25 Ağustos 2008, Pazartesi 08:08:59

British Airways'ten İzmir atağı

British Airways'ın Türkiye'deki Ticari Operasyonlardan Sorumlu Müdürü Ayşim Arda yeni hizmete giren T5 terminali ile artırılan uçuş sayısının İzmir’e de yansıyacağını belirterek ‘İzmir'in eylül ayından itibaren sefer sayısını 4'e çıkaracağız" dedi.

British Airways'ın Türkiye'deki Ticari Operasyonlardan Sorumlu Müdürü Ayşim Arda yeni hizmete giren T5 terminali ile artırılan uçuş sayısının İzmir’e de yansıyacağını belirterek ‘İzmir'in eylül ayından itibaren sefer sayısını 4'e çıkaracağız" dedi. Şirket, İzmir’e 3 sefer yapıyordu.

1946'dan beri Türkiye'de faaliyet gösteren British Airways, şu anda haftada 27 uçuşla servis veriyor. Türkiye'ye özel bilet fiyatı da oluşturduklarının altını çizen Ayşim Arda, şu anda 31 Ağustos'a kadar Amerika ve Kanada gibi pek çok noktaya indirimli fiyat uygulandığını söyledi. Arda, şöyle konuştu:  "İstanbul-Newyork gidiş dönüş her şey dahil fiyatı 603 Euro olarak belirledik. Business Class Yolcuları Ekim sonuna kadar First Class'a gidiş veya dönüşlerine ücretsiz olarak (kıtalar arası uçuşlarda) upgrade edilecektir."

 

 

British Airways'ten İzmir atağı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000