20 Kasım 2010, Cumartesi 09:12:21

BUNUN İÇİN Mİ DÜNYAYI AYAĞA KALDIRDINIZ?

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Almanya’ya uçacak bir yolcu uçağında ele geçirilen şüpheli paketin deneme amaçlı olduğunu açıkladı.
  • hava alanında sürekli tatbikat yapılıyor en son saw da uçaktan rehine kurtarma operasyonu yapıldı hava alanlarına her alınan personelin adli sicil kaydı alınıyor ve şüpheli paket eğitimi veriliyor sık sıkta bağlı olduğu polis merkezi şüpheli paketle personeli deniyor ne yapacak diye
  • bu konuda biz ne yapıyoruzz diyorsunuz da hocam , bu haber gerçek değil ! gerçek olmadığını iddia etmeli ki ülkeye büyük katkı sağlayan havacılık sektörü sekteye uğramasın .
  • Terör zaten Amerikanin isi. Amerika kalksin terör biter. Simdiye kadar hangi savasta Amerika ve Parmagi yok.!!!!!! Ben bilmek istiyorum ki Bin-Ladin neden Amerikadan intikam aldi ????? Abd ona ne biçim bir kazik atti ???? Siz durup dururken bir adamin agzini burnunu kirarmisiniz.????
  • bu konuda biz neler yapıyoruz acaba?
Afrika ülkelerinden Namibya'nın Windhoek havalimanından Almanya'nın Münih kentine gidecek yolcu uçağına bagajların yüklendiği sırada bulunan sahipsiz çantada, saatli bir patlayıcı düzeneği ortaya çıkarılmıştı. 
 
Bakan Thomas de Maiziere, Hamburg'da yaptığı açıklamada, “Bavul, havaalanındaki güvenlik önlemlerini deneme amaçlı olarak ABD merkezli bir şirket tarafından hazırlandı” dedi. 
 
Çarşamba gecesi yaşanan olayın ardından, yolcu ve bagajlarla birlikte uçak ek güvenlik kontrollerinden geçirilmiş, uçak saatleri bulan bir gecikmenin ardından havalanabilmişti.
BUNUN İÇİN Mİ DÜNYAYI AYAĞA KALDIRDINIZ?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
hava alanında sürekli tatbikat yapılıyor en son saw da uçaktan rehine kurtarma operasyonu yapıldı hava alanlarına her alınan personelin adli sicil kaydı alınıyor ve şüpheli paket eğitimi veriliyor sık sıkta bağlı olduğu polis merkezi şüpheli paketle personeli deniyor ne yapacak diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu konuda biz ne yapıyoruzz diyorsunuz da hocam , bu haber gerçek değil ! gerçek olmadığını iddia etmeli ki ülkeye büyük katkı sağlayan havacılık sektörü sekteye uğramasın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Terör zaten Amerikanin isi. Amerika kalksin terör biter. Simdiye kadar hangi savasta Amerika ve Parmagi yok.!!!!!! Ben bilmek istiyorum ki Bin-Ladin neden Amerikadan intikam aldi ????? Abd ona ne biçim bir kazik atti ???? Siz durup dururken bir adamin agzini burnunu kirarmisiniz.????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu konuda biz neler yapıyoruz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000