16 Ağustos 2010, Pazartesi 17:35:43

BU UÇAĞA YILDIRIM DÜŞTÜ!

Kolombiya merkezli Aires Havayolları’na ait Boeing 737-700 tipi uçağa San Adres Havaalanı’na inişine saniyeler kala yıldırım çarptı. Pilot uçağın kontrolünü kaybetti, piste teker koyan uçak üç parçaya bölünürken bir kişi yaşamını yitirdi.
  • hiç de alev almış gibi görünmüyor. iz yok.
  • "Her Kazanın ve ölümün somut nedeni vardır.03.10:37 başlıklı yazıyı yazan değerli arkadaşım tahminim bilmeden bir yerde "Allah Baba" tabirini kullanmış.büyük günahtır.baba tabiri Allah için kullanılmaz.Malumat.Kazaya gelince;benim tahminim yıldırım çarpmasından bahsedildiği içi uçak iniş anında Micro-burs te girmiş olabilir.Kurtarmayla karışık cok sert bir iniş neticesi bu durum olmuş olabilir.Sevgiler.Fokker-27
  • asıl YOBAZ ilime-bilime kılıç çeken sen ve senin gibilerdir.havacılık tamamı pozitif bilimle açıklanabilen bir meslek gurubudur.bu meslekte senin gibi yobazların yeri yoktur.çünkü bu meslekte yapılan her detayın bilimsel bir tek açıklaması vardır.tanrı canlıları yaratırken hayatını kimseye muhtaç olmadan sürdürebilmesi için hepsine belli oranda AKIL vermiştir.sen bu aklı kullanamayacak kadar YOBAZ isen bu tanrının değil senin eksikliğindir.bilmiyorsan aç oku öğren.millete tebelleş olma.
  • vardır kardeşim. vardır. Nasıl yobazlaşmışsınız böyle . o uçağın halini görüyorsun değilmi ? gözün var yani. bak bakalım o resime o uçakta nasıl 1 kişi ölebiliyor. O insanın vakti saati gelmiş ecel orda almış. diğer yolcuların alacağı nefes yiyeceği lokma varmış daha demekki kurtulmuşlar. Hayır da şerde Allahtan. Bunu inkar etmeyinde mubarek günlerde girmeyin günaha. son olarak aklıma gelmişken, uçak yerde parçalanmış sert iniş sonucu yada topraktan çıktığı için mi olayın allah ile alakası yok diyebiliyorsun , şşıyorum sana . Demek havada parçalara ayrılsaydı sen buna allahın işi mi diyecektin :)) komedisiniz ya . daha birbirinden ayırmaya çalışıyorsunuz kaderi eceli. vay anam vay .
  • fizik okuyan bilir "faraday kafesi"yani kısaca elektrik böyle bir yapının içindekileri etkilemeden yapıyı terkeder.yapıya da bütünlüğünü bozacak biçimde hasar vermez.bu olay ise tamamen sert yapılan bir iniş ve akabinde kontrolun kaybedilmesi toprağa çıkış ve kabotaj sonucu gövde ve kanatların parçalara ayrılması olayıdır.olayın kitapla-defterle yada tanrıyla bir alakası yoktur.
  • o zaman biri bana anlatsın 4000 feette yıldırım düşdüğünde o irtifada bölünmeyip tekerlek koyduğunda bölünüyorsa bu uçak. Bu Allahın takdiri değildirde nedir ? Hasta olduğunuzda acı çektiğinizde elinizi bir yere sıkıştırdığınızda neden Allah diye bağırıyorsunuz ????? neden ??? işinize gelince Allah var ,, Lütfen Alahım yardım et de,,, işine gelmeyince Ahkam kesmek için sırf bir haltlar yazmak için Takdir i ilahi değilde. Kardeşim ben dini devlet işlerinde kullananlardan da nefret ediyorum Dinini inkar edenlerdende . Bunların hesabı tekkkk tekkk sorulucak merak etmeyin. inşallah siz ve sizin gibi birileri ile öbür tarafta karşılaşırımda o zaman gülerim halinize.. Baba nerden: Cehennemdeydik baba biraz bronzlaştık ta..........
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • insan oglu elinden gelen herşeyi yapar ve ondan sonrası allah kalmıştır bu şekilde bölünen bir uçaktan sag kurtulmak ise allaha kalmıştır sevgili yuh diyen arkadaşım.
  • Bu yıldırım nasıl bir yıldırımmış ki bu uçağı düşürmüş... Ben anlamadım, Uçağın yüzeyinden akıp gitmeliydi...

Aires Havayolları’na ait Boeing 737-700 tipi uçak Kolombiya’daki San Andres adasında bulunan havaalanına iniş için alçalmaya başladı. Bu sırada, uçağa yıldırım isabet etti.

