21 Ocak 2016, Perşembe 16:21:55

Bülent Ersoy'un kemer davası başladı

Sanatçı Bülent Ersoy'un, Antalya-İstanbul seferini yapan uçakta emniyet kemeri takmama nedeniyle yaşanan tartışmayla uçağın 40 dakika rötar yapmasına neden olduğu gerekçesiyle hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi.
  • Hiç birimiz bir ada değiliz. Hepimiz mevcut kurallara uymak medeni bir davranıştır. Psikolog değilim ama altın koltuklar oturtulan kişiler fevri davranışlar sergilediğinde oturtulduğu altın koltukların birkaç boy büyük oluşundan kaynaklandığını düşünüyorum. Acaba 'Diva' etiketine ayak uyduramadığı için mi şov yapma ihtiyacını duydu? Temel sağlam olmDan 'Diva' olunmaz.
  • Kural kuraldır kardeşim cumhurbaşkanı da olsan o kemeri bağ la ya cak sın. Gevşeye gevşeye konya ovasına döndü memleket. Yok o sanatçı aman ses etmeyin yok o bilmemne boşver laf olur başımız ağrır. Böyle iş mi yürür kardeşim köylü kafasıyla? Takamıyorsa gitsin vip minibüsüyle 2.80 uzansın arkada isterse kemer değil yer çekimsiz ortam yaratılsın kendisine. Tartışılması bile saça, gereksiz. Yazık
  • Bu mu sanatçı,bunu sanatçı yapan zihniyete yazıklar olsun.SANATÇI TOPLUMA YAPTIKLARIYLA ÖRNEK OLAN KİŞİDİR, Kİ TOPLUM ONUN ARKASINDAN KOŞAR. Bu kişiye sanatçı demek sanata hakarettir.Yaptığına gelince, Yüz verirsin ayıya gelir........halıya.
  • Türkiye de balık baştan koktuğu için kendini de ayrıcalıklı görmüş. Madem öyle para ..k zaten git jet kirala öyle uç. Ne milleti rahatsız ediyorsun EGO larınla. Kadın görünümlü şey. Havayollarında istediğin gibi at koşturamazsın Bülent.
  • Hayret seferlere nasıl oluyor da özel koltuğunu getirmiyor onsuz yapamaz bu cisim. Bu cismi kolay kolay cezaevine atmazlar parayla kurtulur bu işten. Cezaevine düşse kadın cezaevine düşer orda da olay çıkar. Bu iş yaş.
  • İnsanları onca zaman beklettikten sonra uçaktan inmesi gerekir iken kemerini bağlayıp uçtu ise ceza almalıdır.
  • Rahatsızlığı sebebiyle İfadesi evinde alinmasi talep edilen Ersoy'un Bundan sonra konser ve gazino çalışmalarini da evinde vereceği mahkeme heyetine iletilmelidir.
  • Bu sahis dunyaya gelmis gecmis en terbiyesiz kendini bilmez insandir, boyle insanlardan igrenmemek munkun degil. Bulent Ersoy dan bahsediyorum evet iyi bildiniz!
  • Bence THY davayı kaybeder çünkü o azmanın fiziksel olarak o kemerin iki ucunu bağlaması namümkün.
  • Bir diva kolay yetismiyor, idare edin nolacak.

Sanatçı Bülent Ersoy'un, Antalya-İstanbul seferini  yapan uçakta emniyet kemeri takmama nedeniyle yaşanan tartışmayla uçağın 40  dakika rötar yapmasına neden olduğu gerekçesiyle hakkında açılan davanın  görülmesine devam edildi.

Antalya 18. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, rahatsızlığı  nedeniyle katılmadığı belirtilen Ersoy'u avukatı Mustafa Işık temsil etti.

Müvekkilinin sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılamadığını  belirten Işık, Ersoy'un savunmasının adresinde alınmasını talep etti.

Davacı avukatı Osman Aydın ise şahsi hakları tutulmak kaydı ile  sanığın cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı  erteledi.

Duruşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Ersoy'un avukatı  Mustafa Işık, müvekkilinin daha önce geçirdiği sağlık operasyonları nedeniyle  emniyet kemeri takmadığı için uçağın hareket etmesinde bir sıkıntı yaşandığını  anlattı.

Uçakta kemer takmama sebebiyle 40 dakikalık bir rötar yaşandığını  belirten Işık, "Mahkemeye yapılan şikayetler sonunda kişi hakkında kamu huzur ve  sükununu bozma ile ilgili kamu dava açmış durumdadır. Bugün duruşmaya girdik.  Bülent Hanım, rahatsızlığı nedeniyle Antalya'ya gelemedi. İstanbul'da talimat ile  ifade verecekler. Yargılama sonunda adaletin yerini bulacağına inanıyoruz" diye  konuştu.

