25 Ağustos 2012, Cumartesi 10:15:25

BURSA HAVAYOLLARI MÜJDESİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kurulacak "Bursa Havayolları" için müjdeyi Makedonya'dan verdi.
  • yine malı götürme peşinde. Hepsi olur,ancak rüyada biraz gündem değiştirme
  • Saç malanmaz taranır :)
  • Saçmalamasınlar :)
  • Havayolu kuruyorsunuz sayın başkan, otobüs şirketine benzemez bu. Milyon dolarlık çok büyük iştir. Milletin vergileriyle oynaşmadan önce bir kez daha düşünün derim.
  • bu kafayı ingiliz yönetici bile kurtaramaz
  • Siz hic Londra,New York,Paris,Tokyo belediyelerinin ucak sirketi kurdugunu duydunuzmu?Londra havayollari,New York havayollari vs varmi?( Air Berlin var fakat onun belediye ile ilgisi yok).Karli bir is olsa ozel sektor zaten coktan yapardi.Pegasus,Onur,Atlas vs Bursa cikisli bu hatlar feasible olsa zaten acarlar.Kim para kazanmak istemezki.Bence paralari varsa Bursa Buyuksehir beledeyesi Spor Klubu kursunlar.New York Buyuksehir Belediyesi Idman gucu ile mac yaparlar
  • yapılabilir aslında ama uçakları kiralama yöntemi ile işletirlerse ve yönetim başına emirates örneği ile işi bilen çok yüksek maaşlı ingiliz yönetici getirirlerde bu iş olur.
  • Bana biraz heves gibi geliyor,İzair i hatırlayalım,sonunda bunuda Pegasus alır Maldivler filan yalan olur...bari 737-800 alında pegasusa geçişiniz daha az sancılı olsun...
  • YILLAR ONCESINDEKI BURSA HAVA YOLLARI MACERASINI HATIRLATMAK ISTERIM BASKANA; HAYAL DUNYASINDA GIBI GELDI BANA
  • araplar o kadar çok maldivlere uçmak istiyorsa kendileri şirket kurar uçar .kaldiki uçuyorlar zaten. katardan,dubaiden,abudhabi den zaten maldivlere de dunyanın her yerine de uçuşlar var.zaten neden bursa da şirket kursunlarki ? bursaya çok arap geliyor tamam ama bunun için havayolu kurmaya gerek yokki ? biraz hayalci bir proje gibi duruyor.

Arap Birliği Turizm Teşkilatı Genel Sekreteri ile yürütülen Bursa Hava Yolları (BHY) görüşmelerinde son aşamaya gelindiğini kaydeden Altepe, "Şirket kuruluşu ile ilgili görüşmeler son aşamaya geldi. Adı Bursa Hava Yolları ya da Bursa Airlines olacak. Bu şirketin yüzde 50'si Arapların. Dolayısıyla Arap Birliği Turizm Teşkilatına üye 22 üyenin ortaklığı olacak. Bursa'da da Büyükşehir Belediyesi, BTSO, OSB'ler ve isteyen tüm yatırımcılar ortak olabilecek. Bu çalışmaların öncülüğünü şu anda Büyükşehir Belediyesi yürütüyor. Şirket ilk etapta 5 büyük uçak alacak. Bursa üzerinden tüm Arap ülkelerine seferler düzenlenecek. Bu seferlerde Yenişehir Havaalanı kullanılacak. Araplar mesela Maldiv adalarına sefer istiyor, Bursa'dan Arap ülkeleri üzerinden Maldivlere sefer düzenlenecek" dedi.

Bursa'nın aslında bu işlerde geç kaldığını ifade eden Altepe, "Önemli olan Yenişehir Havalanı'nın boş kalmaması. Bursa'nın dünya ile hava yolu bağlantısının kurulması. Yaptığımız görüşmelerde yolcu sıkıntısının çekilmeyeceğıini tahmin ediyoruz. Bursa'dan da talepler var. Araplar da bu işe girerse, belediye de başarılı olur." diye konuştu.

Bursa'nın denizyolu ulaşımı için çalışmaların son hızıyla devam ettiğini vurgulayan Altepe, "Şansımız yaver gitti, çok uygun fiyata icradan gemi aldık. Tüm aksamı yenilenmiş, okyanus şartlarına dahi dayanıklı, diğer gemi için ise görüşmelerimiz sürüyor. Gemi alımı tamamlandığında sefğerlere başlayacağız. Bursa kadar İstanbulllular da bunu istiyor" dedi.

Başkan Altepe, Bursa'nın hem hava, hem kara ulaşımını en ileri seviyeye çıkartacağını, bunun şehrin turizm ve ekonomik kalkınmasına da hız kazandıracağını sözlerine ekledi.

BURSA HAVAYOLLARI MÜJDESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Araplar ~ 12 yıl önce
yine malı götürme peşinde. Hepsi olur,ancak rüyada biraz gündem değiştirme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik! ~ 12 yıl önce
Saç malanmaz taranır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik! ~ 12 yıl önce
Saçmalamasınlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyuncak geliyor bazılarına ~ 12 yıl önce
Havayolu kuruyorsunuz sayın başkan, otobüs şirketine benzemez bu. Milyon dolarlık çok büyük iştir. Milletin vergileriyle oynaşmadan önce bir kez daha düşünün derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tolga bil ki ~ 12 yıl önce
bu kafayı ingiliz yönetici bile kurtaramaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
New York Buyuksehir Belediyesi Idmangucu ~ 12 yıl önce
Siz hic Londra,New York,Paris,Tokyo belediyelerinin ucak sirketi kurdugunu duydunuzmu?Londra havayollari,New York havayollari vs varmi?( Air Berlin var fakat onun belediye ile ilgisi yok).Karli bir is olsa ozel sektor zaten coktan yapardi.Pegasus,Onur,Atlas vs Bursa cikisli bu hatlar feasible olsa zaten acarlar.Kim para kazanmak istemezki.Bence paralari varsa Bursa Buyuksehir beledeyesi Spor Klubu kursunlar.New York Buyuksehir Belediyesi Idman gucu ile mac yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg tolga ~ 12 yıl önce
yapılabilir aslında ama uçakları kiralama yöntemi ile işletirlerse ve yönetim başına emirates örneği ile işi bilen çok yüksek maaşlı ingiliz yönetici getirirlerde bu iş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç... ~ 12 yıl önce
Bana biraz heves gibi geliyor,İzair i hatırlayalım,sonunda bunuda Pegasus alır Maldivler filan yalan olur...bari 737-800 alında pegasusa geçişiniz daha az sancılı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bhy ~ 12 yıl önce
YILLAR ONCESINDEKI BURSA HAVA YOLLARI MACERASINI HATIRLATMAK ISTERIM BASKANA; HAYAL DUNYASINDA GIBI GELDI BANA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok komik.. ~ 12 yıl önce
araplar o kadar çok maldivlere uçmak istiyorsa kendileri şirket kurar uçar .kaldiki uçuyorlar zaten. katardan,dubaiden,abudhabi den zaten maldivlere de dunyanın her yerine de uçuşlar var.zaten neden bursa da şirket kursunlarki ? bursaya çok arap geliyor tamam ama bunun için havayolu kurmaya gerek yokki ? biraz hayalci bir proje gibi duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000