29 Kasım 2011, Salı 08:21:00

BU ÜLKEYE PASAPORTSUZ GİRİLECEK...

Gürcistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Nino Kalandadze, Gürcistan'dan Türkiye'ye, Türkiye'den Gürcistan'a giriş çıkışların 10 Aralıktan itibaren pasaporta gerek kalmadan kimlikle gerçekleşeceğinin müjdesini verdi.
  • Gürcistan'dan önce, kendi ülkeme kimlik kartiyla girebilsem keske...
  • koskoca turkiye gurcistan ve benzer kendisine faydasi olmayan ulkelerle ticaret yapsa ne olur yapmasa ne??? tabii sizin icin seref,haysiyet,onur gibi kavramlar paradan daha onemli oldugu icin boyle sacmalamaniz normal...turkiye en cok parayi ab den kazaniyor bilhassa da almanya dan...ne turki cumhuriyetlerden ne adriyatik ten ne de cin den...otekilerin zamaninda da bu sorunlar vardi ama akepe zamanindakiler kadar cok degildi...vize araci kurumlar, parmak izi, goz retina izi alma vs gibi rezillikler hep akepe zamaninda cikti ve akepeli basbakan, disisleri ve icisleri bakani vs agizlerini acip da ab,amerika ya en ufak bir tepki gosteremediler...bilmiyorsan ogren..
  • ADRIYATIK'TEN CIN SETTINE KADAR TURK DOLU OLAN, ORTAK COGRAFYA VE KULTURE SAHIP DEVLETLERIN HEPSI ILE ILISKILERIMIZI DUZELTIP, MUSTEREK FAYDALARDA BIRLIKTE HAREKET ETMELIYIZ. ABD VE ADB DEN TURK'E FAYDA YOK. UYANIN MILLET.. TURK MILLETI OLARAK BIRLESMEMIZ GEREK.
  • Senin icin degil ama Ticaret yapan , ailesi ve yakinlari olan icin ne demeli.. bunlar icin ne diyeceksin .. buyur.. sen bu durumda olsaydin ne yazardin . o zaman ?? aynisinimi? Sanki bu AKP nin problemi .. simdiye kadar nerdeydiniz ..CHP DYP MHP hic ni iktidar olmadi.. onlar neden bunu cözemedi .. hadu buyur
  • aman ne önemli???? akepe atıp tutuyor gücü ab ye yetiyor mu??? tabii ki hayır...ülkemiz ve milletimiz aleyhine ne kadar oluşum varsa hepsini besleyen,büyüten,koruyan alman,isviçreli,fransız,italyan hatta yunanlı kimlikleriyle ülkemize girebiliyorken biz konsolosluklarında her türlü aşağılanmaya,hakarete,terbiyesizliğe,adiliğe,soyguna maruz kalıyoruz..duyuyor musun eyy dışişleri eyy başbakan eyy bakanlarr ey bu ülkeyi yöneten az da olsa onur,gurur,şeref haysiyet sahiplerii..artık yeterrrr..ya onlar da vizeyle gelsinler ülkeme ya da biz kimlikle gidelim oralara...ağrıma gidiyor..müstemleke memleketeki miyiz biz ki bunlar kimlikleriyle ülkeme geliyorlar??ayıp beeee..yuhhh beee..
  • Senin dünadan haberin yok-- ABD Avrupa birligi devletlerine bile vizi uyguluyor.. ne haber.. diyelimki .. ABD yi ikna ettik .. TR icin vizeyi kaldirdi.. ne olacak-- ?? Gidecekmisin??
  • Gereksiz ve bir o kadar da riskli.Fazla uzun süreceğini sanmıyorum ilerleyen yıllarda bunun faturası ağır olduğunda geri adım atacaklardır.
  • BU HUKUMET CALIŞIYORR!!!
  • herhalde haberin içeriğini anlayamamışsınız . gürcistanla vizelerrin kalktığı bir kaç sene oluyor . haberde iki ülke arasındaki geçişlerin,pasaporta gerek kalmadan kimlikle yapılabileceğini söylüyor. bence güzel ve kayda değer bir gelişme.
  • Sadece Gurcistan degil Azerbaycan bile TC vatandaslarina vize uyguluyor . Insallah Azerbaycanlada vize ortadan kalkar
Kalandadze, düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısında Türkiye ile Gürcistan arasındaki 1996 tarihli vize anlaşmasına eklenen ve iki ülke arasında kimlikle geçişleri öngören protokolün 10 Aralık'tan itibaren yürürlüğe gireceğini bildirdi.

