15 Mart 2017, Çarşamba 09:11:16

BTSO'dan hava kargo atağı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Lojistik Konseyi’nin üyeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yer alan hava kargo operasyon merkezlerini inceledi.
  • Mudanya'dan yükle gemiye ambarlıdan çek malı ordan Atatürk havalimanından ver uçağa daha az maliyetli ve daha hızlı operasyon yapmış olursunuz. Sabihayla uğraşırsan müşterine rezil olursun. Hemde ordan kısıtlı yerlere mal gönderirsin Atatürk'te her yer mümkün ;)
  • malesef yenişehir havalimanındaki depolar atıl durumdadır
  • bu atakları sürekli yapıyorlar fakat hala gol haberi yok

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Lojistik Konseyi’nin üyeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yer alan hava kargo operasyon merkezlerini inceledi.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Yenişehir Havalimanı’nın hava kargo taşımacılığına açılması maksadıyla BTSO olarak Lojistik A.Ş’yi kurduklarını ve bu alandaki adımları hızlandırdıklarını söyledi. Onur, atıl durumda bulunan Bursa Yenişehir Havalimanı’nın hava kargo taşımacılığı alt yapı tesislerini değerlendirmek istediklerini ifade etti. Bu konuda hem kamu hem de özel sektör kuruluşlarıyla şimdiye dek çok sayıda görüşme gerçekleştirdiklerini kaydeden Onur, Bursa ve Güney Marmara bölgesinde önemli bir potansiyel bulunduğunu dile getirdi. Özellikle İstanbul-İzmir Otoyolu projesinin Yenişehir’in cazibesini artıracağına inandıklarını belirten Onur, “BTSO olarak Lojistik A.Ş.’yi kurarak Bursa Yenişehir’deki çalışmalarımıza hız kazandırdık. Yenişehir’de bulunan yaklaşık 9500 metrekarelik depo alanını, ihracatçılarımızın hizmetine sunarak, hem zaman hem de maliyet açısından kendilerine büyük kolaylık sağlayacağız” şeklinde konuştu.

BTSO Meclis Üyesi ve 48. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Aydın Kalyoncu da BTSO olarak Bursa Yenişehir Havalimanı’nı hava kargo taşımacılığında bir üs haline getirmek istediklerini belirtti. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın artık yetersiz gelmeye başladığına dikkat çeken Kalyoncu, yoğun dönemlerde firmaların güçlük yaşadığınısöyledi. Firmaların Bursa’nın önemli bir potansiyel barındırdığınainandığını belirten Kalyoncu, “Bursa’da son yıllarda yakalanan hacim artışının inanılmaz seviyelerde olduğunu söylüyorlar. Buradaki bir firmanın 45 tonluk günlük kapasitesinin yüzde 10’luk diliminden fazlasını Bursa oluşturuyor” dedi.

BTSO'dan hava kargo atağı

Yorumlar

Taktik ~ 7 yıl önce
Mudanya'dan yükle gemiye ambarlıdan çek malı ordan Atatürk havalimanından ver uçağa daha az maliyetli ve daha hızlı operasyon yapmış olursunuz. Sabihayla uğraşırsan müşterine rezil olursun. Hemde ordan kısıtlı yerlere mal gönderirsin Atatürk'te her yer mümkün ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osasunabravo ~ 7 yıl önce
malesef yenişehir havalimanındaki depolar atıl durumdadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osasuna ~ 7 yıl önce
bu atakları sürekli yapıyorlar fakat hala gol haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000