22 Haziran 2014, Pazar 15:31:21

BU TAZMİNAT ŞİRKETLERİN BELİNİ BÜKECEK!

İngiltere'de son 6 yılda uçak gecikmeleri ve iptallerden dolayı mağdur olan yolcular verdikleri paraların çoğunu geri alacak.
  • Daily express diye haberi aradım, bulamadım, ayrintilari bekliyoruz

Sunday Express gazetesinin, "17 Milyon Kişi Havayollarından Paralarını Geri Alacak" manşetiyle verdiği habere göre, adam başı ortalama 360 sterlin olarak 17.6 milyon yolcuya yapılacak tazminat ödemelerinin havayollarına 6.3 milyar sterline malolacağını bildirdi. Milyonlarca İngilizi'n tazminat sırasına girdiği ve tazminat hakkının tarihi 2 mahkeme kararıyla ortaya çıktığına dikkat çekildi.

Daily Express, yolcuların tazminat hakkını 'Havayollarına karşı gecikmelerinden dolayı 6.3 milyar sterlinlik zafer' başlığıyla verdi.

Son 2 temyiz mahkemesi kararları, uçakların gecikmelerden dolayı tazminat vermelerini engelleyen kaçamak noktaları ortadan kaldırdı. Yolcular, "Yolcu hakları için büyük gün" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. Tazminat için yolcuların iki yıl içinde müracaatları gerekiyor. (Zaman)

BU TAZMİNAT ŞİRKETLERİN BELİNİ BÜKECEK!

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daily express diye haberi aradım, bulamadım, ayrintilari bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaycı ~ 10 yıl önce
http://www.express.co.uk/news/uk/484058/Airline-payouts-Refunds-to-passengers-for-delays-and-cancellations-over-last-six-years
sagol cayci ~ 10 yıl önce
sagolasin, okuyorum ayrintilari

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000