14 Haziran 2018, Perşembe 09:41:59

Btrfly 3. havalimanıyla uçuşa geçecek

Dünyada 380 havaalanında kullanılan btrfly’ı uygulamanın kurucu ortağı ve CEO’su Cenk Gürz anlattı.
  • Butterfly kelebek demektir. demek ki bu kelebek 3 havalimanın en yenisinin yani üçün birinin üstünde uçuşa geçecek.
  • Is agi hikaye millet hatun yapmaya calisir bu uygulama ile. KM ler icinde yabanci FO bulma applicationu yapsalar keske.

‘btrfly’; havaalanlarında uçuş zamanını bekleyen iş insanlarına bu sırada iş ağlarını genişletebilecekleri ve yeni ilişkiler kurabilecekleri bir alan sunan mobil bir uygulama. Dünyada 380 havaalanında kullanılan btrfly’ı uygulamanın kurucu ortağı ve CEO’su Cenk Gürz anlattı.

İngiltere ve Kanada’da yaşayan Türk girişimciler tarafından geliştirilen ‘btrfly’ uygulamasıyla yolcular havaalanında geçirdikleri boş saatleri bir yol arkadaşı bularak değerlendirirken aynı zamanda uygulamadaki profillerde yer alan meslek bilgileriyle bir iş bağlantısının ilk temellerini atabiliyorlar.“Havaalanlarında iş ağınızı genişleten ve ayrıcalıklar sunan uygulama” mottosuyla iş insanları için seyahat ekosistemi kurmayı hedefleyen ‘btrfly’ı Dünya Gazetesi'ne değerlendiren Cenk Gürz, uygulama sayesinde uçak yolcularının havaalanlarında sosyalleşmesini sağlarken aynı zamanda markalar tarafından sunulan ayrıcalıklardan da faydalanmalarına olanak tanıdıklarını söyledi.

3. Havalimanı’nın olumlu etkisi olacak

‘btrfly’ın uçakla yolculuk yapacak kişiler için oluşturulan sanal bir bekleme salonu gibi hizmet verdiğini kaydeden Gürz, “Uygulamayı yükleyen yolcular, o anda aynı havalimanından uçan veya aynı uçaktaki diğer yolcuların profillerini görerek onlarla diyalog kurabiliyor” dedi. Gürz şöyle devam etti: “Yolcuların uçak beklerken geçen vaktini işe; yani paraya çevirebilecekleri bir uygulama geliştirdik. 2015’ten beri önemli bir ivme kazandık. Şu an dünya genelinde 21 bin kez indirilen uygulamamızın 17 bin aktif kullanıcısı bulunuyor. Son verilere göre bugüne kadar 2600 eşleşme gerçekleşmiş durumda. Bunların kaçının bir iş birlikteliğine döndüğünü şu an için ölçemiyoruz ama önümüzdeki dönemde, ortaklığa evrilen eşleşmeleri de takip etmek üzerine çalışıyoruz.”

Özellikle girişimci sayısının önemli oranlara ulaştığı Türkiye’de iş ilişkisi geliştirmede ‘btrfly’ın bulunmaz bir fırsat sunduğunu belirten Gürz, Avrupa ortalamasının üzerinde olan Türkiye’deki mobil kullanımının kendileri için de bir avantaj olduğu yorumunda bulunuyor. İstanbul havalimanlarının dünyada en çok büyüyen ilk 10 havalimanı arasında bulunduğu gerçeğinden hareketle İstanbul’un ‘btrfly’ için önemli bir üs olduğunu vurgulayan Gürz, 3. Havalimanı’nın da uygulamanın yaygınlaşmasında olumlu etkisi olacağına işaret ediyor.;

Btrfly 3. havalimanıyla uçuşa geçecek

Yorumlar

Butterfly ~ 6 yıl önce
Butterfly kelebek demektir. demek ki bu kelebek 3 havalimanın en yenisinin yani üçün birinin üstünde uçuşa geçecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Btrfly ~ 6 yıl önce
Is agi hikaye millet hatun yapmaya calisir bu uygulama ile. KM ler icinde yabanci FO bulma applicationu yapsalar keske.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000