11 Nisan 2008, Cuma 08:03:25

British Airways yolcularını çiçeklerle karşıladı

İngiliz şirketi British Airways, Antalya-Londra arasında başlattığı direkt uçuş seferleri sonrasında Antalya'ya gelen ilk yolcularını çiçeklerle karşıladı.

İngiliz havayolu şirketi British Airways, Antalya-Londra arasında karşılıklı direkt uçuşlarına start verdi. Şirket yetkilileri, Londra'dan Antalya'ya saat 21.10'da gelen ilk yolcuları çiçeklerle karşıladı. British Airways'in ilk yolcularını karşılama törenine Türkiye Ticaret Müdürü Ayşim Arda, Güneydoğu Avrupa Ticaret Müdürü Cristian Fornaschon, İngiltere Başkonsolou Barbara Hay, Antalya Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu katıldı. Törende Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu, Türkiye Ticaret Müdürü Ayşim Arda'ya plaket verdi. Törende konuşma yapan Türkiye Ticaret Müdürü Ayşim Arda, "Antalya-Londra arasında gerçekleşen direkt uçuşlar hem ticaret hem de seyahati arttıracak" dedi.

 
Antalya'ya direkt uçuşla gelen İngiliz turist, "Türkiye'ye 25 yıl sonra ilk defa geliyorum. Daha önceki uçuşumuz çok uzun sürmüştü. Bu uçuşum çok kısaydı. Direkt seferlerin başlamasından memnunum" diye konuştu.

British Airways, Boeing 737-400 uçakları ile Londra-Antalya karşılıklı seferlerini Antalya Terminal 2'den pazar, salı ve perşembe günleri 246 YTL'den başlayan fiyatlar ile gerçekleştirecek.

 british

british

British Airways yolcularını çiçeklerle karşıladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000