14 Eylül 2011, Çarşamba 07:50:15

BÜTÜN YÜK TRABZON'UN OMUZLARINDA!

Doğu Karadeniz’in tek havalimanı olması nedeniyle bölge illerine de hizmet veren Trabzon, gelen ve giden yolcu sayısındaki artış ile dikkat çekiyor...
  • trabzona 2.pisti de yapın.3800 .3800
  • ordu giresun trabzon yolcularını asla alamaz. alsa bile çok minik bir kısmını alır. oda zarar etmez.or-gi tam anlamıyla gereksi mi gereksiz bir havalimanı.
  • "adana" ya:siz bu iktidara oy vermeye devam ederseniz yakında size(tarihte kırşehir örneğindeki gibi) kimbilir ne ÖDÜLLER gelecek.sabredin ve görün.
  • YAKINDA YOĞUNLUĞUNU ALACAĞIZ.AZ KALDI
  • Adana Havalimanı yıllık yolcu kapasitesi bakımından 7.sırada.hemde osmaniye,mersin gibi Çukurova yerlerine hizmet ederken kapatılıyor.Adana da Trabzon gibi çevresindeki illere taşıma görevini üstleniyor.Ama nedense Adana havalimanı kapatılacak.O kadar yolcu olduğu gibi Mersin'e kaydırılacak.böylelikle Adana Türkiye'nin 5. büyük şehri olacak ama değeri Kars kadar olmayacak.oralara havaalanıı yapılırken Adana da öyle havalimansız kalacak !!
Gazete 5'te yer alana habere göre; 1957 yılında hizmete giren ve 1 milyon 377 bin 244 metrekarelik kurulu alanı bulunan Trabzon Havalimanı’nın, iç ve dış hatlar olmak üzere yıllık 3.5 milyon yolcu kapasitesi bulunuyor.
 
Doğu Karadeniz’de bulunan iller arasında havaalanının olmaması nedeniyle ulaşımda önemli bir hizmet veren havalimanı, Artvin, Bayburt, Rize, Gümüşhane, Giresun ve Ordu’dan gelen yolcular ile Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere Türkiye’de ve yurt dışında da birçok şehre aktarmalı olarak sefer yapılmasını sağlıyor. Kente gelecek ya da gidecek olan yolcuları şehirlerarası servisleriyle neredeyse evlerinin önünden alan uçak firmaları ise, havalimanında bulunan acentaları ile 24 saat boyunca müşterilerine hizmet veriyor.
 
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün, 2007 ve 2011 yılının Ağustos ayı verilerine göre 2007 yılında iç ve dış hatlarda 1 milyon 482 bin 760 yolcunun geliş ve gidiş yaptığı Trabzon Havalimanı, 2011 yılının ilk sekiz ayında ise bu rakamı 1 milyon 502 bin 622 yolcuya çıkardı.
BÜTÜN YÜK TRABZON'UN OMUZLARINDA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
trabzona 2.pisti de yapın.3800 .3800

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ordu giresun trabzon yolcularını asla alamaz. alsa bile çok minik bir kısmını alır. oda zarar etmez.or-gi tam anlamıyla gereksi mi gereksiz bir havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"adana" ya:siz bu iktidara oy vermeye devam ederseniz yakında size(tarihte kırşehir örneğindeki gibi) kimbilir ne ÖDÜLLER gelecek.sabredin ve görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAKINDA YOĞUNLUĞUNU ALACAĞIZ.AZ KALDI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adana Havalimanı yıllık yolcu kapasitesi bakımından 7.sırada.hemde osmaniye,mersin gibi Çukurova yerlerine hizmet ederken kapatılıyor.Adana da Trabzon gibi çevresindeki illere taşıma görevini üstleniyor.Ama nedense Adana havalimanı kapatılacak.O kadar yolcu olduğu gibi Mersin'e kaydırılacak.böylelikle Adana Türkiye'nin 5. büyük şehri olacak ama değeri Kars kadar olmayacak.oralara havaalanıı yapılırken Adana da öyle havalimansız kalacak !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000