12 Nisan 2016, Salı 09:12:37

'Bunun adı Rize Havalimanı olur'

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Rize-Artvin Havaalanını eğer Rize'ye yakın yere kurarlarsa bunun adı Rize Havaalanı olur.
  • Tabiki yakışan olmalı RTE olmalı.Duble yolları bitirdik heryeri dağı taşı denizi havaalanı ypacaz inşallah
  • Reisin memleketi olmasa kimse cop vermez
  • İyide bu milletvekili galiba havalimanı ile otogarı karıştırdı. Bi araştıraydın bari. Havalimanı inşaatında manialar,rüzgar iz düşüm raporları, yaklaşım ve kalkış açıları, yerleşim birimleri gibi daha nice konu araştırılarak kararlaştırılır ki deniz üzerine yapılacak bir havalimanında dikkat edeceğin konu daha fazla. Ayrıca havalimanı dolgu çalışmaları çoktan başladı haberi yok hala vahh vahh ki vahh..
  • Gidin Artvine yapın onu biz yine trabzona gideriz çok faydalı olur kafamı calismiyor meclise gittiler hamsi yemediler B12 leri düştü bunlarin
  • Yap da nere yaparsan yap sahil kıyısı olsun sınır önemli değil yeter ki yap başla
  • Ne embesil bir milletimiz var. Ülkede her yere havalimani yaptık yurdu demir aglarla ördük buyuksehirler arasi ulasimi çözdük de yapilmamis havalimaninin adinin derdine düştük. Akıl ver yarabbi
  • Chp liler ancak isimlerle uğraşın durun siz. Hava alanı kurulacak yerin belli şartları vardır. Mania, sis, yağış, rüzgar, kuş yolu vs.
  • isminiz bile orgi'den özenti... alemin kralı orgi havalimanı!! orgi'ye bekleriz!!
  • Olmasi gereken ve teknik olarak mumkunse iki sehrin arasina findikliya yapilmasi adil olur.Hangi sehrin sinirlarinda kalirsa digeri beni degil diyecek ismi dahi verilse.Ortak bi kac isimle refarandum yapilip ona gore karar verilsin.Benim nacizane onerim Marasal Fevzi cakmak,Piri Reis,Coruh
  • Adı Rize Havalimanı da olsa Artvinliler mecbur orayı kullanmaya,Batum'a mı gidecekler yani?Adında Artvin eksik olsa ne olur,olmasa ne olur ? Ucuz polemik bunlar. Üzüm yemek lazım vesselam.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Rize-Artvin Havaalanını eğer Rize'ye yakın yere kurarlarsa bunun adı Rize Havaalanı olur. Havaalanı ilk planlanan yeri olan Fındıklı-Ardeşen arasına kurulursa ancak bunun adı Rize-Artvin Havaalanı olur." dedi.

Bayraktutan, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Rize ve Artvin için yapılması planlanan havaalanına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Rize ve Artvin için bir havaalanı yapılacağı vaadinde bulunduğunu ve bunu bölge insanı olarak takdirle karşıladıklarını anlatan Bayraktutan, yapılacak havaalanının her iki ile mümkün olduğunca eşit mesafede olması gerektiğini söyledi.

Havaalanının ilk olarak Ardeşen ilçesi sınırlarında bir yere kurulacağının duyulduğunu savunan Bayraktutan, "Ancak geçen hafta bir AK Parti Rize milletvekilinin değerlendirmesinden, havaalanının Rize merkeze 34, Trabzon merkeze 125 ve Artvin il sınırına ise 75 kilometre uzaklıkta Pazar ilçesinde Yeşilköy diye tabir edilen yerde yapılacağını öğrendik. Rize-Artvin Havaalanını eğer Rize'ye yakın yere kurarlarsa bunun adı Rize Havaalanı olur. Havaalanı ilk planlanan yeri olan Fındıklı-Ardeşen arasına kurulursa ancak bunun adı Rize-Artvin Havaalanı olur." dedi.

Bayraktutan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'ye havaalanı yapmak istemesinin makul karşılanabileceğini ifade ederek, "Cumhurbaşkanı doğduğu yere havaalanı yapacaksa yapsın ama bizim adımızı niye karıştırıyor. Havaalanını eğer Rize'ye yakın yere kurarlarsa bunun adı Rize Havaalanı olur." diye konuştu. (Gerçekgündem)

'Bunun adı Rize Havalimanı olur'

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

isim ~ 8 yıl önce
Tabiki yakışan olmalı RTE olmalı.Duble yolları bitirdik heryeri dağı taşı denizi havaalanı ypacaz inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sulhi ~ 8 yıl önce
Reisin memleketi olmasa kimse cop vermez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Line maint. ~ 8 yıl önce
İyide bu milletvekili galiba havalimanı ile otogarı karıştırdı. Bi araştıraydın bari. Havalimanı inşaatında manialar,rüzgar iz düşüm raporları, yaklaşım ve kalkış açıları, yerleşim birimleri gibi daha nice konu araştırılarak kararlaştırılır ki deniz üzerine yapılacak bir havalimanında dikkat edeceğin konu daha fazla. Ayrıca havalimanı dolgu çalışmaları çoktan başladı haberi yok hala vahh vahh ki vahh..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bsra53 ~ 8 yıl önce
Gidin Artvine yapın onu biz yine trabzona gideriz çok faydalı olur kafamı calismiyor meclise gittiler hamsi yemediler B12 leri düştü bunlarin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RizeLi ~ 8 yıl önce
Yap da nere yaparsan yap sahil kıyısı olsun sınır önemli değil yeter ki yap başla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka konu mu kalmadi ~ 8 yıl önce
Ne embesil bir milletimiz var. Ülkede her yere havalimani yaptık yurdu demir aglarla ördük buyuksehirler arasi ulasimi çözdük de yapilmamis havalimaninin adinin derdine düştük. Akıl ver yarabbi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chp mi? ~ 8 yıl önce
Chp liler ancak isimlerle uğraşın durun siz. Hava alanı kurulacak yerin belli şartları vardır. Mania, sis, yağış, rüzgar, kuş yolu vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orci fan ~ 8 yıl önce
isminiz bile orgi'den özenti... alemin kralı orgi havalimanı!! orgi'ye bekleriz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 8 yıl önce
Ne içiyorsan söylede toplattıralım.
Fatih ~ 8 yıl önce
Ardeşen en iyi seçim olurdu.
Adil olan ~ 8 yıl önce
Olmasi gereken ve teknik olarak mumkunse iki sehrin arasina findikliya yapilmasi adil olur.Hangi sehrin sinirlarinda kalirsa digeri beni degil diyecek ismi dahi verilse.Ortak bi kac isimle refarandum yapilip ona gore karar verilsin.Benim nacizane onerim Marasal Fevzi cakmak,Piri Reis,Coruh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeşilköy Aerodrom ~ 8 yıl önce
Adı Rize Havalimanı da olsa Artvinliler mecbur orayı kullanmaya,Batum'a mı gidecekler yani?Adında Artvin eksik olsa ne olur,olmasa ne olur ? Ucuz polemik bunlar. Üzüm yemek lazım vesselam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000