14 Şubat 2009, Cumartesi 08:18:40

BRITISH UÇAĞI GÖVDE ÜZERİNE İNİŞ YAPTI

British Airways'e ait bir yolcu uçağı, Londra City Havalimanı'na iniş yaptığı sırada meydana gelen arıza korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Büyük bir tehlike atlatan yolcu ve mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, 2 yolcunun hafif şekilde yaralandığı kaydedildi.
  • Bırakın British Avro'yu A330 bile olsa London City Airport 'a inebilir,çünkü pist uzunluğu hemen hemen Princess Juliana Airport ile aynı!
  • tek söz mantığın bittiği yerde boeing başlar. hala 70 model 800 leri new generation diye kakalıyorlar.
  • Yahu sizler ne biçim insan ve de yorumcularsınız.İŞTE GERÇEK BİLGİLER. Date: 13-FEB-2009 Time: 20:00 Type: Avro RJ 100 Operator: BA CityFlyer Ltd. Registration: G-BXAR C/n / msn: E3298 Fatalities: Fatalities: 0 / Occupants: 71 Other fatalities: 0 Airplane damage: Substantial Location: London City Airport (LCY) - United Kingdom Phase: Landing Nature: International Scheduled Passenger Departure airport: AMS Destination airport: LCY Narrative: Nose gear collapsed, while landing.
  • IF IT AIN'T BOEING I'M NOT GOING! TAMAMEN KATILIYORUM..! O BİR BOEING SE ASLA SIRTINIZ YERE GELMEZ. TECRÜBEYLE SABİTTİR:) BU ARADA ; AIRBUS'I DA TECRÜBE ETTİK.. ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR.:) AMA YİNE DE İKİSİNE DE İYİ UÇUŞLAR..ONLARI SEVİYORUZ!
  • bu tur durumlar havacilikta zaman zaman rastaldigimiz olaylardir.boeing ya da airbus farketmez her ucak tipinde olabilir.
  • yok artık, ilk duyduğunda airbus'mış demeler, if it's boeing demeler. bırakın bunları, uluslararası sertifikalara sahip yılların üreticisi bunlar. ha airbus, ha boeing. hatalar er geç bulunacak. onu bırakın da, siz ne yapıyorsunuz? madem airbus'a laf atmak kolay, o halde daha iyisini biz yapalım, türkiye'de uçak mühendisliği dalı yok mu? var. vecihi hürkuş'u örnek almalıyız.
  • bi laf vardır bildin mi. if it's boeing, i m not going.
  • Bende ilk duyduğumda kesin airbus dedim..ama yinede en çokta airbus a güvenirim
  • Airbus'tır kesin.. Plastik..

İngiliz havayolu şirketi British Airways'e ait 8456 sefer sayılı yolcu uçağı, Londra City Havalimanı'na inişi sırasında büyük tehlike atlattı. Amsterdam'dan geldiği belirtilen uçağın ön iniş takımında oluşan arıza nedeniyle uçakta bulunan 71 yolcu ve mürettebat, büyük panik yaşadı. Kazanın uçağın ön iniş takımındaki bir arızadan kaynaklandığı öne sürülürken, görgü tanıkları da uçağın ön lastiğinin piste değdiği anda kırıldığını ifade etti. British Airways sözcüsü, uçağın pistten çıkmadan durmayı başardığını ve yolcuların acil çıkış kapılarından tahliye edildiğini açıkladı.

Öte yandan yaşanan kaza nedeniyle havalimanı uçuş trafiğine kapatılırken, tarifeli uçuşların başka havalimanlarına yönlendirildiği, kalkış yapacak uçakların ise beklemeye alındığı kaydedildi. Londra'nın güneydoğusunda bulunan havalimanı, yolcu yoğunluğu açısından küçük bir havalimanı olarak bilinirken, geçtiğimiz yıl 3.3 milyon yolcunun ağırlandığı havalimanının genellikle iş seyahati gerçekleştiren yolcular tarafından kullanıldığı belirtildi.

BRITISH UÇAĞI GÖVDE ÜZERİNE İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bırakın British Avro'yu A330 bile olsa London City Airport 'a inebilir,çünkü pist uzunluğu hemen hemen Princess Juliana Airport ile aynı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tek söz mantığın bittiği yerde boeing başlar. hala 70 model 800 leri new generation diye kakalıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yahu sizler ne biçim insan ve de yorumcularsınız.İŞTE GERÇEK BİLGİLER. Date: 13-FEB-2009 Time: 20:00 Type: Avro RJ 100 Operator: BA CityFlyer Ltd. Registration: G-BXAR C/n / msn: E3298 Fatalities: Fatalities: 0 / Occupants: 71 Other fatalities: 0 Airplane damage: Substantial Location: London City Airport (LCY) - United Kingdom Phase: Landing Nature: International Scheduled Passenger Departure airport: AMS Destination airport: LCY Narrative: Nose gear collapsed, while landing.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
IF IT AIN'T BOEING I'M NOT GOING! TAMAMEN KATILIYORUM..! O BİR BOEING SE ASLA SIRTINIZ YERE GELMEZ. TECRÜBEYLE SABİTTİR:) BU ARADA ; AIRBUS'I DA TECRÜBE ETTİK.. ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR.:) AMA YİNE DE İKİSİNE DE İYİ UÇUŞLAR..ONLARI SEVİYORUZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu tur durumlar havacilikta zaman zaman rastaldigimiz olaylardir.boeing ya da airbus farketmez her ucak tipinde olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yok artık, ilk duyduğunda airbus'mış demeler, if it's boeing demeler. bırakın bunları, uluslararası sertifikalara sahip yılların üreticisi bunlar. ha airbus, ha boeing. hatalar er geç bulunacak. onu bırakın da, siz ne yapıyorsunuz? madem airbus'a laf atmak kolay, o halde daha iyisini biz yapalım, türkiye'de uçak mühendisliği dalı yok mu? var. vecihi hürkuş'u örnek almalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bi laf vardır bildin mi. if it's boeing, i m not going.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bende ilk duyduğumda kesin airbus dedim..ama yinede en çokta airbus a güvenirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airbus'tır kesin.. Plastik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000