıcılarının deşifre edilmesinin engellenmesi amacıyla  kurulan mor beyin isimli yazılım nedeniyle uygulamanın bylock.net sürücüsüne yönlendirildiğinin tespit edildiği, bu program üzerinden herhangi bir yazışmasının bulunmadığı kaydedildi.

Ayrıca kaptan pilot S.B.’nin örgüte ait dernek, vakıf ve sendikalara üyeliğinin bulunmadığı, örgüt yönetimi ile irtibatının olmadığı, Bank Asya’da hesabının bulunmadığının tespit edildiği de soruşturma dosyasında yer aldı.

Sözkonusu uygulamayı kullandığı iddiasıyla iş akdi tazminatsız feshedilen bir başka THY pilotu İ. A.’nın Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan dosyasında Fetö/PDY Silahlı Terör Örgütü ile bağlantısının bulunmadığı ortaya çıktı. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi de bir diğer mağdur kabin memuru A.K.’nın örgüt ile bir bağlantısı bulunmadığına karar verdi.

THY pilotları ile birlikte hukuk savaşlarını sürdüren diğer bylock mağdurlarının da savcılık soruşturmalarından temiz çıktıkları ve bir kısmının işe iade davası açtıkları öğrenildi.

BİR PİLOT LİSANSINI GERİ ALDI

Bylock mağduru pilotların ise pasaportları ile birlikte pilot lisansları da iptal edildiği için herhangi bir havayolu şirketinde görev alamamışlardı. Kaptan pilot S. B., bir yıla yakın süren mağduriyetin sonunda geçtiğimiz günlerde pilot lisansını yeniden aldı. Eski bir asker olan Bayram’a, 12 Ocak’taki Kanun Hükmünde Kararname ile rütbesi de iade edildi.

PASAPORTLARI İPTAL EDİLMİŞTİ

13 Mart 201 tarihinde iş akitleri fesh edilerek pasaportları iptal edilen ve yurtdışı çıkış yasağı konulan 7’si pilot, ve 2’si kabin memuru,  6’sı uzman, 5’i memur, 4’ü mühendis, biri dispeçer ve biri şef olmak üzere 26 kişiden sadece ikisi kısa süre cezaevinde yattıktan sonra tahliye edilmiş, diğerleri hakkında hapis cezası verilmemişti.



Bylock mağdurları THY'den haber bekliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

211 ~ 6 yıl önce
Hiç bir delil olmadan sadece zan üzerine işine son verilen bir mağdurum. Ne by lock ne okul ne asyabank. Allah CC bizi böyle suçsuz yere mağdur edenleri de aynı duruma düşürşün . Hakkımızın iadesini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 6 yıl önce
umarım masumlar bir an önce görevine döner geçmişte yaşadıkları mağduriyetler giderilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teee kaaa ~ 6 yıl önce
Ya bırakın artık bu dandik şirketi. Başka iş mi yok memlekette. Tek kriter yandaş olmak! Değilseniz er yada geç kovulursunuz. Bunlar kul hakkı falan tanımazlar...yok bana bir şey olmaz deme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
itibar ~ 6 yıl önce
suçsuz olanların tespiti yani iade i itibarları çok önemli. Diğer mağduriyetleri gidermek mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Proje ~ 6 yıl önce
Mor beyin AKP nin bir projesidir. Kendi içlerindekini aklamak istediklerini de listeye dahil etmişlerdir. Ne demek istediğimi ileride anlayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Thy’nin karari yargi’nin kararinin ustundedir. O yuzden baslatmayabilir. Cunku oyle yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Te Ha Ye ~ 6 yıl önce
Ben yaptım oldu zihniyeti.
İnş ~ 6 yıl önce
İnşallah ya .. Büyük haksızlık ve oyunların döndüğü asıl suçluların makam odalarında fink attığı ama sessiz gariban olanların saf dışı edildiği bir süreçti .. umarım işe iade edilir haklı olanlar . Arkadaşım dünya iyisidir ama yönetici hırsı iftira .. yazık günah !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul Hakkı ~ 6 yıl önce
Bu 26 kişiden ciddi bir şekilde özür dilenmeli, iadeyi itibar edilmeli ve tüm hakları ile işlerine dönmelidirler. Atılı suçu işlemediler ise ve bu savcılık nezdinde sabit ise aklı selim'in yapması gereken budur. Bahsi geçen bilgisi dışında yönlendirilme (morbeyin) durumu herkesin başına gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
09.09.1016 fetö ~ 6 yıl önce
bu tarihte thy savunmami dahi almadan is akdimi fesh etti.allah hakkimizi birakmaz ama bizde hukukun verecegi karari bekliyorz. mor beyin olarak adlandirilan bylock ta yok bende ama idarecimin iftirasiyla is akdim fesh edildi. sadece thy degil diger kurum larda da insanlar birilerinin iftirasiyla isten atildim..inanin uzun bir zaman oldu bekliyoruz adeleti ve hukuksuzlugun bitmesini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misilleme ~ 6 yıl önce
Üst yönetimdeki fetöcülerin ,misilleme olarak çoğu çalışanı gönderebilecegi konuşuluyor Gerçi onlarda kendilerini çok iyi gizliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000