10 Mayıs 2010, Pazartesi 13:06:09

BRITISH AIRWAYS'TE GREV SİNYALLERİ

British Airways personeli yeniden greve gidebileceklerini açıkladılar... British Airways'de çalışan 12.000 kabin görevlisinin % 90'ı Unite sendikası üyesi.
  • Zaten sizin gibi isverenlere anlayis gosteren egitimsiz yonetici adaylarindan dolayi bugun meslege dolmus soforleri (kaptan) ve muavin (hostes,FO yok maalesef cunki o yabanci zaten) olarak biliniyoruz. Ancak size bakin kizmiyorum ve kotu konusmakta istemiyorum. Cok dogru yapiyorsunuz cunki neredeyse meslekte %95 ine firsat verilse en samimi arkadasini isten atacak ,yaranmak icin. dolayisiyla devam ve sizin gibi kardeslere daha cok ihtiyac var.....
  • Aman grev yapın dünyada bütün sendikaların mantalitesi aynıdır değilmeş. Zaten geçen hafta volcanic küllerden dolayı uçuşlar yapılamadı ciddi zarar var. Yine uçuşlar yapılmayacak yine zarar kime zarar olacak kim kazançlı çıkacak bundan, hiçkimse ama bunu anlayamayacak kadar bir beyne sahip sendika yok. Varsa yoksa sendikalar benim dediğim olacak, gerisi beni ilgilendirmez. Şimdi oluşabilecek ve oluşmuş zarardan dolayı işden çıkartmalar başlasa sendika mı kurtaracak işden çıkartılan işçileri.. sendika eşittir hikaye masaldır ..
  • britishi birakin tk ya bakin asil grev oradan geliyor.
British Airways çalışanları geçtiğimiz Mart ayında 7 gün iş bırakmışlardı.

Unite sendikası, British Airways yönetiminin, sert tasarruf tedbirlerini geri çekmediği durumda yeniden greve gitmekten kaçınmayacaklarını açıkladı.

British Airways'de çalışan 12.000 kabin görevlisinin % 90'ı Unite sendikası üyesi. 
BRITISH AIRWAYS'TE GREV SİNYALLERİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten sizin gibi isverenlere anlayis gosteren egitimsiz yonetici adaylarindan dolayi bugun meslege dolmus soforleri (kaptan) ve muavin (hostes,FO yok maalesef cunki o yabanci zaten) olarak biliniyoruz. Ancak size bakin kizmiyorum ve kotu konusmakta istemiyorum. Cok dogru yapiyorsunuz cunki neredeyse meslekte %95 ine firsat verilse en samimi arkadasini isten atacak ,yaranmak icin. dolayisiyla devam ve sizin gibi kardeslere daha cok ihtiyac var.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aman grev yapın dünyada bütün sendikaların mantalitesi aynıdır değilmeş. Zaten geçen hafta volcanic küllerden dolayı uçuşlar yapılamadı ciddi zarar var. Yine uçuşlar yapılmayacak yine zarar kime zarar olacak kim kazançlı çıkacak bundan, hiçkimse ama bunu anlayamayacak kadar bir beyne sahip sendika yok. Varsa yoksa sendikalar benim dediğim olacak, gerisi beni ilgilendirmez. Şimdi oluşabilecek ve oluşmuş zarardan dolayı işden çıkartmalar başlasa sendika mı kurtaracak işden çıkartılan işçileri.. sendika eşittir hikaye masaldır ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
britishi birakin tk ya bakin asil grev oradan geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000