19 Ocak 2018, Cuma 08:41:38

Bursa'ya charter dopingi

Bursa Yenişehir merkezli turizm şirketi Alkuş, Yenişehir uluslararası havaalanından binlerce yolcuyu taşıyarak ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor.
  • antalyadan yenisehire direk sefer istiyoruz
  • bak hava açtı dışarı çıkın yürüyüş yapıp gerginliğinizden kurtulun ya,bir kişi de elinize sağlık senede bir iki de olsa iyi bir iş yapmışsınız yazamaz mı yahu
  • Arff birimi olmasa bursaya bir tane ucak inemez
  • Senede sadece 2 defa yapilan Umre ve Hac seferlerini sanki Bursadan S.Arabistana yilboyunca sefer düzenleniyormus gibi anlatmiyorlar mi? Tilt oluyorum.
  • Sene sonuna dogru Qatar Havayollari Yenisehirimize tarifeli ucuslara baslayacak.
  • Ozellikle kendi ulkemizin kurulusu olan THY'deki yabanci ortaklari goz ardi mi etmis yoksa haberi mi yok? Ayrica diger Turk firmalari yabanci ulkelerin tescilinde de bizim mi haberimiz yok? Aciklamalara biraz daha ozen gosterilmeli diye dusunuyorum. Sonucta thy veya pgs veya atlasglb veya onurair ya da digerleri farketmez, hepsi bir sekilde ulkemize hizmet ediyor..

Bursa Yenişehir merkezli turizm şirketi Alkuş, Yenişehir uluslararası havaalanından binlerce yolcuyu taşıyarak ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Alkuş Turizm Yönetim Kurulu üyesi Necati Alkuş yaptığı açıklamada, “Yılda ortalama 5 bine yakın yolcumuzu THY ile Suudi Arabistan’a götürüyoruz. Ağırlık olarak Bursa Yenişehir Havaalanını kullanıyoruz. Bursa ve bölgelerinden gelen yolcularımız kendi evlerinden daha kısa zaman içerisinde yolculuklarını daha rahat yapma fırsatı buluyorlar. Son 2 ay içerisinde toplam 1440 yolcumuzu Bursa Yenişehir Havalimanından THY ile toplam 8 uçakla Medine Havalimanına götürdük. Bunun yanı sıra Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havaalanını da kullanarak, özellikle kendi ülkemizin kuruluşu olan THY’yi tercih ederek ülke ekonomisine katkı sağlamaya büyük özen gösteriyoruz” diye konuştu.

5300 sefer sayılı THY uçakları ile dün 405 yolcuyu Bursa Yenişehir Havalimanından Medine Havalimanına uçurduklarını belirten Alkuş, "Şirket olarak ilçe ve ülkemiz ekonomisine kendi ülkemizin kaynaklarını kullanarak müşterilerimize hizmet etmek önceliğimizdir. Yaptığımız uçuşlar ile ayrı bir rekora da imza atmak bizleri mutlu ediyor" dedi.

Bursa'ya charter dopingi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ayt ~ 6 yıl önce
antalyadan yenisehire direk sefer istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
awb ~ 6 yıl önce
bak hava açtı dışarı çıkın yürüyüş yapıp gerginliğinizden kurtulun ya,bir kişi de elinize sağlık senede bir iki de olsa iyi bir iş yapmışsınız yazamaz mı yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Arff birimi olmasa bursaya bir tane ucak inemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yenişehir ~ 6 yıl önce
Arff - DHMİ- Meteoroloji - Emniyet ve daha sayamadığım bir sürü birim birlikte çalışıyor kusura bakmayın ama hepsi bir bütün Burada sadece siz yoksunuz
hay... ~ 6 yıl önce
Hay Arff kadar...
Umre ~ 6 yıl önce
Senede sadece 2 defa yapilan Umre ve Hac seferlerini sanki Bursadan S.Arabistana yilboyunca sefer düzenleniyormus gibi anlatmiyorlar mi? Tilt oluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nato kafa ~ 6 yıl önce
Bursa Yenişehir Havalimanından DIŞ HATLARDAN 24 bin yolcu uçmuş.Bu havalimanının tarifeli dış hatları olmadığına göre bu kadar yolcu Havalimanını hac ve umre için kullanmış oluyor.Senin tilt olduğun konu bu Havalimanının işlevlik kazanması.umarınm 2018 yılında daha çok tilt olursun...
boş ~ 6 yıl önce
bilmeden konuşmayın. adamın verdiği rakamlar doğru.
Cins ~ 6 yıl önce
Nereden biliyorsun senede iki sefer yapıldığını ordami çalışıyorsun sanki adamlar Yenişehir havalimanından Arabistan'a en fazla yolcu taşımacılığı yapan firma bilmeden atıp tutma
Qatar ~ 6 yıl önce
Sene sonuna dogru Qatar Havayollari Yenisehirimize tarifeli ucuslara baslayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 6 yıl önce
Sene sonuna doğru uçuş başlamaz, yazın başlamış olan uçuşlar sona erer. Sene sonuna doğru uçuş başlaması için Uludağ için binlerce kişilik paket tur satıp rezervasyonun önceden garanti altına alınması gerekir. Yoksa, başlasa da 2 ay sonra yolcu yok diye durdurulur. Bursa'da Arapların aldığı 3-5 ev nedeni ile bu hatta izin verildiğini düşünüyorum. Birileri yolcu olacağını ve sık sık gidip gelen olacağını ummuş olmali. Yine de bu izin de seferlerin baslamasi için bir garanti anlamına gelmiyor.
?? ~ 6 yıl önce
Ozellikle kendi ulkemizin kurulusu olan THY'deki yabanci ortaklari goz ardi mi etmis yoksa haberi mi yok? Ayrica diger Turk firmalari yabanci ulkelerin tescilinde de bizim mi haberimiz yok? Aciklamalara biraz daha ozen gosterilmeli diye dusunuyorum. Sonucta thy veya pgs veya atlasglb veya onurair ya da digerleri farketmez, hepsi bir sekilde ulkemize hizmet ediyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000