11 Aralık 2016, Pazar 09:18:49

BTA Letonya'da büyümeye devam ediyor

TAV Havalimanları iştiraki BTA, Baltık ülkeleri arasındaki en büyük havalimanı olan Letonya Riga Uluslararası Havalimanı'ndaki yeni yatırımlarıyla yurtdışında büyümeye devam ediyor.
  • Yorumum niye yayinlanmiyor arkadas???
  • Arasinda en kalitesizi en firsatci ve kazikcisidir Bta,

BTA, Baltık ülkelerinin en büyük havalimanı Letonya Riga'da işlettiği yiyecek içecek noktalarının sayısını beşe çıkardı. Tasty, Sweet Delights ve Needstop'un ardından sevilen markası Cakes&Bakes'i de Riga Uluslararası Havalimanı'na taşıyan BTA, NeedStop'un ikinci mağazasını da dış hatlar terminali hava tarafında açtı.

2015 yılından beri Riga Havalimanı'nda Tasty, Sweet Delights ve Needstop markalarıyla hizmet veren BTA, dış hatlar terminali hava tarafında iki yeni mağaza daha açtı. Şirketin yeni mağazalardan biri kahveleri ve farklı lezzetleriyle keyifli molaların adresi Cakes&Bakes, diğer yeni hizmet noktası ise anlık tüm ihtiyaçları karşılayan ürünleriyle öne çıkan Needstop oldu.

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, "BTA olarak bugün dünyanın birçok noktasında misafirlerimizin farklı ihtiyaç ve beklentilerini takip ederek özel konseptler yaratıyoruz. Atatürk Havalimanı'ndan dünyaya açıldık ve bugün sekiz ülkede 300'den fazla noktada varız. Baltık bölgesinin en büyük bağlantı noktası olan Riga Uluslararası Havalimanı'nda hizmet noktalarımızın sayısı beşe yükseldi. Uluslararası platformda tercih edilen bir marka konumuna gelmek bizler için gurur verici. Önümüzdeki dönemde fırsatları değerlendirerek yurtiçi ve yurtdışında büyümemizi sürdüreceğiz" dedi.

120 metrekare alana ve 35 kişilik oturma kapasitesine sahip Cakes&Bakes, Riga'da açılan son şubesiyle yurtiçi ve yurtdışı havalimanları, denizyolları ve şehir noktalarında toplam 24 mağazaya ulaştı. Ayrıca BTA, Riga'da Needstop'un ikinci mağazasını da açtı. Yolcuların uçuş öncesinde dinlenip hızlı bir şeyler atıştırabilecekleri Needstop'ta sandviç, atıştırmalıklar, sıcak ve soğuk içecekler satışa sunuluyor. Needstop'un ikinci mağazası, 50 metrekare alana ve 22 kişilik oturma kapasitesine sahip.

Baltık ülkeleri arasındaki en büyük hava trafiği bağlantı noktası olan Riga Uluslararası Havalimanı, bu ülkelerdeki toplam yolcu sayısının yüzde 45'ini ağırlıyor. Riga Uluslararası Havalimanı, 20 havayolu şirketi ile kış sezonunda 60, yaz sezonunda ise 79 destinasyona uçuş gerçekleştiriyor. Yılda 5 milyondan fazla yolcuya hizmet veren Riga Havalimanı'nın, yeni tamamlanan uçak park alanı ve terminal genişleme çalışmalarıyla yolcu kapasitesini artırması bekleniyor.

BTA Letonya'da büyümeye devam ediyor

Yorumlar

Kimseli ~ 7 yıl önce
Yorumum niye yayinlanmiyor arkadas???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gorduklerim ~ 7 yıl önce
Arasinda en kalitesizi en firsatci ve kazikcisidir Bta,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000