28 Nisan 2012, Cumartesi 09:26:39

BURSA HAVAYOLLARI MERKEZ OLACAK

22 – 24 Nisan 2012’de Bursa’da gerçekleştirilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı “Türk - Arap Turizm” Fuarına, Apron Jet Havacılık da katıldı.
  • karakter tahminim aynen çıktı (maalesef boş insanlar fikri olmadığından ne yazacak ? ya alay ya da hakarete sığınır ) inşAllah uçak bakım fizibilite tahminim tutmaz. güzel bursamız,otomotiv ile turizm ile tarım ile dünya ile yarışır. d.e
  • ZAFER'IN BULUNDUGU OLUSUMLARDA BASARI KACINILMAZDIR. TEBRIK EDIYOR, BASARILAR DILIYORUM. KIBRIS'TAN SELAM SEVGILER.
  • her zaman dediğim gibi it ürür kervan yürür.bursa da yürüyecek Allah'ın izniyle
  • Fikri olanlar yazar (destek veya eleştiri) Fikri olmayanlar da ya alay ya da hakarete sığınır Trajedi....d.e
  • İstanbul - Bursa başlıklı yazıyı yazan arkadaş, profesör filansın herhalde :) Adamlar bir yola çıkmış, hizmet getirmeye çalışıyor. Ulan millet destek olacağına eleştirmek için amma hevesli ya.. bu arada 3 ehil kişiden biri sen misin :) seninle mi temasa geçsinler.. Komedi...
  • istanbul -bursa arası şimdilik 75 dakika. körfez geçiş köprüsü ile daha kısa süreler olacak. burasaya havayolu ??? antalyaya 1.5 saat mesafede ısparta uçuş oldu ,tuttu mu ? HAYIR. bursa da hangi uçağın bakımını yapacaksınız ? fizibiliteyi hazırlayanların içinde 1 tane uçak bakımı pazarlamış adam var mı ? alınması şüpheli 3-5 uçağınız için bakım hangarı düşünüyorsanız , evi taşımak için nakliyeci tutmak yerine kamyon satın almaktan farkı yok. en az 3 ehil kişiden çapraz kontrol yapmadan bu işlere kalkışırsanız böyle olur... neyse ki para kaynağı yabancı ülkeye para girişi olacak. d.e
  • ÇOK SEVİNDİM ÇOK KALİTELİ KENDİ HAVA YOLUNU KURACAK HEMDE UÇAK KİRALAMA İŞİ YAPACAK KALİTEYE BAK BE.BURADAKİ KENDİNİ SÜPER SANAN DİĞER JET KİRALAMALAR BİTER ÇÜNKÜ KALİTE SIFIR. UCUZ HOSTES UCUZ PİLOT ÇALIŞTIRIYORLAR.ADI SANSÜRLÜ PİLOTLARLA DOLU ŞİRKETLER.
  • Bursa bir zamanlar benimde 2 sene kadar yaşadığım bir kentti, harika insanları ve potansiyeli olan bir kent, özelikle Simferopol-odesa-belki Kiev, Bakü-Taşkent ve Varna ile Soyfaya uçan uçaklar tamamen dolu uçarlar, bunun dışında avrupa'yada iş adamları uçar iç hatlardada antalya-bodrum uçuşlarında hava yolları kar ederler ancak yoğun göçten dolayı ukrayna-azerbaycan-özbekistan-bulgaristan hatları çok iş yapar.
  • Vakit ve para kaybı. Yanlış yatırım yapmaya bayılıyoruz. MRA
  • Kendi Havayoluna hasret çeken tüm Bursalılar olarak, başarılarınızın devamını ve projenin bir an önce hayata geçmesini bekliyoruz.

22 Arap ülkesinden bakan düzeyinde katılımın sağlandığı fuarda, Apron Jet Havacılık tüm üst yönetimi ile yer aldı.

Arap Birliği Turizm Teşkilatı Başkanı Dr. Bandar Fahd Al-Fuhaid ile Apron Jet Havacılık Yönetim Kurulu başkanı Zafer Yeşilgül, fuar kapsamında Bursa’da kurulacak havayolu hakkında ortak mesajlar verdi.

Bilindiği üzere, Dr. Bandar Fahd Al-Fuhaid Mart ayı içerisinde imzalanan ortaklık anlaşması ile Apron Jet Havacılığın yüzde 25 hissesini satın almıştı. Yapılan ortaklık anlaşmasıyla, Bursa Havayollarının kurulumu ve Yenişehir Havaalanı'nın daha aktif hale getirilmesi amaçlanıyor.

