12 Temmuz 2010, Pazartesi 11:03:48

BU VATAN HAİNLİĞİDİR

Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem, bu haftaki köşe yazısında yerli yapım İHA'lara verilen isim yüzünden çıkan tartışmaları kaleme aldı. İşte Herdem'in o yazısı...
  • Örümcek Kafalılar! Artık bundan böyle bir yeni tasarıma ad verilecekse,Şeyhülislama sorulup ta din açısından uygun olup olmadığımı mı araştırılacak? Uyanın beyler 21 asırdayız.
  • Yayıncı kuruluş olarak ve şahsınızda siz Milli bir konuyu hassasiyetle gündeme aldığınız için bir okuyucunuz ve izleyiciniz olarak aynı duyguları paylaşıyorum ve teşekkürler ediyorum.Kaleminize sağlık.
  • Yerliye yaptır. Yabancıya de fiyat kır,komisyonumu arttır yoksa ben yerlisini yapacağım denir. Bu arada yerliye tam gaz verilir. Yabancıya bak yaptık bile denirki yabancı sana yapamazsın illa benden al demesin. Yabancı fiyat kırar. Komisyon aalınır.İşler yürür.Yerlide arada kaynar gider çünkü yerlide alınacak temsilcilik ve komisyon yoktur. Fiyatı da makuldur komisyon % si az olur. Dedim ya kötü yorum bu.
Türkiye, insansız hava aracı teknolojisinde önemli adımlar atıyor. Hiç kuşkusuz bu adımların öncüsü de mühendis bir aileye ait Baykar Makine şirketi. Türkiye’nin İsrail’den insansız hava aracı Heron’ları alabilmek için kırk takla attığı dönemde küçük atölyelerinde sessiz sedasız yerli İHA’ların tasarımını yaptılar.

Malazgirt adını verdikleri insansız helikopterle çıktıkları yolda, daha nitelikli insansız uçakla başarılarını taçlandırdılar.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
BU VATAN HAİNLİĞİDİR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Örümcek Kafalılar! Artık bundan böyle bir yeni tasarıma ad verilecekse,Şeyhülislama sorulup ta din açısından uygun olup olmadığımı mı araştırılacak? Uyanın beyler 21 asırdayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yayıncı kuruluş olarak ve şahsınızda siz Milli bir konuyu hassasiyetle gündeme aldığınız için bir okuyucunuz ve izleyiciniz olarak aynı duyguları paylaşıyorum ve teşekkürler ediyorum.Kaleminize sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yerliye yaptır. Yabancıya de fiyat kır,komisyonumu arttır yoksa ben yerlisini yapacağım denir. Bu arada yerliye tam gaz verilir. Yabancıya bak yaptık bile denirki yabancı sana yapamazsın illa benden al demesin. Yabancı fiyat kırar. Komisyon aalınır.İşler yürür.Yerlide arada kaynar gider çünkü yerlide alınacak temsilcilik ve komisyon yoktur. Fiyatı da makuldur komisyon % si az olur. Dedim ya kötü yorum bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000