05 Ocak 2012, Perşembe 15:55:25

BU GURUR TARKİM'İN

İstanbul merkezli uçuş eğitim merkezi Tarkim, 16 pilot adayını daha mezun etti.
  • herkes bir yerlere çamur atıyor , inanma diyor. Biz kime inanalım kardeşim? Tarkim bir sürü şey batırdı uçmayan adamları uçar gösterdi dediler !...
  • yorumları şöyle bir okudumda meğer Tarkim'i çekemeyen ve gereksiz yorumlar yapan arkadaşlar ne kadarda çokmuş. Tarkim Havacılığı'da yetiştirmiş olduğu öğrencileride eğitim kadrosunuda herkes iyi biliyor. o nedenle bukadar gereksiz konuşmalar yapmaya gerek yok arkadaşlar. Ortada verilen bir emek var
  • yavaş yavaş sivil havacılıktan asker kökenliler gidiyor...eee artık sivil havacılık sivilleşecek değil mi?
  • sanki AJYET dekiler sinavlarini veripdemi mezun oluyorlar !!
  • sayın binbaşımız güzel bir şekilde belkide birçok kişinin yapmayacağı yorumu yapıp kendini tanıttı, uçuş okullarında sadece yeni yetişen pilotlar değil hava kuvvetlerinden emekli olup sivil havacılıkta göreve devam etmek isteyen pilotlarımız da oluyor ki birçok kişinin sevmedeği askeri kökenli pilotlarımız, dünyanın halen en iyi pilotları arasında gösterilmektedir. 3 çizgi, 2 çizgi davasını bu kadar iyi biliyorsanız o halde neden 3 çizgisi var diye sormayın, belli bir fark var ki 3 çizgi verilmiş uçuş saatlerinden dolayı. Buyrun gelin çayımızı kahvemizi için müsait zamanda, bizlerde öğrenmek istediklerinizi size seve seve anlatırız, "kot pantolonla giremezsiniz" demeyiz. imza, asker kökenli 3 çizgili pilot.
  • Arkadaslara ucuş hayatlarında basarilar diliyorum...Emniyetli uçuşlar.
  • 3 çizgisi olan arkadaşlar eğitimlerini yurtdışında alıp convert etmeye gelen pilotlardır.
  • daha bu ogrencilerin 14 sinavlari var simdiden kutlamalara baslamissiniz. biraz gercekci olalim ve egitimin hepsi bittikten sonra kutlasaniz olmazmi :) ya bir de kusura bakmayin ama sormak istiyorum, o 3 cizgiler ne oluyor :) PPL veya CPL iniz olsa bile, 3 cizgi biraz abartici gibi !!
  • Sen avukat mısın yoksa? böyle savunuyorsunda? böyle savunmanda bana komik geldi.Bayan pilotlarda artık file çorapla uçsunlar yada beyaz pantolonla,erkekler saçlarını uzatsın, küpe taksın ne dersin? kot ciddiyeti yerle yeksan eden bir giysidir.
  • Amacim hakaret yada rencide etmek degil ama sadece ATPL icin teorik dersler ile PPL mi alinmis ?? bu mu grur ??? Arkadaslar lutfen biraz gercek dunyaya donun ve pembe ruyalardan uyanin ve her firsatta reklam cabasini birakin.Ogrencilerinize uzun ve zor egitimlerinde basarilar diliyorum..

İstanbul ve Adana’da eğitimlerine hız kesmeden devam eden Tarkim Havacılık, ATPL(A) 16 grubu öğrencilerini mezun etmenin heyecanını yaşadı.

Uzun ve yorucu bir o kadar da keyifli bir eğitim sürecini geride bırakan pilot adayları için mini bir kutlama töreni düzenlendi. Atatürk Havalimanı apronu manzaralı teras katında bir araya gelen yeni mezun pilot adaylarının mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 ATPL derslerini başarıyla tamamlayarak ATP sınavlarına girmeye hak kazanan öğrenciler, eğitim sertifikalarını öğretmenlerinden almanın da mutluluğunu yaşadı.

