31 Ocak 2011, Pazartesi 15:59:36

BU NASIL YASAK?

Sömestr tatilini KKTC'deki halasının yanında geçirmek isteyen genç 'kan bağı' olmadığı gerekçesi ile KKTC'ye alınmadı.
  • tüm hataylıları kapsamasak?kırsal kesim desek?
  • How do you know ? Have you been shopping for drugs from them ? Or are you listening to "Greek-Love Addicted" Britts more than researching the facts ?! There sure may be corrupt people everywhere but when the subject is Turks and ANYTHING Turkish, Britts and Greek piss in the same bowl. They will inevitably tell bad things about us. ........... Ayrıca Türkçe okuyabiliyorsan Türkçe yazacak cesaretin de olsun dostum ! Biz de milliyetçilik yapalım: bu Türk oğlu Türk bir ekibin çıkarttığı bir Türk gazetesi !
  • Bize karasakal der ve hiç de sevmezler. Ama kardeşim bu sabinin de daha sakalı bitmemiş ki yahu ! Ama ne diyeyim, Hataylılar da adamları bezdirmiş benim de aldığım bilgilere göre. Bakıyorsun bizim Hataylılar' a: Suudi 'de suç işleyip kafası kesilen, Lübnan' da hapiste yatan, Suriye' de polisin yakaladığı, kısaca Arap ülkelerinde Türk adına suç işleyenlerin %99' u Hataylı çıkıyor... Eh, burada da uslu duracak değiller yani... :(((
  • karar doğru yasalara uygundur. knabağı şarttır yoksa o ülkenin davetiyesi gerekir
  • Önce AY-YILDIZ lı bayrağımıza yumurta atın sonrada Türkiye ye Hassi... pankartı açın. Bunun hesabını vereceginiz günler uzak değil ! Maddi & manevi destek olmadan KKTC bir hiçdir ! ! ! Sizlerin layık oldugu yönetim şekli 1974 öncesi rumlar ile katledildiğniz dönemdir...
  • Please look at what the English Say about KKTC citiezens most of them are either drug dealers or gangsters or want to be mafia but most likely drug dealers but no one speaks about this do they
  • Hataylıları sevmezler neden ? Hataylılar kıbrısın Türklerine uygun yaşam tarzları yoktur. Trafikte , yaşamlarında kuralsızdırlar ve kıbrıslılar şöyle der ; Hataylılar geldikten sonra hırsızlık arttı derler. Yüzde 100 haklıdırlar da. Ha tabi bu Kıbrıslıların yarısının rum hastası olduğu gerçeğini kapatmaz.
  • 1- kimsenin bir yere gidip birilerine sığındığı yok sözde kıbrıslı genç. sen istediğin vatana sığınabilirsin. kıbrıs kıbrıslıların vatanıdır. türkiye oraya durup dururken gidip çöreklenmedi. güneyden gelecek tehditlere karşı kıbrıs onlar için bir koruma kalkanı şu anda. 2-doğru hataylıları pek sevmez kıbrıslılar ama nedenini hiç araştırdınız mı? kıbrısta yaşayan tc kökenlilerin %80i hataylı. ha hepsini kötülemiyorum ama kimlikle girişler serbest olduğunda gelenlerin çoğu hırsız, dolandırıcı, tecvüzcü çıkınca doğal olarak kıbrıslılarda bir önyargı oluştu. ama bunu önlemek için sözde hataylılar dernekleri ne yaptı. sadece uyudu. 3- kambur olan ülke allahtan size kotu, elektroniği, vb şeyleri öğretti de kamburunuzu örttünüz. SEVGİNİZLE.
  • Eğer haber doğru ise, ...................... yalnız ülkemin tanıdığı bir devlet olan KKTC'ne yazıklar olsun. Büyükelçiliğimiz derhal gerekeni yapmalı. Vefa duygusu bir yana, bunların utanmaları da kalmamış anlaşılan.
  • Malesef yaşlılar neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar ama geçmişte olanları, Türkiye devreye girmese neler olacağını Kıbrıslı gençlere olması gerektiği gibi anlatamıyorlar. Kıbrıslı gençler de Rumların propaganda ve gaza getirmelerinden yola çıkarak Türkiye sanki durup dururken oraya gitmiş de Kıbrıs Türklerinin toprağına çöreklenmiş gibi düşünüyorlar. EĞER RUMLARLA YAŞAMAK İSTİYORLARSA GİDİP RUM TARAFINA SIĞINABİLİRLER. BİZİM BABALARIMIZ ONLAR İÇİN SAVAŞTI YOK ÖYLE YAĞMA!!
Geceyi havaalanındaki nezarette geçiren genç ilk uçakla memleketi Hatay'a geri gönderildi.

Hatay'ın Kumlu ilçesinde yaşayan Özkaya ailesi başarılı karnesinden dolayı çocukları Ahmet Özkaya'yı karne hediyesi olarak Lefkoşa'da yaşayan halasının yanına tatile göndermeye karar verdi.

