28 Mayıs 2009, Perşembe 08:10:59

Budapeşte Havalimanı'nda domuz gribi korkusu!

Budapeşte'nin Ferihegy Havaalanı'nda bir erkek yolcu, domuz gribi kuşkusuyla hastaneye kaldırılarak gözlem altına alındı.
  • Türkiye de Havayolu ile ülkeye giriş noktaları termal kamera falan hadi tamamda karayolu sınır kapıları limanlar ve deniz yolu ile ülkeye girişlerden ne haber???? iş havalanlarıyla mı bitiyor, traji komik

Budapeşte Havalimanı Sözcüsü Mihaly Hardy'nin Macar medyasına yaptığı açıklamaya göre, Meksika'dan Budapeşte'ye eşiyle birlikte gelen kişi, yüksek ateşi olduğu için termal kameralara takıldı. Havalimanı doktoru, bu kişinin domuz gribi virüsü kuşkusundan hastaneye kaldırılmasına ve gözlem altına alınmasına karar verdi.

Başkent Budapeşte'deki Szent Laszlo Hastanesi'ne kaldırılan kişinin hastaneye gönüllü olarak gitmek istediği açıklanırken, domuz gribi testlerinin yapıldığı ve sonuç beklendiği bildirildi.

Budapeşte Havalimanı'nda domuz gribi korkusu!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye de Havayolu ile ülkeye giriş noktaları termal kamera falan hadi tamamda karayolu sınır kapıları limanlar ve deniz yolu ile ülkeye girişlerden ne haber???? iş havalanlarıyla mı bitiyor, traji komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000