21 Mart 2012, Çarşamba 20:30:43

"BU KAZA İNCELENMELİ"

MHP Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli, Afganistan'da meydana gelen helikopter kazası ile ilgili, 'Afganistan'daki kaza soruşturulmalıdır' ifadesini kullandı.
  • cemaat sabotaj yapmış olabilir mi ?
İşte MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin konuşması...

AFGANİSTAN'DAKİ 12 TÜRK ASKERİNİN ŞEHİT OLMASI

*Afganistan'da şehit olan kardeşlerimiz ciğerimizi yakmıştır. Güzide evlatlarımız dün itibariyle vatan topraklarına emanet edilmiştir. Milletimizin 12 evladı ne yazık ki şehit olmuştur. Şehitlerimizin naaşları ülkemize getirilerek son yolculuklarına uğurlanmıştır. Yürek acımız tarifsizdir. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimiz, bizim gurur kaynaklarımızdır. Şehit ailelerinin gösterdiği vakar fazlasıyla dikkatimizi çekmiş ve bizi duygulandırmıştır.

Murat Yıldız'ın babası tarafından söylenen şu sözler: 'Vatan sağ olsun. Ne mutlu bana ben şehit babası oldum. Tek tesellim bu' Türk milletinin yüceliğini göstermektedir. Hem vatanımızdan hem de dışarıdan gelen şehit haberleri milletimizin dayanma gücünü azaltmaktadır. Bu kaza mutlaka üzerinde durulması gerçekleri gün yüzüne çıkarmıştır. Kazanın nedenlerini çok yönlü soruşturmak gereklidir. Teknik sorundan mı yoksa kalleşçe yapılan saldırıdan mı olduğu kısa sürede netleştirilmelidir. Milletimiz bu konuda mutlaka bilgilendirilmelidir.

12 ASKERİMİZ NEDEN ŞEHİT OLDU?

Afganistan'ın son günlerdeki durumu nedeniyle kazanın tesadüfü olmadığı açıktır. Afganistan'da Kur'an-ı Kerim yakılması, Afgan sivillerin katledilmesi sorunun başka bir tarafıdır. Başbakan Erdoğan'ın bu sorunlara çözüm üretmemesi aciziyetinin bir göstergesidir. Başbakan işgalcilerin yanında hizalanmış olup, bu konuda da 'duacı' dır. Toplumsal tansiyon alabildiğine yükselmiştir. Bu kural tanımazlığı bir kez daha kınıyorum. Şayet Afganistan'da meydana gelen son olaylarla 12 askerimizin şehit olması arasındaki bağın bir an önce çözülmesi gereklidir.

(Gazete.com)
"BU KAZA İNCELENMELİ"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
cemaat sabotaj yapmış olabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000