16 Temmuz 2010, Cuma 08:34:37

BU UÇAĞI UÇURACAK PİLOT YOK

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales için satın alınan 37.8 milyon dolar değerindeki başkanlık uçağı uçamıyor.
  • Koskoca Bolivya'da 100 saat jet uçuşu olan bir pilot bulamamışlarmı?
  • ülkemizdeki gerçekten kaliteli pilotlarımızın değerini bilelim ve yeni yetişecek genç pilot arkadaşlarımızada bu bılgılerı aşılayarak sağlam temeller oturtalım...istikbal göklerdedir diye haykıran ATA 'mız nur içinde yatsın...
Yerel basında yer alan haberlere göre, uçak, kullanabilecek yeterince deneyimli pilot olmadığı için El Alto şehrindeki askeri havaalanında duruyor.

 Bakanlandan Oscar Coca, güvenlik gerekcesiyle, pilotların bu modeli (Dassault Falcon 900EX) kullanabilmeleri için en az 100 saat uçuş deneyimlerinin olması gerektiğini söyleyerek, sigorta şirketi tarafından onaylanan deneyimli bir pilotun başkanın uçuş ekibine katılmasını umduğunu belirtti. Ancak bunun ne zaman gerçekleşeceğini açıklamadı.

 Bolivya'nın ilk yerli devlet başkanı olan Morales, 1975'te alınan ABD yapımı Sabreliner NA-265 model başkanlık uçağını kullanıyordu.

BU UÇAĞI UÇURACAK PİLOT YOK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Koskoca Bolivya'da 100 saat jet uçuşu olan bir pilot bulamamışlarmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ülkemizdeki gerçekten kaliteli pilotlarımızın değerini bilelim ve yeni yetişecek genç pilot arkadaşlarımızada bu bılgılerı aşılayarak sağlam temeller oturtalım...istikbal göklerdedir diye haykıran ATA 'mız nur içinde yatsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000