12 Temmuz 2012, Perşembe 10:25:31

"BURSA HAVAYOLLARI'NI MUTLAKA KURMALIYIZ"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, Yenişehir Havaalanı’nın daha aktif kullanılması için Bursa Hava Yollarını kurmak gerektiğini belirterek, “Şehrin dinamikleri buna inanmalı. Yenişehir’i İstanbul’un gölgesinden kurtarmalıyız” dedi.
  • seçiyorlar, herhalde en iyi, en birikimli, bilgili, en fazla temsil kabiliyeti olanlardan seçiyorlardır. en iyisi bu bu da havayolu isterim diye tutturmuş, yani iyisi buysa kötüsü nasıldır acep
  • İzmir Havayolları dikiş tutturamadı, Bursa HY'nin başarabileceği nereden çıkarılıyor? Kolay gele.
  • kurun da görün nelerle karşılaşacağınızı

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, dernek bünyesinde bulunan sektör kurullarının 6 ayda bir toplandığını ifade ederek, Türkiye’nin ve Bursa’nın problemlerini sanayiciler olarak düzenledikleri toplantılarla masaya yatırdıklarını söyledi. 

“BURSA HAVA YOLLARINI KURMALIYIZ”
Hareketli ve dinamik ekonomiye sahip şehrin en büyük eksikliğinin Yenişehir Havalimanı’nı yeterince kullanamaması olduğunu belirten Çepni, yerel yönetimler ve STK’larla iş birliğinde bulunduklarını vurguladı. Bursa’ya ulaşım konusunda asla bir sıkıntının olmaması gerektiğini vurgulayan Çepni, “Yenişehir Havalimanı mutlaka iyi kullanılmalı ama bu konuda Bursa İstanbul’un gölgesinde kaldı. Yenişehir Havalimanı’nın uzak olmadığını bizim göstermemiz lazım. Bursa, havalimanına uzak değil. Bu önyargı kırılmalı. Burayı çekim merkezi yapmalıyız. Ulaşım konusunda sadece karayolu düşünülmemeli. Biz bu yüzden Bursa Hava Yolları şirketinin kurulmasını destekliyoruz. Bursa bunu başaracak güçte. Bu konuda valilik, belediyeler ve kamu kurumlarıyla görüşme halindeyiz. Konuyu gündemde tutmaya çalışıyoruz. Bu şirketi kimin kurması bizim için önemli değil. Biz havalimanının kullanılmasını istiyoruz” diye konuştu.

"BURSA HAVAYOLLARI'NI MUTLAKA KURMALIYIZ"

Yorumlar

bu başkanları nasıl ~ 12 yıl önce
seçiyorlar, herhalde en iyi, en birikimli, bilgili, en fazla temsil kabiliyeti olanlardan seçiyorlardır. en iyisi bu bu da havayolu isterim diye tutturmuş, yani iyisi buysa kötüsü nasıldır acep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BB ~ 12 yıl önce
İzmir Havayolları dikiş tutturamadı, Bursa HY'nin başarabileceği nereden çıkarılıyor? Kolay gele.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurmazsanız hatırım kalır ~ 12 yıl önce
kurun da görün nelerle karşılaşacağınızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000