27 Eylül 2015, Pazar 08:30:00

'Bu yasağın bir faydası yok'

Duma Uluslararası Çalışma Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Leonid Kalaşnikov, Ukraynalı yetkililerin "Düşüncesizce" aldıkları uçuş yasağı konusunun Ukrayna'ya zarar vereceğini bildirdi.
  • sanki Türklerde kabuklu yok.....karaktersizler
  • Bu adamlat hava sahasi kapatmislar da yanlış hava sahasini kapatmislar, beyninize oksijen gitmedigine göre olan yine bizim erkek ve kadinlara oldu. :D
  • yemiş meraklısıdır bizim kaktüsler.
  • Türk erkekleri 99% recep ivedik. Yabancı erkekler sizin yaninizda çok değerli altın gibidir!
  • bu erkekleri için geçerli. Rus kızları best of best'tir. Kesinlikle korunması gerekli bir dişi ırkıdır. Bizim Türk kızları da tam kaktüs. fo gitsin.

Duma Uluslararası Çalışma Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Leonid Kalaşnikov,  Ukraynalı yetkililerin "Düşüncesizce" aldıkları uçuş yasağı konusunun Ukrayna'ya zarar vereceğini bildirdi.

Ria Haber Ajansı'na konuşan Milletvekili Kalaşnikov, "Alınan bu karar devletin zirvesindekilerin karakterini ortaya koyuyor. Onların düşüncesizce karar alma karakterini ortaya koyuyor. Ancak er ya da geç bu son bulacak. Maalesef bu karar yine Ukrayna'nın kendisine zarar verecek" dedi.

Mevcut durumda Rusya'nın Ukrayna yaptırımlarına misilleme yapacağını kaydeden Kalaşnikov,"Rusya'nın hava sahası ve Rusya'nın sınır uzunluğu dikkate alındığında, Ukrayna'nın  Güneydoğu Asya ile bağlantılı bütün uçuşlardan zarar göreceği  ortada. Bunun kimseye bir yararı olmayacak" dedi.

'Bu yasağın bir faydası yok'

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Evet ~ 9 yıl önce
sanki Türklerde kabuklu yok.....karaktersizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allah ıslah etsin ~ 9 yıl önce
Bu adamlat hava sahasi kapatmislar da yanlış hava sahasini kapatmislar, beyninize oksijen gitmedigine göre olan yine bizim erkek ve kadinlara oldu. :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabuklu ~ 9 yıl önce
yemiş meraklısıdır bizim kaktüsler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 9 yıl önce
Türk erkekleri 99% recep ivedik. Yabancı erkekler sizin yaninizda çok değerli altın gibidir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ama ~ 9 yıl önce
bu erkekleri için geçerli. Rus kızları best of best'tir. Kesinlikle korunması gerekli bir dişi ırkıdır. Bizim Türk kızları da tam kaktüs. fo gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000