10 Eylül 2010, Cuma 18:44:09

BU KAÇINCI EZİYET!

İflas eden ya da dar boğaza giren acenteler yüzünden her yıl görmeye alıştığımız manzaralar bu yıl da yaşanıyor. Almanya’da faaliyet gösteren bir turizm acentesinden bilet alan yolcular Türkiye ve Almanya’daki havaalanlarında mahsur kaldı.
  • merhabalar bende bu acentadan bilet almış ve havalimanında karım ve küçük bebeğimle kalmış mağdur olmuş biriyim. hemşeri diye gittik hemşeri kazığı yedik. onun yüzünden iş yerimle problemler yaşadım ve hala beni getiremiyor ve paramıda geri ödemiyor. hayatımda böyle bir rezillik yaşamadım. Allaha havale ediyorum Allah bildiği gibi yapsın.
  • Nida Ates ve Ekibi kesinilkile böyle bir haksizligi hak etmediniz. Ben eminim insanlarin iyi niyetine güvenerek muhakak bilet kesmisinizdir, cünkü benim bir OK dememme banada herzaman bu konuda yardimci oldunuz. Size camur atanlarda utansinlar. NE DEMISLER: KEDI ULASAMADIGI CIGERE MUNDAR DERMIS!!! sizleri 3 senedir taniyorum ve bütün tanidiklarimi sizlere yönlendiriyorum. Güzel bir Calisma en önemlisi GÜVENILIRSINIZ... Nida Hanim ve Mehmet Bey'e cok tesekkür ederim. Herzaman basarilar !!! Camur atanlarada kulak vermeyin onlar cekemiyenler ... Sevda Alpaslan
  • nedir bu yapilan sahtekarliklar,ancak bu kisiler seneye yine cikar baska isim altinda ayni sahtekarliklar yapilir,biz türk milleti unutkaniz.aslinda acente secerken dikkat edilmesi gereken hususlar var ornegin,acente sahibinin durumu yani dürüst tüccarmi?biletten aldigi komisyonuda almiyorsa orda düsünün,bazi acenteler iflas etmistir ancak ticari faliyeti baska isimler üzerinden devam ettirebilir,bunlardanda sakinin,diyecegim piyasayi sahtekarlik sarmis dürürst calisan gecmisi temiz olanlarda var,merak etmeyin
  • çok dogru bir tanımlama.direk olarak bileti almak en mantıklısı çagrı merkezleride tabi
  • Etrafımız sadece müslümanım dıyen hırsızlarla dolu degıl ataturkcuyum dıyen hırsız bu ülkede daga cok var
  • Dunyada acenta kalmadi.. Gidin adam gibi biletinizi THY.com, luthansa.com ya da flypgs.com dan alin.. Acente de neymis.. Ha bunlara giremiyorsaniz eger o zaman hakikaten uyum saglamada (hem turkiye ye hem de almanya ya) sorununuz var demektir
  • Cuma günü camiye gel, bu değerli müslüman kardeşimizi safta görürsün. Hırsızlıkla müslümanlığın hiç bir alakası yok. Alakası olsa etrafımız bu kadar hırsız müslümanla dolu olmazdı.
  • bir iki senedir degilki hocam 30 senedir 3 kurus ucuza bilet satana kapilanir bizim millet. dogru durust yerden bilet alacagina kaptirir parayi, ondan sonrada AH VAH EDERLER. magdur vatandaslara gecmis olsun der. su anda paralari yemek ile mesgul abilere de afiyet olsun derim.
  • Böyle acenteler yüzünden bizlerinde adi kötüye cikiyor. Kisa yoldan zengin olayim zihniyetiyle ilerleyen bu insanlar hic bir zaman muavfak olamazlar. Ben sunu bilirim kardesim Isini dürüst yapan hic bir acente batmaz. Adamlar baskalarinin sirtindan Fake bilet düzenleyerek kisa zamanda köseyi dönmeyi planliyorlar vede sonunda battik diyerek isin icinden siyriliyorlar bu zihniyetle Reisebüro isletenlere gercekten yaziklar olsun diyorum. O haram parayi coluk cocugunuzun bogazindan nasil gecirtebiliyorsunuz sizde hicmi allah korkusu yok
  • 60.000 euro yu bulamıyorsan zaten bu işi yapma kardeşim,git kasap dükkanı aç,et kesip sat sen.Kullandığın arabanın fiyatı eminim bu miktarın kaç katıdır..Bu işin gerçek nedeni klasik bilinçli batma olayı bence..

Almanya’nın Dortmund kentinde bulunan FLY Türk isimli seyahat acentesi zor günler yaşıyor. Ekonomik sıkıntılar yaşayan şirketin sahibi R. K. biletli yolcuların mağduriyetini gidereceğini söylese de şu ana kadar havaalanlarında kalan çok sayıda yolcu için somut bir adım atılmadı.

Çok sayıda yolcu hem Almanya hem de Türkiye’deki havaalanlarında kaldı. Bilet aldıkları acente tarafından mağdur edilen bazı yolcular ise yeniden bilet kestirerek uçuşlarını gerçekleştirdi.