İddianame

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 3 Ocak  2015'te Antalya-İstanbul seferini yapan TK 2933 sefer sayılı uçakta, uçuş  hazırlığı esnasında yapılan anonsa ve şahsen uçuş görevlileri tarafından  kendisine iletilen ikazlara rağmen şüpheli Ersoy'un emniyet kemerini bağlamadığı  anlatılıyor.

Uçağın bunun üzerine pist başına geri döndüğü, kapıların açıldığı  kaydedilen iddianamede, yer görevlilerinin gelerek şüpheliyi ikna etmeleri  üzerine uçağın gecikmeli kalktığı ifade ediliyor.

Bülent Ersoy'un, olay tarihinde 21.55'te kalkması gereken uçağın  22.35'te hareket etmesine sebebiyet verdiği ve müştekilerin huzur ve sükununu  bozmasına neden olduğu anlatılan iddianamede, şüpheli hakkında, TCK'nın  "kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçunu düzenleyen TCK'nın 123/1 maddesi  uyarınca 3 aydan bir yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Bülent Ersoy'un kemer davası başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Hiç birimiz bir ada değiliz. Hepimiz mevcut kurallara uymak medeni bir davranıştır. Psikolog değilim ama altın koltuklar oturtulan kişiler fevri davranışlar sergilediğinde oturtulduğu altın koltukların birkaç boy büyük oluşundan kaynaklandığını düşünüyorum. Acaba 'Diva' etiketine ayak uyduramadığı için mi şov yapma ihtiyacını duydu? Temel sağlam olmDan 'Diva' olunmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kural ~ 8 yıl önce
Kural kuraldır kardeşim cumhurbaşkanı da olsan o kemeri bağ la ya cak sın. Gevşeye gevşeye konya ovasına döndü memleket. Yok o sanatçı aman ses etmeyin yok o bilmemne boşver laf olur başımız ağrır. Böyle iş mi yürür kardeşim köylü kafasıyla? Takamıyorsa gitsin vip minibüsüyle 2.80 uzansın arkada isterse kemer değil yer çekimsiz ortam yaratılsın kendisine. Tartışılması bile saça, gereksiz. Yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 8 yıl önce
Bu mu sanatçı,bunu sanatçı yapan zihniyete yazıklar olsun.SANATÇI TOPLUMA YAPTIKLARIYLA ÖRNEK OLAN KİŞİDİR, Kİ TOPLUM ONUN ARKASINDAN KOŞAR. Bu kişiye sanatçı demek sanata hakarettir.Yaptığına gelince, Yüz verirsin ayıya gelir........halıya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYRICALIK OLMAZ ~ 8 yıl önce
Türkiye de balık baştan koktuğu için kendini de ayrıcalıklı görmüş. Madem öyle para ..k zaten git jet kirala öyle uç. Ne milleti rahatsız ediyorsun EGO larınla. Kadın görünümlü şey. Havayollarında istediğin gibi at koşturamazsın Bülent.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büloş ~ 8 yıl önce
Hayret seferlere nasıl oluyor da özel koltuğunu getirmiyor onsuz yapamaz bu cisim. Bu cismi kolay kolay cezaevine atmazlar parayla kurtulur bu işten. Cezaevine düşse kadın cezaevine düşer orda da olay çıkar. Bu iş yaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceza almalı ~ 8 yıl önce
İnsanları onca zaman beklettikten sonra uçaktan inmesi gerekir iken kemerini bağlayıp uçtu ise ceza almalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İfade ~ 8 yıl önce
Rahatsızlığı sebebiyle İfadesi evinde alinmasi talep edilen Ersoy'un Bundan sonra konser ve gazino çalışmalarini da evinde vereceği mahkeme heyetine iletilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cello Hollanda ~ 8 yıl önce
Bu sahis dunyaya gelmis gecmis en terbiyesiz kendini bilmez insandir, boyle insanlardan igrenmemek munkun degil. Bulent Ersoy dan bahsediyorum evet iyi bildiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şişedeki Cin ~ 8 yıl önce
Bence THY davayı kaybeder çünkü o azmanın fiziksel olarak o kemerin iki ucunu bağlaması namümkün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nk ~ 8 yıl önce
İlave kemer denilen bir şey var.
Ayip ~ 8 yıl önce
Bir diva kolay yetismiyor, idare edin nolacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İdare edin? ~ 8 yıl önce
Türk müsün kardeş?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000