22 Mayıs 2015, Cuma 10:01:53

Burulaş'tan Bon Air açıklaması

AirportHaber'in dün okuyucularına duyurduğu, Burulaş'ın seferlerinin durmasıyla ilgili Burulaş kanadından açıklama geldi.
  • Tekrar kabın memuru alımı ne zaman açılacak. Bilgilendirmede bulunursanız çok memnun olurum
  • AHL Batı Apron'dan biliyorum bu Bonair'i. Sahibi olan Ateş, Top Air'in ve Mach Air'in yancısı gibi bir şeydi. Birinin personel yemeğinden öğle yemeğini yer, öteki bir şirketin çay ocağından çayını içer, birinden tornavida, öbüründen pense ister... O beleşçi günlerden bu günlere nasıl gelmiş, hayret???
  • Seabird, uçsunlar işleri toparlamış
  • Hele bir muhur bir masa diyen arkadas havaciliktan bihaber galiba, kac senedir bu isleri oyle dedigi gibi yurutuyorsa helal olsun demek lazim bonair'e. Agzi olan konusuyor!!!
  • Buraya cocuklar veya yarasi olan insanlar yorum yapmasin, hayatinda gormedigi veya yuzune konusamayacak insanlar burdan Ates diye hitap etmesin.
  • Vefa nerde kaldı beyler. uçuşa bir dakika kala iptal eden ucmam diyenleride gördük. Ortalıkta satıcılar varken bosverin onları ben ucarim diyenleride gorduk.
  • Ateş hanibu nun lisansı kac kere donduruldu defalarca shgm ile bonair sorun Yaşadı.bu adamın TC. De kazık atmadığı iş Adam'ı yok burulaş araştırmadan mı iş tutmuş bonair le.bonair yani ateş hanibu gibiler Türkiye'deki sivil havacılığın önündeki en kötü örnektir,kitabı yazılır her yerde okutulur.shgm uyuma gerekeni yap........
  • Bakıyorumda kuyruk acısı olan doluşmuş yine. Allah iyişiğinizi versin
  • Sivil havacılığın bonair gibi bir mühür bir masa şahıs şirketleri tahakkümünden kurtulması gerekir .türkiyenin en büyük şirketlerinden biri ile oynuyor iftira atıyor seviyesi bu
  • Beyefendinin Ates dedigi Bon Air'in sahibi Ates Hanibu'dur.
AirportHaber'in dün okuyucularına duyurduğu, Burulaş'ın seferlerinin durmasıyla ilgili Burulaş kanadından açıklama geldi.
 
Burulaş, Bon Air ile anlaşma sürelerinin dolduğunu ve Bon Air firmasına herhangi bir borçlarının bulunmadığını belirtti. Burulaş, sözleşme şartlarının ağırlaştıran Bon Air ile anlaşma yapmayacaklarını ifade ederek, şirket tarafından mağduriyete uğradıklarının altını çizdi.

Burulaş tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdildi;

"Bon Air firmasının iddia ettiği gibi belgelendirilebilecek bir alacak-borç durumu söz konusu değildir. Bunun yanı sıra Burulaş A.Ş.’nin, daha önce yapılan sözleşme gereği vermiş olduğu teminat mektubu da Bon Air firmasında mahfuzdur.   

Burulaş A.Ş’nin hizmet aldığı Bon Air firması ile Burulaş A.Ş. arasındaki iş ilişkisinin sona erme nedeni: BON Air firması tarafından uçak bakım planlamalarının doğru yapılmaması ve iki uçağın aynı anda bakım işlemlerine alınması nedeniyle uçuş düzeninin aksatılması ve yine Bon Air firmasının, Burulaş A.Ş.’nin yolcularına taahhüt ettiği standartları yerine getirememiş olmasıdır.

Kaldı ki, Bon Air firması ile Burulaş A.Ş. arasındaki sözleşme süresi sona ermiş ve Burulaş sözleşme şartlarını daha da ağırlaştırmak isteyen Bon Air firması ile aynı şartlarda dahi sözleşme yenilemeyi düşünmediği için başka firmalarla görüşmelerini hızlandırmıştır.

Ayrıca, Bon Air, karşılıklı çalışmanın  gerektirdiği şeffaflık ilkelerine özen göstermemiş,  belediye iştiraki olan şirketimize masraflarla ilgili asgari detayları vermediğinden dolayı iş süreçlerinin uzamasına neden olmuştur.

Burulaş A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Burulaş Havacılık aracılığıyla deniz uçağı seferlerinin tekrar başlaması konusunda gerekli temas ve çalışmalarına devam etmektedir. En kısa süre içerisinde uçuşlar yeniden başlayacak ve Burulaş A.Ş. yolcularına taahhüt ettiği kalitede hizmet vermeye devam edecektir".

 

Burulaş'tan Bon Air açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Melisa ~ 6 yıl önce
Tekrar kabın memuru alımı ne zaman açılacak. Bilgilendirmede bulunursanız çok memnun olurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey gidi günler... ~ 9 yıl önce
AHL Batı Apron'dan biliyorum bu Bonair'i. Sahibi olan Ateş, Top Air'in ve Mach Air'in yancısı gibi bir şeydi. Birinin personel yemeğinden öğle yemeğini yer, öteki bir şirketin çay ocağından çayını içer, birinden tornavida, öbüründen pense ister... O beleşçi günlerden bu günlere nasıl gelmiş, hayret???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Seabird, uçsunlar işleri toparlamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hele bir muhur bir masa diyen arkadas havaciliktan bihaber galiba, kac senedir bu isleri oyle dedigi gibi yurutuyorsa helal olsun demek lazim bonair'e. Agzi olan konusuyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Buraya cocuklar veya yarasi olan insanlar yorum yapmasin, hayatinda gormedigi veya yuzune konusamayacak insanlar burdan Ates diye hitap etmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İphoncu ~ 9 yıl önce
Ne diyem mahmut mu diyem :)))
bozo ~ 9 yıl önce
Vefa nerde kaldı beyler. uçuşa bir dakika kala iptal eden ucmam diyenleride gördük. Ortalıkta satıcılar varken bosverin onları ben ucarim diyenleride gorduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ateş hanibu nun lisansı kac kere donduruldu defalarca shgm ile bonair sorun Yaşadı.bu adamın TC. De kazık atmadığı iş Adam'ı yok burulaş araştırmadan mı iş tutmuş bonair le.bonair yani ateş hanibu gibiler Türkiye'deki sivil havacılığın önündeki en kötü örnektir,kitabı yazılır her yerde okutulur.shgm uyuma gerekeni yap........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şenlik ~ 9 yıl önce
Bakıyorumda kuyruk acısı olan doluşmuş yine. Allah iyişiğinizi versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sivil havacılığın bonair gibi bir mühür bir masa şahıs şirketleri tahakkümünden kurtulması gerekir .türkiyenin en büyük şirketlerinden biri ile oynuyor iftira atıyor seviyesi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuyruk acısı ~ 9 yıl önce
yavrum masamı vermediler yoksa mühürmü ? hangisinden kuyruk acın
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beyefendinin Ates dedigi Bon Air'in sahibi Ates Hanibu'dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000