FLY Türk adlı şirketin Öger Türk Tur, Airtürk, Ates Reisen, Balcok Reisen gibi bazı acentelere 60 bin euro civarında borcu olduğu ve bu yüzden yolcuların mağdur edildiği kaydediliyor.

Şimdi çok sayıda gurbetçi FLY Türk adlı acenteden gelecek iyi haberleri bekliyor.

Bir süre önce de Air Duseldorf adlı acente, Alman sivil havacılığı ile sorun yaşayan Bremen Fly adlı şirketten kiraladığı uçağı uçuramamış, başka şirketlerden uçak bulmakta güçlük çeken acenteden bilet alan çok sayıda yolcu mağdur olmuştu. İddiaya göre Air Duseldorf, Bremen FLY'a borcunu ödemediği için uçak kiralayamamıştı. Ancak şirket yetkilileri bu iddiayı yalanlamıştı.

BU KAÇINCI EZİYET!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
merhabalar bende bu acentadan bilet almış ve havalimanında karım ve küçük bebeğimle kalmış mağdur olmuş biriyim. hemşeri diye gittik hemşeri kazığı yedik. onun yüzünden iş yerimle problemler yaşadım ve hala beni getiremiyor ve paramıda geri ödemiyor. hayatımda böyle bir rezillik yaşamadım. Allaha havale ediyorum Allah bildiği gibi yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nida Ates ve Ekibi kesinilkile böyle bir haksizligi hak etmediniz. Ben eminim insanlarin iyi niyetine güvenerek muhakak bilet kesmisinizdir, cünkü benim bir OK dememme banada herzaman bu konuda yardimci oldunuz. Size camur atanlarda utansinlar. NE DEMISLER: KEDI ULASAMADIGI CIGERE MUNDAR DERMIS!!! sizleri 3 senedir taniyorum ve bütün tanidiklarimi sizlere yönlendiriyorum. Güzel bir Calisma en önemlisi GÜVENILIRSINIZ... Nida Hanim ve Mehmet Bey'e cok tesekkür ederim. Herzaman basarilar !!! Camur atanlarada kulak vermeyin onlar cekemiyenler ... Sevda Alpaslan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nedir bu yapilan sahtekarliklar,ancak bu kisiler seneye yine cikar baska isim altinda ayni sahtekarliklar yapilir,biz türk milleti unutkaniz.aslinda acente secerken dikkat edilmesi gereken hususlar var ornegin,acente sahibinin durumu yani dürüst tüccarmi?biletten aldigi komisyonuda almiyorsa orda düsünün,bazi acenteler iflas etmistir ancak ticari faliyeti baska isimler üzerinden devam ettirebilir,bunlardanda sakinin,diyecegim piyasayi sahtekarlik sarmis dürürst calisan gecmisi temiz olanlarda var,merak etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok dogru bir tanımlama.direk olarak bileti almak en mantıklısı çagrı merkezleride tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Etrafımız sadece müslümanım dıyen hırsızlarla dolu degıl ataturkcuyum dıyen hırsız bu ülkede daga cok var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dunyada acenta kalmadi.. Gidin adam gibi biletinizi THY.com, luthansa.com ya da flypgs.com dan alin.. Acente de neymis.. Ha bunlara giremiyorsaniz eger o zaman hakikaten uyum saglamada (hem turkiye ye hem de almanya ya) sorununuz var demektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cuma günü camiye gel, bu değerli müslüman kardeşimizi safta görürsün. Hırsızlıkla müslümanlığın hiç bir alakası yok. Alakası olsa etrafımız bu kadar hırsız müslümanla dolu olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir iki senedir degilki hocam 30 senedir 3 kurus ucuza bilet satana kapilanir bizim millet. dogru durust yerden bilet alacagina kaptirir parayi, ondan sonrada AH VAH EDERLER. magdur vatandaslara gecmis olsun der. su anda paralari yemek ile mesgul abilere de afiyet olsun derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle acenteler yüzünden bizlerinde adi kötüye cikiyor. Kisa yoldan zengin olayim zihniyetiyle ilerleyen bu insanlar hic bir zaman muavfak olamazlar. Ben sunu bilirim kardesim Isini dürüst yapan hic bir acente batmaz. Adamlar baskalarinin sirtindan Fake bilet düzenleyerek kisa zamanda köseyi dönmeyi planliyorlar vede sonunda battik diyerek isin icinden siyriliyorlar bu zihniyetle Reisebüro isletenlere gercekten yaziklar olsun diyorum. O haram parayi coluk cocugunuzun bogazindan nasil gecirtebiliyorsunuz sizde hicmi allah korkusu yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
60.000 euro yu bulamıyorsan zaten bu işi yapma kardeşim,git kasap dükkanı aç,et kesip sat sen.Kullandığın arabanın fiyatı eminim bu miktarın kaç katıdır..Bu işin gerçek nedeni klasik bilinçli batma olayı bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000