19 Ekim 2008, Pazar 11:05:39

BU TARTIŞMA KAÇMAZ

Pilotların hocası, doğruların savunucusu bir dönemin Sivil Havacılık Genel Müdürü Serdar Cebeci ve Alman Hastanesi Havacılık Bölümü Başkanı Operatör Doktor Ertaç Altuner Airport TV’ye konuk oluyorlar.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Benim oğlan ÖSS den iyi puan alamazsa Göndercem uçuş okuluna keratayı...!!! Bakın da görün kimler uçak uçurcaklar :))
  • Arkadaşlar pilotundüşmanı pilottur diye hep konuşuruz ya kokpitte iste burasıda böyle bir atmosfere dönüştü!Ya herkes bi sakin olsun herkes ekmeğini kazanıyor, ama birbirimize o bu işten anlamaz, o kim ki gibi laflar gerçekten hoş olmuyor. Unutmayın ki sivil halkta bu forumlara girip yazıları okuyor. Şu asker sivil düşmanlığını bi bıraksak hep beraber,alttan yetişen adamı hep beraber yetiştirmeye çalışsak çok daha relax bir hayatımız olacak. Hiç kimse bu işi anasının karnında öğrenmedi. En önemliside hiç bir pilotla kaynağı ne olursa olsun dalga geçmemeyi ve bir birimizi maymun etmemeyi havacılık kuralları ders 1 den itibaren hepimize öğrettiler. Birbirimize olan saygımızı kaybetmeyelim yoksa SHGM hepimizi bir gün ham yapacak patronların yardımıyla. Emniyetli uçuşlar diliyorum.
  • Serdar Havacilik sektöründe ancak pilot zor olabilir, Ucak tipleriyle biraz ilgilenirse belki pilot olabilir, yoksa her hava yollu onun icin filosuna sifir ucak alamaz, bir de SHGM döneminde destekledigi kisilere ucabilir
  • NE DİYORSUN SEN HERKİM İSEN SORUNUN VARSA PARANDA VAR SAĞLIK SİGORTANTA GİT NE İSTİYORSAN YAPTIR.PERİYODİK KONTRÖLÜ BEKLİYOR İSEN ÇOK GEÇ.AKILLI OL.SEN KENDİNİ BİLMİYOR İSEN .BAŞKASINDAN YARDIM BEKLEME.
  • 4/8. sayfada yorum yapan rumuz takma ısmını kullanan arkadasımı tebrık edıyorum cevrecı kısılıgının yanında teknık bılgı ve becerısını kullanmıs cok fena laf sokmus :) hoslastım efem.
  • serdar cebeci pilotların hocası değil. ikinci olarak dogruları savunmuyo.üçüncüsüde ancak kendisine cevap verebilir.çünkü?. kendisi neyi ne yaptıgını biliyo.türk sivil havacılığında ondan daha iyi doğruları savunan,çok daha donanımlı insanlar var.MUAZZEZ TAHSİN BERKANTIN 'IN ROMANI VAR SERDAR'A OKUMASINI TAVSİYE EDERİM.HAYALLERİM, AŞKIM, VE BEN.
  • Eline Cv ni ve takım çantanı alıp da iş için kapı kapı dolaştığın zaman mor renkler içerisinde nasıl bir şey olduğunu görürsün.Bu ne küstahlık bir şey olmaz demek.Abilerini büyüklerini feyz al..Cümlelerini seçerek kullan...Paşa mısın ?
  • SEVGILI SEFA BEY MADEM BU GRUBUN ONDE OLAN SORUMLULARINDAN BIRI OLARAK ARTIK AIRPORT HABERPORTALININ DAHA TARAFSIZ YAYIN YAPMASINI ISTIYORUZ ORADA GERCEK DISI HABER VEDE YORUMLAR EKLIYEREK INSANLARIN SIZLERE OLAN GUVENINI SARSIYOR VEDE SIZ YETKILILERI TARAFSIZLIGA DAVET EDIYORUM REKLAM VERENE GORE MUAMELEYE SON VERIN
  • BURADA YORUMLARIMIZI, DÜŞÜNCELERİMİZİ SON DERECE GÜZEL BİR ŞEKİLDE İFADE EDİYORUZ. AIRPORT HABER EKİBİNE YENİDEN TŞK LER BÖYLE GÜZEL HİZMETİ BİZE SUNDUĞU İÇİN. ANCAK KENDİNİ BİLMEZ, AĞZINDAN ÇIKANI DUYMAZ SAĞIR KÖR TOPAL NE YAZDIĞINI KENDİSİDE ANLAMAYACAK İNSANLARIN BENCE HAVACILIK MESLEĞİNDE YERLERİ YOK. SN CEBECİ SHGM VE BİR ÇOK HAVAYOLUNDA BAŞARILI ÇALIŞMALARA IŞIK TUTMUŞ SAYILI "DUAYENLERDEN" DİR. KENDİSİNİ BİR KEZ DAHA SEVGİYLE ANIYORUM. TECRÜBELERİ HAVACILIĞI BİLEN İNSANLARA DERS OLACAKTIR. BİLMEYENLERİ İSE KUDURTACAKTIR. SAYGILARIMLA

Sefa İnan’ın sunduğu Kara Kutu Programı’nın canlı yayın konuğu olacak olan  Serdar Cebeci havacılık emniyetini ve pilot okullarının güvenilirliğini tartışıyor. Pilot okullarından mezun olan pilotlar yeterli mi? Nasıl önlem alınmalı?

