08 Temmuz 2010, Perşembe 09:25:46

British Airways zararlı çıktı

İngiliz Ulusal Havayolu British Airways'in kabin personelinin grevi nedeniyle haziran ayında uğradığı zarar belli oldu. British Airways, en büyük darbeyi "business" ve "first-class" gibi üst gelir grubu müşterilerinde aldı. İşte ayrıntılar...
  • cevap veren arkadas şirket batarsa en iyi hakları en iyi maaşı alırlar alırlar. az kaldı. milyar dolarlık zararlar acıklıyor british.
  • British in çalısanları toplu sekilde,arada yonetim yalakaları olmadan haklarını haklıyken aradıkları ıcın hem işlerinde iyiler hemde en cok kazanırlar hem de en iyi haklara sahiptirler.
  • british in calısanlarının yaptıgı resmen hainliktir. hem dunyanın en cok kazanan kabin memurlarısınız hem en cok istirahat sizde hemde şirketiniz nerdeyse batıyor ama siz grev yapıyorsunuz. yuh yani!
  • onur air mi????senin uçakta verilen hizmetten,o ekibin nasıl canını dişine takarak çalıştığından haberin yok heralde.yaptıkları işe göre az bile kazanıyolar.ne kadar cahilce bi yorum!!! sen sanırım bayaaa ugrastın tk ya girebilmek için ama olmadı,o yuzden devam et uzaktan bakmaya
  • senin nedediğinin pek önemi yok grev kararı alıp greve gidiyolardı bence sonuna kadarda kabin ekipleri aldıkları parayı hakediyolar ama aldıkları para nedense bazılarının canını acıtıyo hazımsızlık yapıyo:)
  • thy kabin personeli grev yaparsa yuh derim. dünyanın parasını kazanıyo eğitimsiz vasıfsız elemanlar. o kadar yüz verirsen böyle olur. çalıştırcaksın onur airinkiler gibi bak bakıyim hepsi kuzuya dönüyo
  • thy de direkten döndü az kala bu hale düşcekti:)

Kabin personelinin grevi nedeniyle zor bir dönemden geçen British Airways'in yolcu sayısı haziran ayında yüzde 11 düştü.

9 günlük grev süresince 2009'un aynı dönemine göre yüzde 11.4 düşüş kaydeden British Airways için asıl sarsıcı gelişme üst sınıflarda yaşadığı kayıp oldu. Buna göre British Airways'in haziran ayında "business" ve "first-class" müşterisinde bir önceki yıla göre yüzde 9.2'lik bir düşüş yaşandı.

British Airways geçtiğimiz nisan ve mayıs aylarında da İzlanda'daki volkan patlaması nedeniyle yolcu ve operasyon sayısında ciddi düşüşler yaşamıştı. Buna göre nisan ve mayıs aylarında kül krizi nedeniyle British Airways'in uçuş sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14.9, kapasitesi ise yüzde 11.3 düşmüştü.

(Turizmdebusabah.com)

British Airways zararlı çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
cevap veren arkadas şirket batarsa en iyi hakları en iyi maaşı alırlar alırlar. az kaldı. milyar dolarlık zararlar acıklıyor british.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
British in çalısanları toplu sekilde,arada yonetim yalakaları olmadan haklarını haklıyken aradıkları ıcın hem işlerinde iyiler hemde en cok kazanırlar hem de en iyi haklara sahiptirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
british in calısanlarının yaptıgı resmen hainliktir. hem dunyanın en cok kazanan kabin memurlarısınız hem en cok istirahat sizde hemde şirketiniz nerdeyse batıyor ama siz grev yapıyorsunuz. yuh yani!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
onur air mi????senin uçakta verilen hizmetten,o ekibin nasıl canını dişine takarak çalıştığından haberin yok heralde.yaptıkları işe göre az bile kazanıyolar.ne kadar cahilce bi yorum!!! sen sanırım bayaaa ugrastın tk ya girebilmek için ama olmadı,o yuzden devam et uzaktan bakmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin nedediğinin pek önemi yok grev kararı alıp greve gidiyolardı bence sonuna kadarda kabin ekipleri aldıkları parayı hakediyolar ama aldıkları para nedense bazılarının canını acıtıyo hazımsızlık yapıyo:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy kabin personeli grev yaparsa yuh derim. dünyanın parasını kazanıyo eğitimsiz vasıfsız elemanlar. o kadar yüz verirsen böyle olur. çalıştırcaksın onur airinkiler gibi bak bakıyim hepsi kuzuya dönüyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy de direkten döndü az kala bu hale düşcekti:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000