DERYA BABASININ İZİNDE...

Öğretmen pilot bir babanın kızı olan Derya Sertöz de, Tarkim Havacılık’ta ATPL eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler arasındaydı.  Bundan sonra ATPL sınavlarını kazanabilmek ve çok istediği kokpite ikinci pilot olarak oturabilmek için sabırsızlandığını söyleyen Sertöz,  “İlk olarak PPL lisansımı aldım ve şimdi ATPL teori eğitimlerimi tamamlayarak sınavlar girmeyi planlıyorum. Şu an hayalimi gerçekleştiriyorum. Havacılık bir tutku. Babam öğretmen pilot ve ben de onun yolunda ilerliyorum. Bu yolda bize katkıda bulunan hocalarıma teşekkür ederim. Bir bayan olarak da tüm bayanları pilot olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 




BU GURUR TARKİM'İN

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

aday adayı ~ 11 yıl önce
herkes bir yerlere çamur atıyor , inanma diyor. Biz kime inanalım kardeşim? Tarkim bir sürü şey batırdı uçmayan adamları uçar gösterdi dediler !...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yorumları şöyle bir okudumda meğer Tarkim'i çekemeyen ve gereksiz yorumlar yapan arkadaşlar ne kadarda çokmuş. Tarkim Havacılığı'da yetiştirmiş olduğu öğrencileride eğitim kadrosunuda herkes iyi biliyor. o nedenle bukadar gereksiz konuşmalar yapmaya gerek yok arkadaşlar. Ortada verilen bir emek var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yavaş yavaş sivil havacılıktan asker kökenliler gidiyor...eee artık sivil havacılık sivilleşecek değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanki AJYET dekiler sinavlarini veripdemi mezun oluyorlar !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın binbaşımız güzel bir şekilde belkide birçok kişinin yapmayacağı yorumu yapıp kendini tanıttı, uçuş okullarında sadece yeni yetişen pilotlar değil hava kuvvetlerinden emekli olup sivil havacılıkta göreve devam etmek isteyen pilotlarımız da oluyor ki birçok kişinin sevmedeği askeri kökenli pilotlarımız, dünyanın halen en iyi pilotları arasında gösterilmektedir. 3 çizgi, 2 çizgi davasını bu kadar iyi biliyorsanız o halde neden 3 çizgisi var diye sormayın, belli bir fark var ki 3 çizgi verilmiş uçuş saatlerinden dolayı. Buyrun gelin çayımızı kahvemizi için müsait zamanda, bizlerde öğrenmek istediklerinizi size seve seve anlatırız, "kot pantolonla giremezsiniz" demeyiz. imza, asker kökenli 3 çizgili pilot.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaslara ucuş hayatlarında basarilar diliyorum...Emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
3 çizgisi olan arkadaşlar eğitimlerini yurtdışında alıp convert etmeye gelen pilotlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
daha bu ogrencilerin 14 sinavlari var simdiden kutlamalara baslamissiniz. biraz gercekci olalim ve egitimin hepsi bittikten sonra kutlasaniz olmazmi :) ya bir de kusura bakmayin ama sormak istiyorum, o 3 cizgiler ne oluyor :) PPL veya CPL iniz olsa bile, 3 cizgi biraz abartici gibi !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sen avukat mısın yoksa? böyle savunuyorsunda? böyle savunmanda bana komik geldi.Bayan pilotlarda artık file çorapla uçsunlar yada beyaz pantolonla,erkekler saçlarını uzatsın, küpe taksın ne dersin? kot ciddiyeti yerle yeksan eden bir giysidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Amacim hakaret yada rencide etmek degil ama sadece ATPL icin teorik dersler ile PPL mi alinmis ?? bu mu grur ??? Arkadaslar lutfen biraz gercek dunyaya donun ve pembe ruyalardan uyanin ve her firsatta reklam cabasini birakin.Ogrencilerinize uzun ve zor egitimlerinde basarilar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000