 

Alman Hastanesi Havacılık Bölümü Başkanı Operatör Doktor Ertaç Altuner, havacılık sağlığına önem veriliyor mu? Pilotların hosteslerin limit aşımı uçuşlarında ne gibi sağlık sorunları çıkar? Tüm bu soruların cevapları yarın Airport TV’de canlı yayında.

 

Sefa İnan’ın sunduğu Kara Kutu bugün saat 21.00’de ekranlara gelecek.

BU TARTIŞMA KAÇMAZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

baba ~ 16 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raptor ~ 16 yıl önce
Benim oğlan ÖSS den iyi puan alamazsa Göndercem uçuş okuluna keratayı...!!! Bakın da görün kimler uçak uçurcaklar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıskanççocuk ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar pilotundüşmanı pilottur diye hep konuşuruz ya kokpitte iste burasıda böyle bir atmosfere dönüştü!Ya herkes bi sakin olsun herkes ekmeğini kazanıyor, ama birbirimize o bu işten anlamaz, o kim ki gibi laflar gerçekten hoş olmuyor. Unutmayın ki sivil halkta bu forumlara girip yazıları okuyor. Şu asker sivil düşmanlığını bi bıraksak hep beraber,alttan yetişen adamı hep beraber yetiştirmeye çalışsak çok daha relax bir hayatımız olacak. Hiç kimse bu işi anasının karnında öğrenmedi. En önemliside hiç bir pilotla kaynağı ne olursa olsun dalga geçmemeyi ve bir birimizi maymun etmemeyi havacılık kuralları ders 1 den itibaren hepimize öğrettiler. Birbirimize olan saygımızı kaybetmeyelim yoksa SHGM hepimizi bir gün ham yapacak patronların yardımıyla. Emniyetli uçuşlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzmanlik ~ 16 yıl önce
Serdar Havacilik sektöründe ancak pilot zor olabilir, Ucak tipleriyle biraz ilgilenirse belki pilot olabilir, yoksa her hava yollu onun icin filosuna sifir ucak alamaz, bir de SHGM döneminde destekledigi kisilere ucabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PİLOT ~ 16 yıl önce
NE DİYORSUN SEN HERKİM İSEN SORUNUN VARSA PARANDA VAR SAĞLIK SİGORTANTA GİT NE İSTİYORSAN YAPTIR.PERİYODİK KONTRÖLÜ BEKLİYOR İSEN ÇOK GEÇ.AKILLI OL.SEN KENDİNİ BİLMİYOR İSEN .BAŞKASINDAN YARDIM BEKLEME.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brawa ~ 16 yıl önce
4/8. sayfada yorum yapan rumuz takma ısmını kullanan arkadasımı tebrık edıyorum cevrecı kısılıgının yanında teknık bılgı ve becerısını kullanmıs cok fena laf sokmus :) hoslastım efem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar cebeci ~ 16 yıl önce
serdar cebeci pilotların hocası değil. ikinci olarak dogruları savunmuyo.üçüncüsüde ancak kendisine cevap verebilir.çünkü?. kendisi neyi ne yaptıgını biliyo.türk sivil havacılığında ondan daha iyi doğruları savunan,çok daha donanımlı insanlar var.MUAZZEZ TAHSİN BERKANTIN 'IN ROMANI VAR SERDAR'A OKUMASINI TAVSİYE EDERİM.HAYALLERİM, AŞKIM, VE BEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz a yanıt ~ 16 yıl önce
Eline Cv ni ve takım çantanı alıp da iş için kapı kapı dolaştığın zaman mor renkler içerisinde nasıl bir şey olduğunu görürsün.Bu ne küstahlık bir şey olmaz demek.Abilerini büyüklerini feyz al..Cümlelerini seçerek kullan...Paşa mısın ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPOZIT ~ 16 yıl önce
SEVGILI SEFA BEY MADEM BU GRUBUN ONDE OLAN SORUMLULARINDAN BIRI OLARAK ARTIK AIRPORT HABERPORTALININ DAHA TARAFSIZ YAYIN YAPMASINI ISTIYORUZ ORADA GERCEK DISI HABER VEDE YORUMLAR EKLIYEREK INSANLARIN SIZLERE OLAN GUVENINI SARSIYOR VEDE SIZ YETKILILERI TARAFSIZLIGA DAVET EDIYORUM REKLAM VERENE GORE MUAMELEYE SON VERIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DGRTRAINER63 ~ 16 yıl önce
BURADA YORUMLARIMIZI, DÜŞÜNCELERİMİZİ SON DERECE GÜZEL BİR ŞEKİLDE İFADE EDİYORUZ. AIRPORT HABER EKİBİNE YENİDEN TŞK LER BÖYLE GÜZEL HİZMETİ BİZE SUNDUĞU İÇİN. ANCAK KENDİNİ BİLMEZ, AĞZINDAN ÇIKANI DUYMAZ SAĞIR KÖR TOPAL NE YAZDIĞINI KENDİSİDE ANLAMAYACAK İNSANLARIN BENCE HAVACILIK MESLEĞİNDE YERLERİ YOK. SN CEBECİ SHGM VE BİR ÇOK HAVAYOLUNDA BAŞARILI ÇALIŞMALARA IŞIK TUTMUŞ SAYILI "DUAYENLERDEN" DİR. KENDİSİNİ BİR KEZ DAHA SEVGİYLE ANIYORUM. TECRÜBELERİ HAVACILIĞI BİLEN İNSANLARA DERS OLACAKTIR. BİLMEYENLERİ İSE KUDURTACAKTIR. SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000