31 Mayıs 2010, Pazartesi 08:49:55

BRITISH AIRWAYS'DE BİR GREV DAHA

İngiliz havayolu şirketi British Airways (BA) çalışanları ve kabin görevlileri grevlerini sürdürüyor.
  • yazıda BA personelinin grev yaptıgı ama buna ragmen seferlerinin cogunun yapıldıgı belirtılıyor o zaman calısanların cok azı bu greve iştirak ediyor,bu sekılde seferler devam ederken bır sonuc almak zor maalesef,allah yardımcıları olsun ...
BA çalışanları sendikası “Unite” ile yönetim arasında çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik anlaşmazlık sürerken, çalışanlar geçen haftaki beş günlük grevin ardından, gece yarısından itibaren tekrar beş günlük bir grev yaptı.

İngiliz havayolu şirketinin geçen haftaki grevden yaklaşık 84 milyon sterlin zarar ettiği tahmin edilirken, yönetim, çalışanların grevine rağmen uçuşların büyük bir kısmının yapıldığını açıkladı.

Yönetim ile çalışanlar arasındaki anlaşmazlık sürerse, kabin görevlilerinin bu haftanın yanı sıra gelecek hafta da grev yapması bekleniyor. Böylece çalışanlar toplam 15 gün işbaşı yapmamış olacak.

Grevden etkilenen uçuşların yanı sıra çok sayıda yolcunun uçuşunu iptal ettiği belirtiliyor. British Airways’in uzun süredir mali sıkıntıları bulunuyor. İngiliz havayolu şirketi, geçen hafta son 1 yılda 531 milyon sterlin zarar ettiğini açıklamıştı. Bu, şirketin 1987 yılında özelleştirildiğinden bu yana ki en büyük zararı oldu.
BRITISH AIRWAYS'DE BİR GREV DAHA

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yazıda BA personelinin grev yaptıgı ama buna ragmen seferlerinin cogunun yapıldıgı belirtılıyor o zaman calısanların cok azı bu greve iştirak ediyor,bu sekılde seferler devam ederken bır sonuc almak zor maalesef,allah yardımcıları olsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000