30 Temmuz 2015, Perşembe 08:01:52

Burulaş filosuna bir uçak daha katıldı

Büyükşehir Belediyesi, hava ulaşım filosuna yeni alınan Cessna 206 tipi uçakla güç kattı.
  • Bu uçak 2013 yılında alındı ve Shgm sicile işlendi. Anlamadığım bu neyin reklamı ? 2 Yıldır bu uçak yatıyor! Ayrıca belediyenin bu hizmeti verebilmesi icin prosedür çok ağır! Ve Herşeyden once bu hizmeti ihale edecek ve bu isi yapabilecek onlarca firma var Burulaş nereden biliyor bu isi yapacağını ? Müneccim mi oldu acaba ortada fol yok yumurta yok uçak alıyor ? Ne is?
  • birisi belediyenin cessna 206H ile ne yapacagini anlatabilirmi? yarim milyon dolara ikinci elini ancak alirsin Amerika da, Amerika da yasiyorum daha dun baktim benzer ucaga alici gozuyle
  • Bir gün muhakkak Oben abiye işiniz düşer ve o size ne olursa olsun yardım eder.
  • Resimdeki pilotumuz turk sivil havacilik tarihinde kuzey kutup dairesine en fazla yaklasilarak yapilan ucusun sahibidir.su ana kadarda kendisinden daha kuzey enlemde ucan bir turk pilotu olmamistir..kiyafete bakarak insanlari yargilarsaniz sizin mantiginizla dunyayi malum ozelliklerinden dolayi esekler yonetirdi.
  • ya in aşağıya ne işin var orda show yapma bize ev yap rezidans yap avm yap yeter:)
  • kardeş o adam salon subayı değil, gerçekten pilottur. lafına dikkat et.
  • oben yine karistirilacak bir yer bulmuş. hwy gidi memlwketim hey.herkesi adam san nasilsa meydan boş bu tiplere de gun doğuyor.
  • o traktör şöförü sandığın adam türkiyenin yetiştirdiği ve tek motorlu uçaklarla Atlantiği defalarca geçmiş, bilgi,tecrübe ve kişiliği ile adam gibi adam; bileği ile de dünyanın en iyi pilotlarındandır. yorumlarınızda kişilere saldırırken kim olduklarına biraz önem verin.yazıklar olsun bu yorumu yazana.
  • Hayırlı olsun. Ancak neden THY Uçuş Akademisinin DA40 uçakları için verilen tescil serisindeki bir tescil işareti kullanıldıki. Mesela TC-BUR veya başka bir tescil işareti olamaz mıydı?
  • komik tarım uçağına binip show yapan beleidye başkanı bırak bu işleri git rezidans yap1

Büyükşehir Belediyesi, hava ulaşım filosuna yeni alınan Cessna 206 tipi uçakla güç kattı. Burulaş Havacılık bünyesindeki 2 adet deniz uçağının ardından Amerika'dan alınan 6 kişilik uçakla, her türlü deniz, sahil ve çevre kirliliği denetimleri, özel fotoğraflama ve hava taksi hizmeti verilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Havaalanı’nda ilk uçuşuna katıldığı uçakla, Bursa’da havacılığı ulaşması gereken noktalara çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Bursa’yı her alanda ulaşılabilir bir kent haline getirmek havacıyla raylı sistem, kara, hava ve deniz ulaşımı yatırımlarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan da araç filosuna her gün yenilerini ekliyor. Raylı sistem ağına 60 yeni vagon ve 12 tramvay eklenmesi için yapılan ihalenin ardından, gezi ve kültürel etkinlikler için kullanılan 26 yaş ortalamasındaki otobüsler yerine son model 26 adet otobüs alan Büyükşehir Belediyesi, hava ulaşımında kullanılmak üzere son model bir uçağı da filosuna dahil etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Burulaş bünyesindeki 2 adet deniz uçağının ardından hava ulaşım ağına dahil olan Cessna 206 tipi 6 kişilik özel uçağı Yenişehir Havaalanı’nda inceledi. Kaptan pilot Oben Oğultarhan nezaretinde yapılan deneme uçuşuna da katılan Başkan Altepe’ye, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy da eşlik etti.