HK-4682 kuyruk tescilli Bogota-San Andres seferi yapan uçakta bulunan 121 yolcu ve 6 mürettebat yıldırım çarpan uçakta büyük korku yaşadı.

Uçak piste teker koyar koymaz üç parçaya  bölündü. Yaşanan olayda bir kişi yaşamını yitirdi.

34 yolcu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

San Andres Adası polisi, uçağın yıldırım çarptıktan sonra alev aldığını uçakta, 4 de çocuk bulunduğunu rapor etti.

Kolombiya sivil havacılık otoritesi de olayla ilgili detay vermedi.



BU UÇAĞA YILDIRIM DÜŞTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 14 yıl önce
hiç de alev almış gibi görünmüyor. iz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Her Kazanın ve ölümün somut nedeni vardır.03.10:37 başlıklı yazıyı yazan değerli arkadaşım tahminim bilmeden bir yerde "Allah Baba" tabirini kullanmış.büyük günahtır.baba tabiri Allah için kullanılmaz.Malumat.Kazaya gelince;benim tahminim yıldırım çarpmasından bahsedildiği içi uçak iniş anında Micro-burs te girmiş olabilir.Kurtarmayla karışık cok sert bir iniş neticesi bu durum olmuş olabilir.Sevgiler.Fokker-27

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
asıl YOBAZ ilime-bilime kılıç çeken sen ve senin gibilerdir.havacılık tamamı pozitif bilimle açıklanabilen bir meslek gurubudur.bu meslekte senin gibi yobazların yeri yoktur.çünkü bu meslekte yapılan her detayın bilimsel bir tek açıklaması vardır.tanrı canlıları yaratırken hayatını kimseye muhtaç olmadan sürdürebilmesi için hepsine belli oranda AKIL vermiştir.sen bu aklı kullanamayacak kadar YOBAZ isen bu tanrının değil senin eksikliğindir.bilmiyorsan aç oku öğren.millete tebelleş olma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vardır kardeşim. vardır. Nasıl yobazlaşmışsınız böyle . o uçağın halini görüyorsun değilmi ? gözün var yani. bak bakalım o resime o uçakta nasıl 1 kişi ölebiliyor. O insanın vakti saati gelmiş ecel orda almış. diğer yolcuların alacağı nefes yiyeceği lokma varmış daha demekki kurtulmuşlar. Hayır da şerde Allahtan. Bunu inkar etmeyinde mubarek günlerde girmeyin günaha. son olarak aklıma gelmişken, uçak yerde parçalanmış sert iniş sonucu yada topraktan çıktığı için mi olayın allah ile alakası yok diyebiliyorsun , şşıyorum sana . Demek havada parçalara ayrılsaydı sen buna allahın işi mi diyecektin :)) komedisiniz ya . daha birbirinden ayırmaya çalışıyorsunuz kaderi eceli. vay anam vay .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fizik okuyan bilir "faraday kafesi"yani kısaca elektrik böyle bir yapının içindekileri etkilemeden yapıyı terkeder.yapıya da bütünlüğünü bozacak biçimde hasar vermez.bu olay ise tamamen sert yapılan bir iniş ve akabinde kontrolun kaybedilmesi toprağa çıkış ve kabotaj sonucu gövde ve kanatların parçalara ayrılması olayıdır.olayın kitapla-defterle yada tanrıyla bir alakası yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o zaman biri bana anlatsın 4000 feette yıldırım düşdüğünde o irtifada bölünmeyip tekerlek koyduğunda bölünüyorsa bu uçak. Bu Allahın takdiri değildirde nedir ? Hasta olduğunuzda acı çektiğinizde elinizi bir yere sıkıştırdığınızda neden Allah diye bağırıyorsunuz ????? neden ??? işinize gelince Allah var ,, Lütfen Alahım yardım et de,,, işine gelmeyince Ahkam kesmek için sırf bir haltlar yazmak için Takdir i ilahi değilde. Kardeşim ben dini devlet işlerinde kullananlardan da nefret ediyorum Dinini inkar edenlerdende . Bunların hesabı tekkkk tekkk sorulucak merak etmeyin. inşallah siz ve sizin gibi birileri ile öbür tarafta karşılaşırımda o zaman gülerim halinize.. Baba nerden: Cehennemdeydik baba biraz bronzlaştık ta..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insan oglu elinden gelen herşeyi yapar ve ondan sonrası allah kalmıştır bu şekilde bölünen bir uçaktan sag kurtulmak ise allaha kalmıştır sevgili yuh diyen arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yıldırım nasıl bir yıldırımmış ki bu uçağı düşürmüş... Ben anlamadım, Uçağın yüzeyinden akıp gitmeliydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000