13 Temmuz 2008, Pazar 10:43:18

British Airways'ten Gatwick-Antalya seferi

İngiliz havayolu şirketi British Airways, Londra'daki Gatwick havaalanı ile Antalya arasında günlük seferleri başlattı. The Observer gazetesi de, "Hafta sonu için Antalya'ya gidebilirsiniz" derken Antalya'nın turistlere sunduğu olanakları tek tek aktardı.
  • YABANCI HAVAYOLUNA TÜRKİYE'MİZ CIKIŞLI VE VARIŞLI TRAFİK HAKKI VERİLMESİNE BEN KARŞIYIM. BU BİR NEVİ YENİ OTOBÜS HATTI ACMAYA BENZER YALNIZ BİR FARKI VAR BU HAT İATA'YA TESCİLİ YABANCI HAVAYOLU ÜZERİNE YAPARSANIZ. SÖZ HAKKINA SAHİP OLAMAYACAĞIMIZ DÜŞÜNCESİNDEYİM. BİR AN EVVEL BU HATTA THY A.O.UCMAYA BAŞLASIN SONRA SORUN CIKAR GÖRÜŞÜNDEYİM. DİSPEC ARKADAŞLARDA GÖRÜŞÜNÜ BURADA OKUMAK İSTERİM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

İngiltere'de Pazar günlerinde yayımlanan prestijli The Observer gazetesi, British Airways tarafından başlatılan günlük Gatwick-Antalya seferlerini okuyucularına duyurdu.

Gatwick-Antalya seferinin 4.5 saat sürdüğüne, Antalya havaalanının da kente yakın olduğune dikkat çeken gazete, "Havaalanı, kente yakın olduğundan hafta sonu için gidebilirsiniz ve zamanızın yarısını seyahatte geçirdiğiniz gibi hissetmeseniz" diye yazdı.

The Observer, Antalya'yı okuyucularını tanıtırken de kentin otellerini, Kaleiçi sokaklarını, alışveriş olanaklarını, restoranla barlarını ve diskolarını anlattı. Bu arada, gazete, Antalya'nın yakınlarında 20'den fazla şelalenin olduğuna dikkat çekerken bunlardan Düden, Manavgat ve Kurşunlu'yu "şaşırtıcı" olarak nitelendirdi.

British Airways'ten Gatwick-Antalya seferi

Yorumlar

sarhoşahtapot ~ 16 yıl önce
YABANCI HAVAYOLUNA TÜRKİYE'MİZ CIKIŞLI VE VARIŞLI TRAFİK HAKKI VERİLMESİNE BEN KARŞIYIM. BU BİR NEVİ YENİ OTOBÜS HATTI ACMAYA BENZER YALNIZ BİR FARKI VAR BU HAT İATA'YA TESCİLİ YABANCI HAVAYOLU ÜZERİNE YAPARSANIZ. SÖZ HAKKINA SAHİP OLAMAYACAĞIMIZ DÜŞÜNCESİNDEYİM. BİR AN EVVEL BU HATTA THY A.O.UCMAYA BAŞLASIN SONRA SORUN CIKAR GÖRÜŞÜNDEYİM. DİSPEC ARKADAŞLARDA GÖRÜŞÜNÜ BURADA OKUMAK İSTERİM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000