19 Nisan 2016, Salı 15:56:53

Bülent Ersoy beraat etti

Türk Hava Yolları'nın (THY) Antalya- İstanbul seferi sırasında emniyet kemerini bağlamamakta direnip uçuşu geciktirdiği iddiasıyla yargılanan Bülent Ersoy, beraat etti
  • black list gelsin artık. yetti bu kaprisler.
  • Bizim klasik ülkemiz bu işte... Bülent Ersoy değil de başka biri olsa kesin hakkında işlem yapılır. Nerede adalet ya... Kabin memurları, amirleri zor durumda bırak sonra da hiç ceza alma. Olacak şey değil! Uçağı yarım saat bekletmek ne demek? Gereksiz hava, civa, kibir,şımarıklıktan başka şey değil. Bu sanatçı denilen insanlara çok yüz verildi. Bence halkımızda çok yüz veriyor. Adam/kadın meşhur olana kadar gazetecilerin ayaklarını öpüyor, sonra birkaç kanalda göründükten sonra gazetecileri peşinden koşturmalar, sorulara cevap vermemeler, arabaya koşarak binmeler kimsiniz lan siz diyesim geliyor dedim de:)
  • abi bu ülkede yargılanacak hiçbirşey kalmadı mı ya banane Bülent Ersoy'un kemerinden...
  • Uçaktaki agresiflikten dolayı bizzat kendisi polis çağırmışmış. Ne annemiz kalıyor, ne eşimiz ne sülalemiz küfür edilmedik, yine de sineye çekip işimizi yapmaya çalışıyoruz. Biraz yardımcı olsalar neyi eksilcek bunların ben anlamıyorum, o kemeri takmak neden bu kadar zor. Ek kemer iste, göstermelik ekip bağlanana kadar tak sorun çıkmasın işte bu insanları aşağılamak neden. Çok doluyum amirim :'(
  • Ve böylelikle uçakta kemer bağlamak istemeyen herkesin yolu açılmış oldu. Kemer bağlamak istemeyen herkes artık mazeretim var diyebilecek. Hadi bakalım.
  • Uçağa bindirmesinler yasaklasın arabaya gitsin
  • özür dilemiş olması bile bence çok iyi bir olay neyse ben ceza almasını isterdim ancak özür dileyerek zaten haksızlık yaptığını ve olayların odağında olduğunu kabul etmiş oldu.
  • ben bulent olsam thy ya tazminat davasi acardim.
  • ben açılmamış üniversiteden mezun olmuş adamım, kemer mi bizi yıldıracak?? biz kefenimizi giydik, 500 korumayla gidiyoruz!!!
  • Aslında bu olayda davacı olması gereken thy ama her zamanki gibi umursamamış,mahkemeyle vs uğraşmak istememiş ! THY ve benzeri şirketler devam etsin bu kafaya sonra her önüne gelen de uçuşlarda istediği gibi olay çıkarsın dursun!

Türk Hava Yolları'nın (THY) Antalya- İstanbul seferi sırasında emniyet kemerini bağlamamakta direnip uçuşu geciktirdiği iddiasıyla yargılanan Bülent Ersoy, beraat etti.

THY’nin 3 Ocak 2015 tarihinde saat 21.55’te Antalya- Istanbul seferini yapan uçağında emniyet kemerini bağlamamakta direnen Bülent Ersoy hakkında, uçuşu 40 dakika geciktirdiği iddiasıyla yolcular Cafer Dikici, Hasan Gencer ve Akın Özkan şikayetçi oldu.

Ersoy hakkında, Antalya 18’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde ’huzur ve sükunu’ bozma suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk iki duruşmasına katılamaya, geçen hafta Antalya’ya gelerek ifade veren Bülent Ersoy, suçlamaları kabul etmedi.
Davanın bugünkü karar duruşmasına katılan Bülent Ersoy’un avukatı Mustafa Işık, müvekkilinin beraatını talep etti. Uçaktaki agresiflikten dolayı bizzat Bülent Ersoy’un kendisinin polis çağırdığını söyleyen Mustafa Işık, "Müvekkilim şikayetçiyken sanık durumuna düşmüştür. Müvekkilimin bir mağdura yönelik eylemi yoktur. Müvekkilimin uçak kemeriyle ilgili meşru bir mazereti de vardır. Ayrıca müvekkilim müştekilerden özür de dilemiştir" dedi.

