15 Mayıs 2008, Perşembe 13:14:51

Bulgaristan'da uçak düştü!

Bulgaristan'ın Karadeniz kıyısındaki Varna kenti yakınlarında alçaktan uçuş yapan ilaçlama uçağı elektrik tellerine çarparak düştü.
  • Uçakla İlaçlamanın yasaklanmasının Avrupa Birliği nin bir sonucu olduğu her fırsatta vurgulanmakta ancak bu haber Bulgaristan da Uçakla zirai ilaçlamanın yapıldığına bir kanıttır.Oysa uçakları Avrupa birliği değil Tarım Bakanlığında birkaç kişinin etkisi ile Avrupa birliği bahane edilerek yasaklanmıştır.ve bunun sonuçları ortaya çıkmaktadır.Gıda fiyatlarında uçağın yasaklanmasının etkisi büyüktür.

Bulgaristan'ın Karadeniz kıyısındaki Varna kenti yakınlarında alçaktan uçuş yapan ilaçlama uçağı elektrik tellerine çarparak düştü. Kazada pilot hayatını kaybetti.

Ulaştırma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Varna bölgesinde Topoli köyü yakınlarında tarım arazilerine ilaç atan Z-37 tipi uçağın kanadı elektrik tellerine takıldı. Hızla yere çarparak parçalanan uçakta bulunan pilot Yordan Yordanov (44) hayatını kaybetti.

Ulaştırma Bakanlığı Hava Kazaları Soruşturma Servisi yetkilisi Atanas Kostov, kazanın pilot hatasından mı yoksa teknik bir arızadan mı kaynaklandığının tespiti için soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Bulgaristan'da uçak düştü!

Yorumlar

Uçan Yürek ~ 16 yıl önce
Uçakla İlaçlamanın yasaklanmasının Avrupa Birliği nin bir sonucu olduğu her fırsatta vurgulanmakta ancak bu haber Bulgaristan da Uçakla zirai ilaçlamanın yapıldığına bir kanıttır.Oysa uçakları Avrupa birliği değil Tarım Bakanlığında birkaç kişinin etkisi ile Avrupa birliği bahane edilerek yasaklanmıştır.ve bunun sonuçları ortaya çıkmaktadır.Gıda fiyatlarında uçağın yasaklanmasının etkisi büyüktür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000