Yaşı dolayısıyla anne ve babasından vekalet alan Ahmet Özkaya, 28 Ocak sabahı ilk uçakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti. Havaalanında yapılan güvenlik kontrolünde Ahmet Özkaya güvenlik görevlilerine Lefkoşa'da yaşayan halasının yanına gideceğini ve ailesinden vekaletname aldığını söyledi. Ancak havaalanı görevlileri "kan bağı" olmadığı gerekçesi ile girişine izin vermediği Ahmet Özkaya'yı nezarete aldı.

1 gece nezarette tutulan Ahmet Özkaya "Kan bağımın olmadığını bu nedenle KKTC'ye giremeyeceğimi söylediler. Öyle havaalanında kala kaldım. Sonra beni Hatay'a ilk uçak kalkana kadar nezarethaneye götürdüler. Orada bana karşı herhengi bir kötü muamele yapılmadı. Ancak ne su ne de bir parça ekmek verdiler. Sabah olduğunda elime bir bilet verip tekrar Hatay'a gönderdiler." dedi.

(Sabah)
BU NASIL YASAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
tüm hataylıları kapsamasak?kırsal kesim desek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
How do you know ? Have you been shopping for drugs from them ? Or are you listening to "Greek-Love Addicted" Britts more than researching the facts ?! There sure may be corrupt people everywhere but when the subject is Turks and ANYTHING Turkish, Britts and Greek piss in the same bowl. They will inevitably tell bad things about us. ........... Ayrıca Türkçe okuyabiliyorsan Türkçe yazacak cesaretin de olsun dostum ! Biz de milliyetçilik yapalım: bu Türk oğlu Türk bir ekibin çıkarttığı bir Türk gazetesi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bize karasakal der ve hiç de sevmezler. Ama kardeşim bu sabinin de daha sakalı bitmemiş ki yahu ! Ama ne diyeyim, Hataylılar da adamları bezdirmiş benim de aldığım bilgilere göre. Bakıyorsun bizim Hataylılar' a: Suudi 'de suç işleyip kafası kesilen, Lübnan' da hapiste yatan, Suriye' de polisin yakaladığı, kısaca Arap ülkelerinde Türk adına suç işleyenlerin %99' u Hataylı çıkıyor... Eh, burada da uslu duracak değiller yani... :(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
karar doğru yasalara uygundur. knabağı şarttır yoksa o ülkenin davetiyesi gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önce AY-YILDIZ lı bayrağımıza yumurta atın sonrada Türkiye ye Hassi... pankartı açın. Bunun hesabını vereceginiz günler uzak değil ! Maddi & manevi destek olmadan KKTC bir hiçdir ! ! ! Sizlerin layık oldugu yönetim şekli 1974 öncesi rumlar ile katledildiğniz dönemdir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Please look at what the English Say about KKTC citiezens most of them are either drug dealers or gangsters or want to be mafia but most likely drug dealers but no one speaks about this do they

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hataylıları sevmezler neden ? Hataylılar kıbrısın Türklerine uygun yaşam tarzları yoktur. Trafikte , yaşamlarında kuralsızdırlar ve kıbrıslılar şöyle der ; Hataylılar geldikten sonra hırsızlık arttı derler. Yüzde 100 haklıdırlar da. Ha tabi bu Kıbrıslıların yarısının rum hastası olduğu gerçeğini kapatmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1- kimsenin bir yere gidip birilerine sığındığı yok sözde kıbrıslı genç. sen istediğin vatana sığınabilirsin. kıbrıs kıbrıslıların vatanıdır. türkiye oraya durup dururken gidip çöreklenmedi. güneyden gelecek tehditlere karşı kıbrıs onlar için bir koruma kalkanı şu anda. 2-doğru hataylıları pek sevmez kıbrıslılar ama nedenini hiç araştırdınız mı? kıbrısta yaşayan tc kökenlilerin %80i hataylı. ha hepsini kötülemiyorum ama kimlikle girişler serbest olduğunda gelenlerin çoğu hırsız, dolandırıcı, tecvüzcü çıkınca doğal olarak kıbrıslılarda bir önyargı oluştu. ama bunu önlemek için sözde hataylılar dernekleri ne yaptı. sadece uyudu. 3- kambur olan ülke allahtan size kotu, elektroniği, vb şeyleri öğretti de kamburunuzu örttünüz. SEVGİNİZLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer haber doğru ise, ...................... yalnız ülkemin tanıdığı bir devlet olan KKTC'ne yazıklar olsun. Büyükelçiliğimiz derhal gerekeni yapmalı. Vefa duygusu bir yana, bunların utanmaları da kalmamış anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Malesef yaşlılar neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar ama geçmişte olanları, Türkiye devreye girmese neler olacağını Kıbrıslı gençlere olması gerektiği gibi anlatamıyorlar. Kıbrıslı gençler de Rumların propaganda ve gaza getirmelerinden yola çıkarak Türkiye sanki durup dururken oraya gitmiş de Kıbrıs Türklerinin toprağına çöreklenmiş gibi düşünüyorlar. EĞER RUMLARLA YAŞAMAK İSTİYORLARSA GİDİP RUM TARAFINA SIĞINABİLİRLER. BİZİM BABALARIMIZ ONLAR İÇİN SAVAŞTI YOK ÖYLE YAĞMA!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000