26 Mart 2016, Cumartesi 09:45:27

Brüksel Havalimanı ne zaman açılacak?

Terör saldırılarına hedef olan Brüksel'in Zaventem Havalimanı'nın 28 Mart Pazartesi gününe kadar kapalı olacağı bildirildi.
  • avrupa içerisinde en uyuz olan ülkelerden belçika. adamlar hakikaten güvenlik denen şeyden yoksun. ülkelerinde yıllardır terör örğütleri katiller cinayet işlemiş insanlar cirit atıyor. bunlar korkak bunlar aciz. rte ye burada katılmamak mümkün değil.
  • 2 hafta sonra fln acilir. o konuda burda cok uyuzlar
  • türkiye'de olsalar 3günde açtık diye reklamlarını yaparlardı.

Zaventem havalimanı yönetiminden yapılan açıklamada, terör saldırıları nedeniyle 28 Mart Pazartesi gününe kadar hizmet verilemeyeceği belirtildi.

22 Mart'ta geçekleşen terör saldırısı sırasında pistte olan bazı uçaklara yüklenmiş bagajların sahiplerine verilmeye başlandığını duyuran havalimanı yönetimi, bunlar arasında Türk Hava Yolları (THY) TK1942 sefer sayılı Brüksel-İstanbul uçağının da bulunduğunu duyurdu. Ancak saldırı anında check-in yapılmadan havalimanında bırakılan ya da dağıtım bandında kalan bagajların daha sonra teslim edileceği kaydedildi.

Türk Hava Yolları Brüksel Müdürü Veysel Serdar, havalimanın kapalı olması nedeniyle, 27 Mart Pazar gününe kadar Brüksel'e olan uçuşların iptal edildiğini belirterek, "İptal yapılan günlerde uçuşu olan yolcularımıza alternatif olarak, Düsseldorf, Amsterdam, Köln ve Rotterdam'daki kapasite artırımı yapılarak uçuş imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca Rotterdam için ilave sefer planlaması yapılmıştır. İptal edilen seferlerde uçuşları olan yolcularımız herhangi bir ücret farkı ödemeksizin alternatif olarak sunulan bu yerlerden istedikleri biri için biletlerinde değişiklik yaptırabilir." diye konuştu.

Bu arada THY'nin internet sitesinde de şu ifadelere yer verildi:

“22 Mart 2016 tarihinde Brüksel Havalimanı’nda yaşanan patlamadan dolayı, 24 Mart ve 27 Mart arasındaki (27 Mart da dahil) Brüksel çıkışlı ve varışlı tüm Türk Hava Yolları seferleri iptal olmuştur”

Brüksel Havalimanı ne zaman açılacak?

Yorumlar

kadir ~ 8 yıl önce
avrupa içerisinde en uyuz olan ülkelerden belçika. adamlar hakikaten güvenlik denen şeyden yoksun. ülkelerinde yıllardır terör örğütleri katiller cinayet işlemiş insanlar cirit atıyor. bunlar korkak bunlar aciz. rte ye burada katılmamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leuven ~ 8 yıl önce
2 hafta sonra fln acilir. o konuda burda cok uyuzlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tr ~ 8 yıl önce
türkiye'de olsalar 3günde açtık diye reklamlarını yaparlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000