22 Temmuz 2016, Cuma 09:02:50

Bursa'da helikopter paniği

Bursa’nın Karacabey ilçesinde bir helikopter polisi alarma geçirdi.
  • Sağlık bakanlığı hava ambulans helikopteri (THK)
  • Aslında 1 jet ranger ile koca ülkeye darbe yapılırmı ? Yapılır bence .sayın savcılara sesleniyorum şu anda ozel şirket helikopteri uçuran birçok emekli ordu mensubu kara havacı ve lütfen bunlar araştırılsın
  • Yeter bu gerginlik, yeter artik yeter.. Ne kotu, yasam kalitemiz ne kadar dusuk
  • Yangın söndürme helikopteri olduğu apaçık görünüyor ...
  • En sonunda polis ile askeri karşı karşıya getirdiler ya ... Ben başka birşey demiyorum artık ... Ülkemizin geleceğini maalesef iyi görmüyorum .
  • Paranoya oldu millet kalkismadan sonra. Gokyuzu sahipsiz degil, o yuzden korkmasinlar. Havada ucan tasita yerdeki polis ates acmaya baslarsa iste o zaman zarar gelir havaciliga. Aman dikkat. DHMI ve HvKK radarlari ulkemizin gokyuzunu devamli kontrol ediyorlar. Bir terslik olursa yerdeki polis degil HvKK ucaklari gorevlerini yaparlar. Ulkemizin Silahli Kuvvetleri hala ulkesini, bayragini ve milletini seven askerlerle dolu. Onlara guvenin.
  • Yangın sönderme Helikopteri olduğu çok net görülüyor.. Uçuşları yasaklı değil

Bursa’nın Karacabey ilçesinde bir helikopter polisi alarma geçirdi. Helikopter sesini duyan vatandaşların 155 hattını araması üzerine teyakkuza geçen polis ekipleri, havadaki helikopteri takibe aldı.

Karacabey üzerinden geçen ve kime ait olduğu belirlenemeyen helikopter için polis ekiplerine önce uyarı ateşi açmaları ve helikopterin durmaması halinde vurularak düşürülmesi talimatı verilirken, helikopter Bursa istikametine doğru gözden kayboldu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün (SGHM) İstanbul'u da kapsayan Marmara bölgesinin bütün sivil hava araçlarının uçuşlarına kapatılması süresini 28 Temmuz'a kadar uzattığı öğrenildi. Yasak sadece İstanbul'u değil Tekirdağ, Yalova ve Bursa'yı kapsıyor. Bu yasak yolcu uçakları ile ambulans, yangın söndürme ve polis gibi devlet hava araçlarını kapsamıyor.

Bursa'da helikopter paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

ambulans ~ 8 yıl önce
Sağlık bakanlığı hava ambulans helikopteri (THK)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HelikoptGel ~ 8 yıl önce
Aslında 1 jet ranger ile koca ülkeye darbe yapılırmı ? Yapılır bence .sayın savcılara sesleniyorum şu anda ozel şirket helikopteri uçuran birçok emekli ordu mensubu kara havacı ve lütfen bunlar araştırılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 8 yıl önce
Yeter bu gerginlik, yeter artik yeter.. Ne kotu, yasam kalitemiz ne kadar dusuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyenler ~ 8 yıl önce
Her zaman yuksek kalitede yaşayanlar...
Uçan Cisim ~ 8 yıl önce
Yangın söndürme helikopteri olduğu apaçık görünüyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOKMAK ~ 8 yıl önce
En sonunda polis ile askeri karşı karşıya getirdiler ya ... Ben başka birşey demiyorum artık ... Ülkemizin geleceğini maalesef iyi görmüyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panik ~ 8 yıl önce
Paranoya oldu millet kalkismadan sonra. Gokyuzu sahipsiz degil, o yuzden korkmasinlar. Havada ucan tasita yerdeki polis ates acmaya baslarsa iste o zaman zarar gelir havaciliga. Aman dikkat. DHMI ve HvKK radarlari ulkemizin gokyuzunu devamli kontrol ediyorlar. Bir terslik olursa yerdeki polis degil HvKK ucaklari gorevlerini yaparlar. Ulkemizin Silahli Kuvvetleri hala ulkesini, bayragini ve milletini seven askerlerle dolu. Onlara guvenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yangın hlk ~ 8 yıl önce
Yangın sönderme Helikopteri olduğu çok net görülüyor.. Uçuşları yasaklı değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000