16 Temmuz 2008, Çarşamba 17:16:57

British Airways'ten yeni uygulama

British Airways yeni Apple iPhone 3G için geliştirilmiş olan ve müşterilere gerçek zamanlı iniş- kalkış bilgilerini, uçuş tarifesini görebilme ve uçuş rezervasyonlarını yapabilme imkanı sunan ilk havayolu olma yarışını kazandı.
  • gerçekten bravo!

British Airways Enformasyon Müdürü Paul Coby, konuya ilişkin şu bilgileri verdi:
"iPhone bilgiye anında ulaşılması bakımından muhteşem bir işlevsellik sağlıyor. Bu uygulama iPhone 3G için sipariş üzerine yapıldığından dolayı birlikte harika bir uyum içinde çalışabiliyorlar. Böyle bir uygulamadan ilk kez yararlanacakların BA müşterileri olmasından büyük bir sevinç duyuyoruz. iPhone mobil iletişimde yeni bir devrim yaratıyor ve iniş-kalkış bilgilerine anında ulaşma imkanı sayesinde British Airways ile seyahat etme keyfine keyif katıyor. Biz her zaman müşterilerimizin yenilikçi teknolojiden yararlanabilme hizmetini geliştirme çabası içindeyiz ve iPhone bunu başarmak için çok iyi bir araç. British Airways, nerde olurlarsa olsunlar müşterilerine en güncel uçuş ve hizmet bilgilerini sunabilmek için en son teknoloji yöntemlerini geliştirme görevini üstlenmektedir."

İPhone 3G için üretilen yeni uygulama, BA'in yenilik ekibi tarafından geliştirilen bir dizi yeni hizmet serisinin sonuncusu olarak biliniyor.

British Airways'ten yeni uygulama

Yorumlar

havacı82 ~ 16 yıl önce
gerçekten bravo!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000