25 Aralık 2015, Cuma 08:02:17

Büyükelçi havalimanında 20 bin dolar kaybetti

Fransa'nın başkenti Paris'in Charles de Gaulle uluslararası havalimanında sıra dışı bir olay yaşandı.
  • Noel hediyelerine harcanmış :)
  • Bu paranin turk miletiyle ne alakasivar Siz hemen turk leri ileri suruyorsunuz . Nezaman adam olacaksiniz turkiyemizi neden bu kadar kotuluyorsunuz . Ali bey. Diger butun kose yazar arkadaslara sesleniyorum. Tukiyeyi kotuliyeni. Lutfen bu Bizim havaci koseye. Hak tanimayin kendini bilmezler .
  • Havan işi ne oldu. Biz Turkiye'nin ilerlemesini istemeyen hainler olarak dolar çakmak patlamasını havan topu olarak algılıyoruz da, mutlu oluyoruz. Asrın aşılı bademleri...
  • İmam hatip mi yaptiracakmış o parayla?
  • cebinde mi taşıyormuş 20 bin doları?

Fransa'nın başkenti Paris'in Charles de Gaulle uluslararası havalimanında sıra dışı bir olay yaşandı. Fas'ın ABD Büyükelçisi, havalimanının VIP bekleme salonunda 20 bin dolarını düşürdü.

Diplomat, parayı kaybettiğini uçağa geçtiği sırada fark etti, ancak bekleme salonuna dönünce parasını hiçbir yerde bulamadı. Büyükelçi, parayı kaybettiğini havalimanı polisine bildirdikten sonra uçağına bindi.

PARANIN YARISI BULUNDU

Polis güvenlik kamerası kayıtlarından, Fas Büyükelçisi'nin gerçekten de paranın bulunduğu paketi düşürdüğünü, paketin bir havalimanı çalışanı tarafından alındığını tespit etti.

Polis merkezine getirilen havalimanı çalışanı, elinde paranın sadece yarısının kaldığını söyledi. Paranın geri kalanını arayan polis, paranın Noel hediyelerine harcandığını tahmin ediyor.

Büyükelçi havalimanında 20 bin dolar kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yarısı kalmış :) ~ 8 yıl önce
Noel hediyelerine harcanmış :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Bu paranin turk miletiyle ne alakasivar Siz hemen turk leri ileri suruyorsunuz . Nezaman adam olacaksiniz turkiyemizi neden bu kadar kotuluyorsunuz . Ali bey. Diger butun kose yazar arkadaslara sesleniyorum. Tukiyeyi kotuliyeni. Lutfen bu Bizim havaci koseye. Hak tanimayin kendini bilmezler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BADEM ÖRGÜTÜ ~ 8 yıl önce
Yazılanları iyi okursan Turkiye'yi kotulemediklerini, bilakis örgütlü bir şekilde devleti ele geçirip denetim mekanizmalarını işlevsiz hale getirerek kendilerini ulaşılamaz hale getirip, bir dahada iktidardan gitmeyecek olan ne idüğü belirsiz kişilere karşı Turkiye'yi koruma kollama amacıyla cabakadiklarini anladın.
HAVAN??? ~ 8 yıl önce
Havan işi ne oldu. Biz Turkiye'nin ilerlemesini istemeyen hainler olarak dolar çakmak patlamasını havan topu olarak algılıyoruz da, mutlu oluyoruz. Asrın aşılı bademleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nurlu ufuklar ~ 8 yıl önce
İmam hatip mi yaptiracakmış o parayla?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
cebinde mi taşıyormuş 20 bin doları?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oglum paket ~ 8 yıl önce
lan oglum paketi nsil cevirdik turkceye PAKET ZATEN TURKCE DEGILMI SENIN ANLASYINA KOVEREYIM

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000