Bülent Ersoy beraat etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

yunus ~ 8 yıl önce
black list gelsin artık. yetti bu kaprisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARADAYI ~ 8 yıl önce
Bizim klasik ülkemiz bu işte... Bülent Ersoy değil de başka biri olsa kesin hakkında işlem yapılır. Nerede adalet ya... Kabin memurları, amirleri zor durumda bırak sonra da hiç ceza alma. Olacak şey değil! Uçağı yarım saat bekletmek ne demek? Gereksiz hava, civa, kibir,şımarıklıktan başka şey değil. Bu sanatçı denilen insanlara çok yüz verildi. Bence halkımızda çok yüz veriyor. Adam/kadın meşhur olana kadar gazetecilerin ayaklarını öpüyor, sonra birkaç kanalda göründükten sonra gazetecileri peşinden koşturmalar, sorulara cevap vermemeler, arabaya koşarak binmeler kimsiniz lan siz diyesim geliyor dedim de:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tck ~ 8 yıl önce
abi bu ülkede yargılanacak hiçbirşey kalmadı mı ya banane Bülent Ersoy'un kemerinden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 8 yıl önce
Uçaktaki agresiflikten dolayı bizzat kendisi polis çağırmışmış. Ne annemiz kalıyor, ne eşimiz ne sülalemiz küfür edilmedik, yine de sineye çekip işimizi yapmaya çalışıyoruz. Biraz yardımcı olsalar neyi eksilcek bunların ben anlamıyorum, o kemeri takmak neden bu kadar zor. Ek kemer iste, göstermelik ekip bağlanana kadar tak sorun çıkmasın işte bu insanları aşağılamak neden. Çok doluyum amirim :'(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 8 yıl önce
Ve böylelikle uçakta kemer bağlamak istemeyen herkesin yolu açılmış oldu. Kemer bağlamak istemeyen herkes artık mazeretim var diyebilecek. Hadi bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent ersoy ~ 8 yıl önce
Uçağa bindirmesinler yasaklasın arabaya gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
özür dilemiş olması bile bence çok iyi bir olay neyse ben ceza almasını isterdim ancak özür dileyerek zaten haksızlık yaptığını ve olayların odağında olduğunu kabul etmiş oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
ben bulent olsam thy ya tazminat davasi acardim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 8 yıl önce
Bu durumda tazminatı THY'nin talep etmesi gerekmiyor mu?
tayyip ~ 8 yıl önce
ben açılmamış üniversiteden mezun olmuş adamım, kemer mi bizi yıldıracak?? biz kefenimizi giydik, 500 korumayla gidiyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dava ~ 8 yıl önce
Aslında bu olayda davacı olması gereken thy ama her zamanki gibi umursamamış,mahkemeyle vs uğraşmak istememiş ! THY ve benzeri şirketler devam etsin bu kafaya sonra her önüne gelen de uçuşlarda istediği gibi olay çıkarsın dursun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimseli ~ 8 yıl önce
Bir gun bir ucusta yolcu pisligin daniskasini yapti ama pilot nerde bu sirketin avukati diye serzeniste bulunuyordu. Once kabin ve kokpit elini tasin altina soksun da bir an once eve gitmek derdiyle tutuscagina onuruyla, serefiyle gitsin sikayetci olsun gerekli islemleri uygulasin.
Kimseliye hitaben ~ 8 yıl önce
Kabine kokpite laf atmadan önce süreçleri bil öyle konuş uçuş ekibinin şikayet edip polis ile indirttiği kişiler ekiplerden önce dışarıya çıkıyor. Önce polis bunları içerde tutmayı öğrensin.
iyi de ~ 8 yıl önce
kabin ve kokpit elini taşın altına soksun tamam da şirket olarak thy veya herhangi bir şirket neden bir şey yapmıyor önemli olan o ! illa kokpitin şikayetçi mi olması lazım? aklı başında ülkelerde sorun çıkaran bir yolcu oldu mu kokpit ve kabin çağırıyor uçağa polisi indiriyor uçaktan yolcuyu gerisi polisin ve şirketin sorumluluğunda! ama burası dingo'nun ahırı olduğu için boşver gitsin! gerçi adam vuranın tutuksuz yargılandığı bir ülkeden uçakta olay çıkaran yolcular konularında çok fazla beklentide olmamak lazım...
Kimseli ~ 8 yıl önce
Bana sallayan arkadaslar. Sizinle ayni dusunceleri paylasiyorum ama madem boyle bir sikinti mevcut kaciniz bimere yazdi bu konulari. Kaciniz sikayette bulundu devlet babaya?? Ugrasmadiniz degil mi. Amann ben mi kurtaricam dunyayi dediniz. Yazdikca inanin birseyler oluyor. Yazin yazin yazin. Elbet bir gun birseyler degisir...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000