Kalandadze, 31 Mayıs 2011'de imzalanan söz konusu protokol gereği Türk ve Gürcü vatandaşların 10 Aralıktan itibaren pasaporta gerek duymadan Gürcistan ile Türkiye arasında kimlikle de seyahat edebileceklerini açıkladı.

Nino Kalandadze, söz konusu protokolün, ayrıca görev sırasında denizcilerin ve havacıların hizmet belgeleriyle de Türkiye'den Gürcistan'a, Gürcistan'dan Türkiye'ye giriş yapmalarını öngördüğünü ifade etti.
BU ÜLKEYE PASAPORTSUZ GİRİLECEK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
Gürcistan'dan önce, kendi ülkeme kimlik kartiyla girebilsem keske...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
koskoca turkiye gurcistan ve benzer kendisine faydasi olmayan ulkelerle ticaret yapsa ne olur yapmasa ne??? tabii sizin icin seref,haysiyet,onur gibi kavramlar paradan daha onemli oldugu icin boyle sacmalamaniz normal...turkiye en cok parayi ab den kazaniyor bilhassa da almanya dan...ne turki cumhuriyetlerden ne adriyatik ten ne de cin den...otekilerin zamaninda da bu sorunlar vardi ama akepe zamanindakiler kadar cok degildi...vize araci kurumlar, parmak izi, goz retina izi alma vs gibi rezillikler hep akepe zamaninda cikti ve akepeli basbakan, disisleri ve icisleri bakani vs agizlerini acip da ab,amerika ya en ufak bir tepki gosteremediler...bilmiyorsan ogren..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ADRIYATIK'TEN CIN SETTINE KADAR TURK DOLU OLAN, ORTAK COGRAFYA VE KULTURE SAHIP DEVLETLERIN HEPSI ILE ILISKILERIMIZI DUZELTIP, MUSTEREK FAYDALARDA BIRLIKTE HAREKET ETMELIYIZ. ABD VE ADB DEN TURK'E FAYDA YOK. UYANIN MILLET.. TURK MILLETI OLARAK BIRLESMEMIZ GEREK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Senin icin degil ama Ticaret yapan , ailesi ve yakinlari olan icin ne demeli.. bunlar icin ne diyeceksin .. buyur.. sen bu durumda olsaydin ne yazardin . o zaman ?? aynisinimi? Sanki bu AKP nin problemi .. simdiye kadar nerdeydiniz ..CHP DYP MHP hic ni iktidar olmadi.. onlar neden bunu cözemedi .. hadu buyur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aman ne önemli???? akepe atıp tutuyor gücü ab ye yetiyor mu??? tabii ki hayır...ülkemiz ve milletimiz aleyhine ne kadar oluşum varsa hepsini besleyen,büyüten,koruyan alman,isviçreli,fransız,italyan hatta yunanlı kimlikleriyle ülkemize girebiliyorken biz konsolosluklarında her türlü aşağılanmaya,hakarete,terbiyesizliğe,adiliğe,soyguna maruz kalıyoruz..duyuyor musun eyy dışişleri eyy başbakan eyy bakanlarr ey bu ülkeyi yöneten az da olsa onur,gurur,şeref haysiyet sahiplerii..artık yeterrrr..ya onlar da vizeyle gelsinler ülkeme ya da biz kimlikle gidelim oralara...ağrıma gidiyor..müstemleke memleketeki miyiz biz ki bunlar kimlikleriyle ülkeme geliyorlar??ayıp beeee..yuhhh beee..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Senin dünadan haberin yok-- ABD Avrupa birligi devletlerine bile vizi uyguluyor.. ne haber.. diyelimki .. ABD yi ikna ettik .. TR icin vizeyi kaldirdi.. ne olacak-- ?? Gidecekmisin??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gereksiz ve bir o kadar da riskli.Fazla uzun süreceğini sanmıyorum ilerleyen yıllarda bunun faturası ağır olduğunda geri adım atacaklardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU HUKUMET CALIŞIYORR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herhalde haberin içeriğini anlayamamışsınız . gürcistanla vizelerrin kalktığı bir kaç sene oluyor . haberde iki ülke arasındaki geçişlerin,pasaporta gerek kalmadan kimlikle yapılabileceğini söylüyor. bence güzel ve kayda değer bir gelişme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sadece Gurcistan degil Azerbaycan bile TC vatandaslarina vize uyguluyor . Insallah Azerbaycanlada vize ortadan kalkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000