Apron Jet Havacılık Başkanı Yeşilgül, ilk aşamada 50 milyon dolarlık bir yatırım ile başlangıç yapılacağını belirtti. Yeşilgül, Projenin 2013’ün ilk aylarında hayata geçmesinin planlandığını ve ileriki safhalarda havayolu kurulumunun yanında; hava kargo, hava taksi ve uçak bakım merkezi ile de hizmet vermesinin planlandığını söyledi.

Fuarda, Apron Jet standını da ziyaret eden Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, Apron Jet Havacılık üst yönetiminden çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Apron Jet Havacılık Başkanı Zafer Yeşilgül de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Vali Şahabettin Harput'a havayoluna verdiği önemden dolayı bir kez daha teşekkür etti. Bursa'da uluslararası alanda hizmet verecek Bursa Havayollarının detaylarını anlatan Yeşilgül, " Bursa’da kurulacak olan 'Bursa Havayollarının iç hatlarda önce Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon'a, daha sonra Adana, Antalya ve Ercan'a; dış hatlarda da ilk etapta Cidde ve Dubai ve devamında Balkanlardan birer kente ulaşımı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Apron Jet Havacılık İşletme Direktörü Gökçehan Daçe de, Al-Fuhaid ile birlikte gerçekleştirecekleri proje kapsamında Bursa Yenişehir Havaalanı'nı daha aktif hale getirmeyi ve Bursa'yı, Ortadoğu ve Avrupa'nın havacılık merkezi haline dönüştürmeyi planladıklarını söyledi.








 

BURSA HAVAYOLLARI MERKEZ OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

bingo ~ 12 yıl önce
karakter tahminim aynen çıktı (maalesef boş insanlar fikri olmadığından ne yazacak ? ya alay ya da hakarete sığınır ) inşAllah uçak bakım fizibilite tahminim tutmaz. güzel bursamız,otomotiv ile turizm ile tarım ile dünya ile yarışır. d.e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ZAFER'IN BULUNDUGU OLUSUMLARDA BASARI KACINILMAZDIR. TEBRIK EDIYOR, BASARILAR DILIYORUM. KIBRIS'TAN SELAM SEVGILER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her zaman dediğim gibi it ürür kervan yürür.bursa da yürüyecek Allah'ın izniyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fikri olanlar yazar (destek veya eleştiri) Fikri olmayanlar da ya alay ya da hakarete sığınır Trajedi....d.e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İstanbul - Bursa başlıklı yazıyı yazan arkadaş, profesör filansın herhalde :) Adamlar bir yola çıkmış, hizmet getirmeye çalışıyor. Ulan millet destek olacağına eleştirmek için amma hevesli ya.. bu arada 3 ehil kişiden biri sen misin :) seninle mi temasa geçsinler.. Komedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
istanbul -bursa arası şimdilik 75 dakika. körfez geçiş köprüsü ile daha kısa süreler olacak. burasaya havayolu ??? antalyaya 1.5 saat mesafede ısparta uçuş oldu ,tuttu mu ? HAYIR. bursa da hangi uçağın bakımını yapacaksınız ? fizibiliteyi hazırlayanların içinde 1 tane uçak bakımı pazarlamış adam var mı ? alınması şüpheli 3-5 uçağınız için bakım hangarı düşünüyorsanız , evi taşımak için nakliyeci tutmak yerine kamyon satın almaktan farkı yok. en az 3 ehil kişiden çapraz kontrol yapmadan bu işlere kalkışırsanız böyle olur... neyse ki para kaynağı yabancı ülkeye para girişi olacak. d.e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ÇOK SEVİNDİM ÇOK KALİTELİ KENDİ HAVA YOLUNU KURACAK HEMDE UÇAK KİRALAMA İŞİ YAPACAK KALİTEYE BAK BE.BURADAKİ KENDİNİ SÜPER SANAN DİĞER JET KİRALAMALAR BİTER ÇÜNKÜ KALİTE SIFIR. UCUZ HOSTES UCUZ PİLOT ÇALIŞTIRIYORLAR.ADI SANSÜRLÜ PİLOTLARLA DOLU ŞİRKETLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bursa bir zamanlar benimde 2 sene kadar yaşadığım bir kentti, harika insanları ve potansiyeli olan bir kent, özelikle Simferopol-odesa-belki Kiev, Bakü-Taşkent ve Varna ile Soyfaya uçan uçaklar tamamen dolu uçarlar, bunun dışında avrupa'yada iş adamları uçar iç hatlardada antalya-bodrum uçuşlarında hava yolları kar ederler ancak yoğun göçten dolayı ukrayna-azerbaycan-özbekistan-bulgaristan hatları çok iş yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Vakit ve para kaybı. Yanlış yatırım yapmaya bayılıyoruz. MRA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kendi Havayoluna hasret çeken tüm Bursalılar olarak, başarılarınızın devamını ve projenin bir an önce hayata geçmesini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000