02 Temmuz 2011, Cumartesi 08:31:15

BÜTÜN UÇUŞLARI DURDURULDU

Avusturalya Sivil Havacılık Güvenlik Kurumu'ndan yapılan açıklamada Tiger Airways isimli şirketin tüm iç hat seferlerinin durdurulduğu belirtildi.
  • Avustralyadan bile haberler yazdiginiz icin tesekkurler Airporthaber...global bir medyasiniz!
  • Bizim buralardan tanıdıkları var mı? Başlarına gelen nedense bana çok bildik geldi! Bilet paraları ile otel filan mı yapmış acaba? Hafta sonları yeşil cuhalar filan? Aslanım havacılıkta kasana giren parayı kendi paran sanırsan, sonun böyle olur. Malum bilet paraları PEŞİN ama ödemeler VADELİ!
Seferlerin durdurulma nedeni ise uçaklarda belirlenen güvenlik ve emniyet kurallarına uyulmaması...

CASA'dan yapılan açıklamanın ardından dün sabah itibariyle havaalanına giden birçok Tiger Airways yolcusu, seferlerin durdurulduğunu görünce şok yaşadı.

Teknik bakım konusunda yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle pilotlar geçtiğimiz Mart ayında alçak uçuş yaparak durumu protesto etmişlerdi.

CASA protestoyu gözönüde bulundurarak 3 aylık bir süreç içerisinde eksikliklerin giderilmesi konusunda charter şirketini uyarmış aksi takdirde uçuşların askıya alınacağını belirtmişti.

BÜTÜN UÇUŞLARI DURDURULDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Avustralyadan bile haberler yazdiginiz icin tesekkurler Airporthaber...global bir medyasiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizim buralardan tanıdıkları var mı? Başlarına gelen nedense bana çok bildik geldi! Bilet paraları ile otel filan mı yapmış acaba? Hafta sonları yeşil cuhalar filan? Aslanım havacılıkta kasana giren parayı kendi paran sanırsan, sonun böyle olur. Malum bilet paraları PEŞİN ama ödemeler VADELİ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000