HAVADA HAREKETLİLİK BAŞLIYOR

Başkan Altepe, sadece şehir içinde değil şehirlerarası anlamda da Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Bursa’nın hava ulaşımında hak ettiği noktalara çıkarılması için başta özel firmalar olmak her kurum ve kuruluşa önemli görevler düştüğünü hatırlatan Başkan Altepe, “Havacılığın yaygınlaştırılması, toplumun tüm kesimlerine sevdirilmesi için Burulaş bünyesindeki çalışmalarımız devam ediyoruz. Bu doğrultuda elimizdeki taşıt filosunu da güçlendiriyoruz. Yenişehir ve Yunuseli havaalanlarının canlanması, sivil kuruluşların havacılığa özendirilmesi önemli bir hedefimiz. Havacılık, Bursa için geç kalınmış bir alan. Oysa gökyüzü bomboş. Her türlü seyahat için bizi bekliyor. Aldığımız bu yeni uçakla gerek deniz ve sahil kirliliği gerekse çevre kirliliğine yönelik her türlü hava denetimi yapılabilecek. Bunun yanında hava taksi olarak ulaşım hizmeti verecek. Bundan sonra da alacağımız yeni uçaklarla hava ulaşımını olması gereken seviyeye çıkaracağız” dedi.
Amerika’dan alınan ve Kanada, İzlanda ve Avrupa üzerinden uçarak Bursa’ya getirilen son model Cessna 206 tipi uçak, sahip olduğu oksijen destek sistemi sayesinde 22 fit yüksekliğe kadar çıkabiliyor. VİP konfigürasyonundaki uçak her türlü hava koşulunda uçuş yapabildiği gibi 4 - 4,5 saat havada kalabiliyor.





Burulaş filosuna bir uçak daha katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Piknik tüpü ~ 9 yıl önce
Bu uçak 2013 yılında alındı ve Shgm sicile işlendi. Anlamadığım bu neyin reklamı ? 2 Yıldır bu uçak yatıyor! Ayrıca belediyenin bu hizmeti verebilmesi icin prosedür çok ağır! Ve Herşeyden once bu hizmeti ihale edecek ve bu isi yapabilecek onlarca firma var Burulaş nereden biliyor bu isi yapacağını ? Müneccim mi oldu acaba ortada fol yok yumurta yok uçak alıyor ? Ne is?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bozo ~ 9 yıl önce
piknik tüpü ne alaka...!
neden ~ 9 yıl önce
birisi belediyenin cessna 206H ile ne yapacagini anlatabilirmi? yarim milyon dolara ikinci elini ancak alirsin Amerika da, Amerika da yasiyorum daha dun baktim benzer ucaga alici gozuyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haberi okuyunuz ~ 9 yıl önce
" rika'dan alınan 6 kişilik uçakla, her türlü deniz, sahil ve çevre kirliliği denetimleri, özel fotoğraflama ve hava taksi hizmeti verilecek. "
Yardım ~ 9 yıl önce
Bir gün muhakkak Oben abiye işiniz düşer ve o size ne olursa olsun yardım eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Resimdeki pilotumuz turk sivil havacilik tarihinde kuzey kutup dairesine en fazla yaklasilarak yapilan ucusun sahibidir.su ana kadarda kendisinden daha kuzey enlemde ucan bir turk pilotu olmamistir..kiyafete bakarak insanlari yargilarsaniz sizin mantiginizla dunyayi malum ozelliklerinden dolayi esekler yonetirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk ~ 9 yıl önce
Bildiğim kadarı ile başka bir türk pilotu Kuzey kutbunda uçtu. Tufan kaptan ismi yanlış hatırlamıyorsam
elma-armut ~ 9 yıl önce
Elma ile Armutu karşılaştırma arkadaş. Oben Oğultarhan profesyonel bir görev pilotudur, Tufan Seviçel ise PPL lisanlı, maddi durumu süper ötesi bir uçuş aşığı. Oben Oğultarhan iş olur ekmek derdine her yere gider, Tufan bey istediği yerde uçar. En önemli fark Oben Oğultarhan yanlız uçar, Tufan bey yanlız uçmaz ve gittiği yerde uçak kiralar. Bunu kötü anlamda söylemiyorum ama parkurlar farklı. Ancak Tufan bey pazarlamasını süper yapar, Oben hoca ancak olay olursa konuşulur.
:) ~ 9 yıl önce
ya in aşağıya ne işin var orda show yapma bize ev yap rezidans yap avm yap yeter:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıyafet ~ 9 yıl önce
kardeş o adam salon subayı değil, gerçekten pilottur. lafına dikkat et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 9 yıl önce
oben yine karistirilacak bir yer bulmuş. hwy gidi memlwketim hey.herkesi adam san nasilsa meydan boş bu tiplere de gun doğuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 9 yıl önce
Gareze bak, fitnelikten hırstan öyle bi gözü dönüp saldırmışki klavyeye ne Türkçe kalmış ne de gramer. Oben hocanın eline su dökmek bile sana nasip olmayacak.
bizon ~ 9 yıl önce
o traktör şöförü sandığın adam türkiyenin yetiştirdiği ve tek motorlu uçaklarla Atlantiği defalarca geçmiş, bilgi,tecrübe ve kişiliği ile adam gibi adam; bileği ile de dünyanın en iyi pilotlarındandır. yorumlarınızda kişilere saldırırken kim olduklarına biraz önem verin.yazıklar olsun bu yorumu yazana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-TBU ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun. Ancak neden THY Uçuş Akademisinin DA40 uçakları için verilen tescil serisindeki bir tescil işareti kullanıldıki. Mesela TC-BUR veya başka bir tescil işareti olamaz mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balon ~ 9 yıl önce
B ile başlayan tescille balonlara verilir
komik ~ 9 yıl önce
komik tarım uçağına binip show yapan beleidye başkanı bırak bu işleri git rezidans yap1

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000