28 Mayıs 2017, Pazar 14:01:26

British Airways yolcularını uyardı: "Gelmeyin!"

İngiliz havayolu şirketi British Airways’in bilgisayar sistemlerine dün gerçekleştirilen siber saldırı nedeniyle, bugün de seferlerde iptal ve rötarların olabileceği ifade edildi.
  • Bizim bayrak tasiyicimizda olsa ben elestirleri dusunemiyorum, neler olurdu neler. Ingilizler kotu reklam olur diye konuyu kendi aralarnda bile tartismiyorlar.
  • Beter olsunlar
  • Beter olsunlar somurgeci britanya ins iflas eder

İngiliz havayolu şirketi British Airways’in bilgisayar sistemlerine dün gerçekleştirilen siber saldırının ardından tüm seferleri iptal edilmişti. İptallerin ve rötarların bugün de devam etmesi bekleniyor. Heatrow Havalimanı tarafından yapılan açıklamada, “Dün uçuşları iptal olan yolcuların, başka uçuşa rezervasyon yaptırmamış olması durumunda bugün de havalimanına gelmelerine gerek yoktur” ifadeleri kullanıldı.

Yolcuların havalimanına gelmeden önce British Airways’in sitesinden uçuşlarını kontrol etmeleri uyarısı yapıldı.

Havayolu şirketi, bilgi teknolojisi sistemlerinin eski haline getirilmesi için yoğun çaba sarf edildiğini söyledi. İngiliz Havayolu şirketi CEO’su Alex Cruz ise siber saldırıya ilişkin bir işaret olmadığını ifade ederek, güç kaynaklarında yaşanan bir sorunun bilgi teknolojisi sistemlerinin kapanmasına yol açmış olabileceğini dile getirdi.

British Airways yolcularını uyardı: "Gelmeyin!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Andro ~ 7 yıl önce
Bizim bayrak tasiyicimizda olsa ben elestirleri dusunemiyorum, neler olurdu neler. Ingilizler kotu reklam olur diye konuyu kendi aralarnda bile tartismiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiç üzülmedim ~ 7 yıl önce
Beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Beter olsunlar somurgeci britanya ins iflas eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Olmayacak duaya amin denmezmiş. Hem adamlar bizi sömürmemiş ki bize ne yani sömürgeciliklerinden.
Seni ~ 7 yıl önce
Sömürmemiş değil , sömürememiş
tt ~ 7 yıl önce
Bizi somurmemis mus mis beyne bak pırıl pırıl ulan adam dunyadaki acligin kitligin akan kanin goz yasinin bas mimari kökü yansin britanyanin. Size kalsa bana dokunmayan yilan bin yasasin yazik, ingiltere senin dusmanin bunu unutma tabi ingiliz degilsen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000